Eşime 2 günde bir karabasan geliyor :(

Ay yazmayım dedim ama gerçekten tutamadım kemdimi
Pardon da karşınızda çocukmu var, çocuk dahi olsa bu kadar kaba konuşma hakkını size kim veriyor
Yok İnternet var bilmem ne araştır oralardan size mi soracak neyi nereden araştıracağını yaşanmış hikayelerle belki daha emin olacak eşinin ne yaşadığından
Çooook şey yazasım var, yazdım yazdım sildim ban yememek için....

Doğru tercih aynısını bende yaptım çünkü bu ban yememek için susmuş halim benim uslübumu bilen biliyor buralarda konu karabasan yazacak en hafif şeylerim bunlardı bende yazdım aynı şekilde ben de nerede ne yazacağımı tarzımı kimseye danışacak değilim ama belli yaşa gelmiş insanların artık böyle eften püften dayanağı olmayan şeylere inanmaları beni çıldırtıyor anlatabiliyor muyum ? Bakın size yazdığıma birde konu sahibine yazdığıma bakın ben kişiye göre davranırım her zaman melek olamam sosyal hayatımda da biri bana gelip karabasan şu bu dese ne içiyorsun ya sen der geçer giderim olduğum gibiyim ayrıca nereye soracağını bana sorsun demedim madem bu kadar önemli onun için doktorlar var gerçekten ciddi sağlıksal bir sorununuz olsa doktordan randevu alıp yaşanmışlıkları paylaşmak için buraya mı yazarsınız yoksa batıl şeylere yorup adını koyup ne yaparız mı dersiniz ?

Bakın bana da saçma gelmiş olabilir bunu neden doktora değil de burada paylaşıyor olması.
Ama ben bu düşüncemi karşımdakini ezerek değil, daha düzgün haliyle incitmeden yazmayı tercih ederim
Buradaki üslubunuzu bilemem ilk kez yorumunuza denk geliyorum sizi bilen yanlış anlamaz ama ben ve benim gibi sizi tanımayanlar yazımınızı itici ve kaba bulabilir
Kim ne yazarsa yazsın çocukça da olsa bize saçma bile gelse bu tavırla yazma hakkı ne sizde ne bizde hiç birimizde olmamalı....

Geçmiş olsun.
Ama burada tepki almanızın nedeni, konuyu direkt karabasan olarak açmanız.
"Eşimin böyle böyle bir uyku sorunu var, ne yapabiliriz?" deseniz tepki olmazdı doğal olarak.
Bir doktora görünün, hacılara hocalara para kaptırmayın. Çünkü gerçekten de yıl 2018...

Canım o korkulcak bişey değil yaklasık 2 yıl bemde öyle oldum s3bebi kansızlık b12 ve demir eksikliğiydi ve tabiki uyku düzeni en az 7 saat uyku lazım tedavimi oldum artık öyle bişey olmuyor bana eşine tavsiye ederim bi hastaneye görün kanına falan baktırsın

Ben bilmeyenler için yazayım o zaman size de söylemiş olayım bilmeyenler aşağılayıcı kaba bulabilir ama bu tarzın tek sebebi katlanamamak ben hemcinsimin böylesine kör olmasına katlanamıyorum ve sinirleniyorum ha bu doğrudur değildir insanlar beğenir beğenmez bunu düşünerek hareket etmiyorum çünkü o an büyük bir öfke ile doluyorum düşün karşında bir kadın var evlenmiş bir hayat kuracak cesareti var aklı var eşi de aynı şekilde ama bu iki kişiyi toplasan doktordan randevu alalım fikri çıkaramıyorlat bu tablo bana acınası geliyor işin özü bu ben isterdim ki benim hemcinsim gelsin desin ki ya arkadaşlar eşimde şu şu sorun var biz randevu aldık ama çok telaşlıyız ne olabilir yaşayan var mı veya dr gidecek durumumuz şu anda yok bu nedir ? Bunu deseydi ben en büyük teselli veren olurdum ne güzel hemcinsim ne kadar bilinçli derdim ama konuyu açan karabasan diye konuya giriyor nedir bu karabasan ? Elle tutulur bir kanıt var mı ? Böyle bir şeyin varlığını bilim onaylıyor mu ? Niye ya niye kadınlar bilinçlenmiyor neden sorgulamakta sıkıntı yaşıyor neden araştırmıyor benim sinirim bu . Bir önceki konuda nasıl güçlü kadınlar olur derken hepimiz ağız birliğiyle dedik ki biz kadınlar önce bilinçlenelim sonra yetiştirdiklerimizi bilinçlendirelim ki ancak bu bizi kurtarır şimdi bana söyleyin karabasana inanan birine ben senin evlenecek aklın varsa araştırmayı bileceksin diyebilir miyim bu sitemi yapabilir miyim ? Bu kk da çocuğum camsil çamaşır suyu yuttu ne yapayım diyenler bile var kadın acile gitmeyi akıl etmiyor inanabiliypr musunuz ? Bilinçli kadın bilinçli gelecektir ve ben artık gerçekten aklı başında kadınlar görmek istiyorum

