Eşime açıklayamıyorum artık çünkü bıktım

aslında konunun girişi aşırı mide bulandırıcı ve cinsellik içerikli olmasa iyi konuydu.konu sahibi zengin bir ailenin kızıymış ama babası annesine sürekli şiddet gösteren iki kardeş olarak büyümüşler.baba sevgisizmiş,konuyu açanda 19 yaşında ailesinin onaylamadığı bu adamla evlenmiş evden kaçış için.adam zengin değilmiş ama hep sen zenginsin ben değilim diye içerlermiş.adam ilk başta temiz pakmış ama sonradan iğrençleşmiş.

konuyu açan boşanmaktan falan da bahsetti sanırım ama baba eve dönemezsin diyormuş.

Kadese süpersin. Anlayacağım diye canım çıktı. Noktalama işaretleri nerede biye baktım öyle...

içim kalktı

yazık ya yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş..

aynen öyle.baba evinden kaçmak için tanımadığı biriyle evlenince böyle oluyor demek ki.sen karpuz diye beğeniyosun adam kelek çıkıyo mu ne diye bi laf var ya aynısı.
aynen öyle bi durum ama anlamadığım bi adam bu kadar değişebilir mi?
yani bi insan temizse temiz pisse pistir.

aynen öyle bi durum ama anlamadığım bi adam bu kadar değişebilir mi?
yani bi insan temizse temiz pisse pistir.

bilmiyorum ki.eğer evlendik zaten bitti diye düşünüyosa demek ki evlenmeden önce ki balık adam muhabbeti yalanmış.hani yazmış ya konu sahibi sudan çıkmıyordu diye.

bilmiyorum ki.eğer evlendik zaten bitti diye düşünüyosa demek ki evlenmeden önce ki balık adam muhabbeti yalanmış.hani yazmış ya konu sahibi sudan çıkmıyordu diye.
yani bi tezatlık var.
suyu sevmiyor olsa başta da sevmezdi yada konu sahibinin gözünü boyamak için mi öyle davranıyordu?
o değilde o apış arası muhabbeti sürekli gözümde canlanıyor kokusu da burnumda sanki bayılcam şimdi

adam bir de kıllanıyorum senden demiş, ne demek istemişse artık?

adam bir de kıllanıyorum senden demiş, ne demek istemişse artık?
kadına mı kıllanıyormuş , kadın baktıkcamı kıllanıyomus.. adammı kılmışş
amaan gec kaldım ıste okumaya.. neden burada cok takılmıyorum yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…