Eşime açıklayamıyorum artık çünkü bıktım

flyy3535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
130
127
103
29
Merhabalar ben konuya atlayayım direk eşim evlenmeden önce balık gibi sudan çıkmazdı adamdan zerre koku gelmedi ama şimdi ayakları kokar söylemesem umru değil koltuk altı kokar al demesem umru değil en sonunda artık dün ben istesem bile midem almadı oral ilişkiyi ben çok severdim eşime sormazdım bile nerde olursa olsun çünkü adam pırıl pırıldı.Poposunu suyla yıkamıyor kaç kere uyardım havalar sıcak haliyle iğrenç koku geliyor.Öğürdüm en sonunda istemiyorum dedim o kadar uyardıktan sonra neden dediğinde umursamadım bile artık.Sonrada eskiden böyle değildin atlardın zıplardın kıllanıyorum senden sana yetemiyo muyum gibi laf etmeye başladı cevap bile vermedim ben onun için duş alıyorum hergün kirlenmesem bile genital bölgemi alamıyorum normalde çok hassas ama sırf tiksinmesin diye tahriş mahriş umursamıyorum parfümler makyajlar biblo gibi çıkıyorum her akşam saat 20.00da onun bana bunu yapması artık saygısızlık geliyor.Ağzında sürekli e ben işe gidiyorum bende babamla kardeşime bakıyorum annesi yok bbaasına da yemek yapıyorum hepsine temizlik çamaşır yetmezmiş gibi evime gelip gene ev işiyle uğraşıyorum ama kendime bakıcak zamanı bulabiliyorum.Kafam bile kalkmıyor işler bitince ama o gözüme bile bakmıyor sanki yaptıklarım çocuk işiymiş gibi bakıyor hep nolcak ki sanki senin işinle benim işim bir mi der gibi yüzüme demesi sıkar ama anlıyorum öküz değilim sonuçta.Velhasıl üstüne bide benim ailevi peoblemlerim inanılmaz fazla anne baba kardeş kardeşi sorunlardan koru baba yaşlı destek ol baba çapkın para yedirtme anne desen bıraktı gitti inanın deliricem bu adan önceden ağzımın içine düşerdi şimdi göbekli bi öküz oldu katlanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum yaz sonu belediyede işe başlayacağım babam zaten çok varlıklı bende 20 yaşındayım bu kadar problemi unutmak için evlendim ben ama 2 kişilik evde gene tek kişiyim evlenmeden öncede öyleydi şimdide böyle eşimin maddi durumu evin ihtiyaçlarına zaten tıkı tıkına yetiyor bide onun zengin kız fakir oğlan tripleri var bıktım bıktım bıktım aklıma sadece boşanmak geliyor çünkü hayatla o kadar küçük yaşta yüzleştim ki fazlası bana ağır geliyor zaten hapishane gibi yaşadım çocukluğumu babamın katı kafası yüzünden elini saçıma sürmedi kocamda bana dokunmayacaksa ne işim var benim ondan para isteseydim bu kadar kendimden ödün vermezdim bu hikaye sadece %1 i yaşadıklarımın ondan şefkat istiyorum o da bunu veremiyor artık babamın gücünü iktidarını gördükçe kendi işinde öyle olabilmek için hırs yapmış durumda sanırım dolmuşum aklıma geleni yazmışım evliliğim ne durumda ne yapmalıyım bilmiyorum babamın bide anca kefeninle girersin muhabbetleri var boşanamazsın gibisinden işimi elime aldığımda gene ona posta koymak istemiyorum boşanma konusuna gelince sürekli sen istedin ben mi istedim diye kızıyor oysa ki ben onun o despotluğundan hergün eve kalbimiz kardeşimle acaba annemi dövdü mü kırdı mı vurdu mu demelerinden pır pır atarak gelirdik önüme gelen ilk erkeğe evet dedim ama keşke mi diyorum benim tek derdim kendi hayatımı özgürce yaşayabilmekti ona izin vermediler sadece para verildi ama babalıkta annelikte huzurda hayatımdan çalındı gitti 16 yaşında bi kardeşim var ben ona anne oldum o bana baba oldu büyüdük gittik çıkmaza girdim bende..

herşeyi anladım da her akşam saat 20'de ne oluyor onu anlamadım? o saatin hikmeti ne acaba? bi de şu apış muhabbeti ıykk mahvetti beni sabah sabah

temizlik imandan gelir demişler.kokarca gibi dolaşmaya gerek yok.

valla ne yazdığımı bilmiyorum aslında,midem kalktı çünkü.

kör oldum! kör oldum! konu sahibinin yazdıklarını göremiyorum!!!
Bir sürü sorun sıralamış ama öncelikle eşinin hijyenine dikkat etmediğini ve eşine seve seve yaptığı oral sexi artık yapmak istemediğini yazmış iğrendiği için. Fakat diğer sorunları sona saklamış yazmayı

kör oldum! kör oldum! konu sahibinin yazdıklarını göremiyorum!!!

offf görme daha iyi

sabah sabah öğürdüm resmen

kocası pismiş totosunu yıkamıyomuş,konuyu açan oral sekse bayılıyomuş ama adamın şeyi de pis olduğu için dün iğrenmiş bir de her akşam 8 muhabbeti var onu çözemedim.

kız zengin imiş oğlan fakir bi de bu kaldı aklımda.

adam evlenmeden önce brad pitt iken şimdi recep ivedik olmuş

konu hakikaten feciymiş

Amanınnnn, görmediğimiz iyi olmuş

böğhk...amaaan ya yemek yiyodum.

Kahvaltı yaparken takıldı gözüme nasıl kapatacağımı şaşırdım yoksa aç kalmıştım

ee yıkasın kocasını
onuda mı biz söyleyek

fazla merak iyi değilmiş konuyu okumadığım iyi olmuş iğrenç özeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…