bir yanlışı güzel bir üslup ile düzeltmek yerine küstahlığa başvuruyorlar. hemen hemen her konuda bir iki kişi saldırırcasına yorumlar yapıp gidiyor. ego tatmini mi ne bu anlamadım ki ?

Aslında sana katılıyorum.Ama güçlü kadın biliçli kadın derseniz bunları konulacağı platform değil burası.Ben sizi gayet iyi anladım.Maksadınız çabanız..Uslupta da sıkıntı yok..Fakat her türlü her konuda bilgi sahibi olamayabilen kadınlarımız olabilir.Ve kadın kadına destek olcak sabırla.Yazdığınız uslupta art niyet yok fakat kaile alınmama gibi ince bir çizgi var.Herkes kadınların iyi yerlerde olmasını ister.

Sevgiler.

Yazdıklarınızda haklı olabilirsiniz
Mevzu bu da değil zaten herkesi kendiniz gibi göremezsiniz ya da görmek istediğiniz gibi eleştiremezsiniz keşke herkes her konuda bilinçli olsa ama hepimizin bazen eksik yönleri vardır
Eksiklikleri güzel eleştirilerle tamamlayabilmektir önemli olan
Şuan ki tavrınızla bunu konu sahibine yazmanız sizden birşey eksiltmezdi yapıcı eleştirilerin geri dönüşü olur

Yazdıklarınız doğru bile olsa, doğruluğundan ziyade yazım tarzınızdaki kabalık konunun önüne geçiyor

Ayni durum benimde basima geldi hatta yillarca oldu diyebilirim bir donem okadar sk oluyordu ki uyumak istemiyordum.Resmen piskolojim bozulduydu deliriyorum sanmistim dualar okuyordum bas ucuma Kuran koyuyordum ne duyduysak yapiyprduk sonra Karabasan diye bir seyin olmadigini bunun uyku felci oldugunu ogrendim birazda piskolojik bu konuyu arastirdikca korkulycak bisey olmadigi ogrendikce rahatladim ve zamanla gecti artik hic olmuyor yani birazda piskolojik

Karabasan dediğiniz uyku felcidir.
Kafanıza bunu yerleştirir ve saçma sapan şeylere inanmazsanız, beyninizi de buna ikna ederseniz eşiniz de siz de rahat edersiniz.

kendini boşuna yorma beautiful,sonuç değişmez.

Arkadaslara katiliyorum, uyurken nefesi kesiliyor vs olabilir. Hocaya degil doktora gidecek!!!

Başıma geldi. Araştırdım ve gerçeği öğrendim. Panik yapardım ama bunun açıklamasını öğrendikten sonra hem daha az başıma gelir oldu hem de hiç sıkıntı yaşamıyorum. Biliyorum ki bu bir uyku felci ve geçecek.
Olaya, doğaüstü anlam yüklemenin bir faydası yok. Siz ne kadar uhrevi anlam yüklerseniz o kadar bilinç altınız etkilenir.

katiliyorum size ama maalesef goruyorsunuz ki cok sey istiyoruz (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…