- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 790
- 123
- 34
Hemen bi gambazlama bi dur bakalım neyden bahşediyor arkadaşböle konu yasak. @Mune
Ay yazmayım dedim ama gerçekten tutamadım kemdimiAaa çok karizma bir laf sokma inanamıyorum ciddi söylüyorum bak böyle saçma sapan çocuk çocuk işleri laf sokmaları bırak kendini geliştir bir ortamda bunu desen arkandan cahil diye gülerler otur oku kendini geliştir diyince bunu hakaret olarak alma
Doğru tercih aynısını bende yaptım çünkü bu ban yememek için susmuş halim benim uslübumu bilen biliyor buralarda konu karabasan yazacak en hafif şeylerim bunlardı bende yazdım aynı şekilde ben de nerede ne yazacağımı tarzımı kimseye danışacak değilim ama belli yaşa gelmiş insanların artık böyle eften püften dayanağı olmayan şeylere inanmaları beni çıldırtıyor anlatabiliyor muyum ? Bakın size yazdığıma birde konu sahibine yazdığıma bakın ben kişiye göre davranırım her zaman melek olamam sosyal hayatımda da biri bana gelip karabasan şu bu dese ne içiyorsun ya sen der geçer giderim olduğum gibiyim ayrıca nereye soracağını bana sorsun demedim madem bu kadar önemli onun için doktorlar var gerçekten ciddi sağlıksal bir sorununuz olsa doktordan randevu alıp yaşanmışlıkları paylaşmak için buraya mı yazarsınız yoksa batıl şeylere yorup adını koyup ne yaparız mı dersiniz ?Ay yazmayım dedim ama gerçekten tutamadım kemdimi
Pardon da karşınızda çocukmu var, çocuk dahi olsa bu kadar kaba konuşma hakkını size kim veriyor
Yok İnternet var bilmem ne araştır oralardan size mi soracak neyi nereden araştıracağını yaşanmış hikayelerle belki daha emin olacak eşinin ne yaşadığından
Çooook şey yazasım var, yazdım yazdım sildim ban yememek için....
Bakın bana da saçma gelmiş olabilir bunu neden doktora değil de burada paylaşıyor olması.Doğru tercih aynısını bende yaptım çünkü bu ban yememek için susmuş halim benim uslübumu bilen biliyor buralarda konu karabasan yazacak en hafif şeylerim bunlardı bende yazdım aynı şekilde ben de nerede ne yazacağımı tarzımı kimseye danışacak değilim ama belli yaşa gelmiş insanların artık böyle eften püften dayanağı olmayan şeylere inanmaları beni çıldırtıyor anlatabiliyor muyum ? Bakın size yazdığıma birde konu sahibine yazdığıma bakın ben kişiye göre davranırım her zaman melek olamam sosyal hayatımda da biri bana gelip karabasan şu bu dese ne içiyorsun ya sen der geçer giderim olduğum gibiyim ayrıca nereye soracağını bana sorsun demedim madem bu kadar önemli onun için doktorlar var gerçekten ciddi sağlıksal bir sorununuz olsa doktordan randevu alıp yaşanmışlıkları paylaşmak için buraya mı yazarsınız yoksa batıl şeylere yorup adını koyup ne yaparız mı dersiniz ?
Beni nasıl güzel anladınız.
Ben bilmeyenler için yazayım o zaman size de söylemiş olayım bilmeyenler aşağılayıcı kaba bulabilir ama bu tarzın tek sebebi katlanamamak ben hemcinsimin böylesine kör olmasına katlanamıyorum ve sinirleniyorum ha bu doğrudur değildir insanlar beğenir beğenmez bunu düşünerek hareket etmiyorum çünkü o an büyük bir öfke ile doluyorum düşün karşında bir kadın var evlenmiş bir hayat kuracak cesareti var aklı var eşi de aynı şekilde ama bu iki kişiyi toplasan doktordan randevu alalım fikri çıkaramıyorlat bu tablo bana acınası geliyor işin özü bu ben isterdim ki benim hemcinsim gelsin desin ki ya arkadaşlar eşimde şu şu sorun var biz randevu aldık ama çok telaşlıyız ne olabilir yaşayan var mı veya dr gidecek durumumuz şu anda yok bu nedir ? Bunu deseydi ben en büyük teselli veren olurdum ne güzel hemcinsim ne kadar bilinçli derdim ama konuyu açan karabasan diye konuya giriyor nedir bu karabasan ? Elle tutulur bir kanıt var mı ? Böyle bir şeyin varlığını bilim onaylıyor mu ? Niye ya niye kadınlar bilinçlenmiyor neden sorgulamakta sıkıntı yaşıyor neden araştırmıyor benim sinirim bu . Bir önceki konuda nasıl güçlü kadınlar olur derken hepimiz ağız birliğiyle dedik ki biz kadınlar önce bilinçlenelim sonra yetiştirdiklerimizi bilinçlendirelim ki ancak bu bizi kurtarır şimdi bana söyleyin karabasana inanan birine ben senin evlenecek aklın varsa araştırmayı bileceksin diyebilir miyim bu sitemi yapabilir miyim ? Bu kk da çocuğum camsil çamaşır suyu yuttu ne yapayım diyenler bile var kadın acile gitmeyi akıl etmiyor inanabiliypr musunuz ? Bilinçli kadın bilinçli gelecektir ve ben artık gerçekten aklı başında kadınlar görmek istiyorumBakın bana da saçma gelmiş olabilir bunu neden doktora değil de burada paylaşıyor olması.
Ama ben bu düşüncemi karşımdakini ezerek değil, daha düzgün haliyle incitmeden yazmayı tercih ederim
Buradaki üslubunuzu bilemem ilk kez yorumunuza denk geliyorum sizi bilen yanlış anlamaz ama ben ve benim gibi sizi tanımayanlar yazımınızı itici ve kaba bulabilir
Kim ne yazarsa yazsın çocukça da olsa bize saçma bile gelse bu tavırla yazma hakkı ne sizde ne bizde hiç birimizde olmamalı....
Ben bilmeyenler için yazayım o zaman size de söylemiş olayım bilmeyenler aşağılayıcı kaba bulabilir ama bu tarzın tek sebebi katlanamamak ben hemcinsimin böylesine kör olmasına katlanamıyorum ve sinirleniyorum ha bu doğrudur değildir insanlar beğenir beğenmez bunu düşünerek hareket etmiyorum çünkü o an büyük bir öfke ile doluyorum düşün karşında bir kadın var evlenmiş bir hayat kuracak cesareti var aklı var eşi de aynı şekilde ama bu iki kişiyi toplasan doktordan randevu alalım fikri çıkaramıyorlat bu tablo bana acınası geliyor işin özü bu ben isterdim ki benim hemcinsim gelsin desin ki ya arkadaşlar eşimde şu şu sorun var biz randevu aldık ama çok telaşlıyız ne olabilir yaşayan var mı veya dr gidecek durumumuz şu anda yok bu nedir ? Bunu deseydi ben en büyük teselli veren olurdum ne güzel hemcinsim ne kadar bilinçli derdim ama konuyu açan karabasan diye konuya giriyor nedir bu karabasan ? Elle tutulur bir kanıt var mı ? Böyle bir şeyin varlığını bilim onaylıyor mu ? Niye ya niye kadınlar bilinçlenmiyor neden sorgulamakta sıkıntı yaşıyor neden araştırmıyor benim sinirim bu . Bir önceki konuda nasıl güçlü kadınlar olur derken hepimiz ağız birliğiyle dedik ki biz kadınlar önce bilinçlenelim sonra yetiştirdiklerimizi bilinçlendirelim ki ancak bu bizi kurtarır şimdi bana söyleyin karabasana inanan birine ben senin evlenecek aklın varsa araştırmayı bileceksin diyebilir miyim bu sitemi yapabilir miyim ? Bu kk da çocuğum camsil çamaşır suyu yuttu ne yapayım diyenler bile var kadın acile gitmeyi akıl etmiyor inanabiliypr musunuz ? Bilinçli kadın bilinçli gelecektir ve ben artık gerçekten aklı başında kadınlar görmek istiyorum
Yazdıklarınızda haklı olabilirsinizBen bilmeyenler için yazayım o zaman size de söylemiş olayım bilmeyenler aşağılayıcı kaba bulabilir ama bu tarzın tek sebebi katlanamamak ben hemcinsimin böylesine kör olmasına katlanamıyorum ve sinirleniyorum ha bu doğrudur değildir insanlar beğenir beğenmez bunu düşünerek hareket etmiyorum çünkü o an büyük bir öfke ile doluyorum düşün karşında bir kadın var evlenmiş bir hayat kuracak cesareti var aklı var eşi de aynı şekilde ama bu iki kişiyi toplasan doktordan randevu alalım fikri çıkaramıyorlat bu tablo bana acınası geliyor işin özü bu ben isterdim ki benim hemcinsim gelsin desin ki ya arkadaşlar eşimde şu şu sorun var biz randevu aldık ama çok telaşlıyız ne olabilir yaşayan var mı veya dr gidecek durumumuz şu anda yok bu nedir ? Bunu deseydi ben en büyük teselli veren olurdum ne güzel hemcinsim ne kadar bilinçli derdim ama konuyu açan karabasan diye konuya giriyor nedir bu karabasan ? Elle tutulur bir kanıt var mı ? Böyle bir şeyin varlığını bilim onaylıyor mu ? Niye ya niye kadınlar bilinçlenmiyor neden sorgulamakta sıkıntı yaşıyor neden araştırmıyor benim sinirim bu . Bir önceki konuda nasıl güçlü kadınlar olur derken hepimiz ağız birliğiyle dedik ki biz kadınlar önce bilinçlenelim sonra yetiştirdiklerimizi bilinçlendirelim ki ancak bu bizi kurtarır şimdi bana söyleyin karabasana inanan birine ben senin evlenecek aklın varsa araştırmayı bileceksin diyebilir miyim bu sitemi yapabilir miyim ? Bu kk da çocuğum camsil çamaşır suyu yuttu ne yapayım diyenler bile var kadın acile gitmeyi akıl etmiyor inanabiliypr musunuz ? Bilinçli kadın bilinçli gelecektir ve ben artık gerçekten aklı başında kadınlar görmek istiyorum
Ben bilmeyenler için yazayım o zaman size de söylemiş olayım bilmeyenler aşağılayıcı kaba bulabilir ama bu tarzın tek sebebi katlanamamak ben hemcinsimin böylesine kör olmasına katlanamıyorum ve sinirleniyorum ha bu doğrudur değildir insanlar beğenir beğenmez bunu düşünerek hareket etmiyorum çünkü o an büyük bir öfke ile doluyorum düşün karşında bir kadın var evlenmiş bir hayat kuracak cesareti var aklı var eşi de aynı şekilde ama bu iki kişiyi toplasan doktordan randevu alalım fikri çıkaramıyorlat bu tablo bana acınası geliyor işin özü bu ben isterdim ki benim hemcinsim gelsin desin ki ya arkadaşlar eşimde şu şu sorun var biz randevu aldık ama çok telaşlıyız ne olabilir yaşayan var mı veya dr gidecek durumumuz şu anda yok bu nedir ? Bunu deseydi ben en büyük teselli veren olurdum ne güzel hemcinsim ne kadar bilinçli derdim ama konuyu açan karabasan diye konuya giriyor nedir bu karabasan ? Elle tutulur bir kanıt var mı ? Böyle bir şeyin varlığını bilim onaylıyor mu ? Niye ya niye kadınlar bilinçlenmiyor neden sorgulamakta sıkıntı yaşıyor neden araştırmıyor benim sinirim bu . Bir önceki konuda nasıl güçlü kadınlar olur derken hepimiz ağız birliğiyle dedik ki biz kadınlar önce bilinçlenelim sonra yetiştirdiklerimizi bilinçlendirelim ki ancak bu bizi kurtarır şimdi bana söyleyin karabasana inanan birine ben senin evlenecek aklın varsa araştırmayı bileceksin diyebilir miyim bu sitemi yapabilir miyim ? Bu kk da çocuğum camsil çamaşır suyu yuttu ne yapayım diyenler bile var kadın acile gitmeyi akıl etmiyor inanabiliypr musunuz ? Bilinçli kadın bilinçli gelecektir ve ben artık gerçekten aklı başında kadınlar görmek istiyorum
Başına gelmeyen doktor der Allah kimseye yaşatmasın gerçekten kalp gözü açık bir hocaya gidin hoca sizi kurtarır ayetel kürsü duasını ve nas ve felak süresini ağzından düşürmesin + saf gül suyu kolanya gibi yüzüne gözüne sürsün.
katiliyorum size ama maalesef goruyorsunuz ki cok sey istiyoruz (!)Ben bilmeyenler için yazayım o zaman size de söylemiş olayım bilmeyenler aşağılayıcı kaba bulabilir ama bu tarzın tek sebebi katlanamamak ben hemcinsimin böylesine kör olmasına katlanamıyorum ve sinirleniyorum ha bu doğrudur değildir insanlar beğenir beğenmez bunu düşünerek hareket etmiyorum çünkü o an büyük bir öfke ile doluyorum düşün karşında bir kadın var evlenmiş bir hayat kuracak cesareti var aklı var eşi de aynı şekilde ama bu iki kişiyi toplasan doktordan randevu alalım fikri çıkaramıyorlat bu tablo bana acınası geliyor işin özü bu ben isterdim ki benim hemcinsim gelsin desin ki ya arkadaşlar eşimde şu şu sorun var biz randevu aldık ama çok telaşlıyız ne olabilir yaşayan var mı veya dr gidecek durumumuz şu anda yok bu nedir ? Bunu deseydi ben en büyük teselli veren olurdum ne güzel hemcinsim ne kadar bilinçli derdim ama konuyu açan karabasan diye konuya giriyor nedir bu karabasan ? Elle tutulur bir kanıt var mı ? Böyle bir şeyin varlığını bilim onaylıyor mu ? Niye ya niye kadınlar bilinçlenmiyor neden sorgulamakta sıkıntı yaşıyor neden araştırmıyor benim sinirim bu . Bir önceki konuda nasıl güçlü kadınlar olur derken hepimiz ağız birliğiyle dedik ki biz kadınlar önce bilinçlenelim sonra yetiştirdiklerimizi bilinçlendirelim ki ancak bu bizi kurtarır şimdi bana söyleyin karabasana inanan birine ben senin evlenecek aklın varsa araştırmayı bileceksin diyebilir miyim bu sitemi yapabilir miyim ? Bu kk da çocuğum camsil çamaşır suyu yuttu ne yapayım diyenler bile var kadın acile gitmeyi akıl etmiyor inanabiliypr musunuz ? Bilinçli kadın bilinçli gelecektir ve ben artık gerçekten aklı başında kadınlar görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?