esime arkadaslariyla tatile gitmesini teklif etmeyi dusunuyorum

Ay o flamingolar benim yüzmeyi öğrendiğim yerler çooook güzel anısı vardır bende oraların. İyi eğlenceler size

Aldatılacağını bilerek gönder benden söylemesi

Cocukla elbet zor ama bende cocuklu insanlarin tatil gibi guzel firsati nasil eziyet gibi gorur anlamiyorum.
Benimde kizim var 2 yasinda onla beraber 4.tatilimizi yapicaz temmuzda insallah.
He zor degilmi zor suan duz duvara tirmanacak o derece hareketli nereye gitsek durmaz kosar enerjisi tavan. Ee napalim evde mi oturalim.
Senin hakkin degilmi kafa degitmak valla cocuk bebek dostu oteller sahane hersey var size eglenmek kaliyor ki sizin cocuklar buyukmus daha rahat gecer senin icin.
Hem sen istemiyosun ama cocuklarinda hakki degilmi degisiklik eglenmek falan.

Ben göndermezdim askere bile gönderirken "bak benim canımı sıkma oralarda he" demiş insanım ama ben, beni takmayın yani. Evlenince sizin gibi olur muyum bence olabilirim her an görmekten sıkılırım belki git gez derim.

Eşinize güveniyorsanız tabiki gönderin yalnız çocuklar sadece sizin sorumluluğunuzda değiller. Babası olarak o da sorumlu. Sizin de tatile ihtiyacınız var ondan söyledim bunu.

Sen çok kafaya takıyosun çevreden gelen yorumları. Ailen de baya baskıcı bir aile. Ayy onlara ne be? Evlenmişsin gitmişsin çocukları doğurmuşun. Kimseye bişey demek düşmez. Diyen de cevabını alır. Bizde durumlar böyle şekerim.

boyle sacma bisi duymadim. evde cocuklrinla oturacagina esinle gitsene. tatili esin hakediyo da cocuklar mi etmiyo. yani parlak bi fikir gibi gelmis sana ama yok valla degil.

Akıllı ol diyeni bile var, ilginç valla.
Hastayım şu evlendiniz diye yapışık olmak zorundaymışsınız gibi düşünenlere.Adamı yerlermiş.Millet de meraklıydı konu sahibinin kocasına aman.

Bence evli de olsa insanın arkadaşı başka oluyor, her sıfatın yeri ayrı.Bekar hayatı değil yani, siz de kadın arkadaşlarınızla gidebilirsiniz bir yerlere ne var bunda?

O zaman biri evlenirse hayatı boyunca pranga gibi kocası olmadan hiçbir yere gidemeyecek öyle mi?

Asla yollamazdim canim.

İkinize de iyi geleceğini düşünüyorsan gönder bence.
Fakat o gittiğinde sen kendini yiyip, döndüğünde ona zehir edeceksen göndermen yanlış olur.

Bizde herkes kafasına göre gidebilir, serbest ama heralde bu sebepten izin tarihi uyumayınca evde kalıyoruz
Senin için geçerli olmayan özgürlüğü kocana tanıma derim.

Ne hos dusunmussunuz :)))
Bu sizin evliliginiz kimseye laf dusmez gerekirse millete sirretlesin.
Ufak bi ayrilik iliskinizede iyi gelir ...

Imkan varsa 3-4 gun basbasa tatile çıkın, iliskiniz icin..
Çocuklarla da sonra gidersiniz bi kac gun, onların da ihtiyaci var sonucta tatile..
Edit: cocuklar yatili kalmiyor, gunubirlik gidebiliriz demissin, oyleyse esinle gunubirlik gezi planla, 1-2 kez olsun hatta imkanlar el veriyorsa, bi gun bi yere baska gun bi yere gidin cantalari sirtiniza vurup.. Sonra da cocuklarla gidersiniz bi kac gunluk tatile..

Ve ailelerin bunca müdahalesi de hos degil, senin fazlaca taktigini bildikleri icin de bu cesareti buluyor olabilirler, kimseyi kendi ailenin iç işlerine karıştırma derim.. Su psikolojik baskiya bak..

Yıpranan evliliği kurtarmak için eşinizi arkadaşlarıyla tatile mi yollamayı düşünüyorsunuz gerçekten böyle mi düzelecek evliliğiniz ?
Çocuklar siz olmadan başkasında kalıyor olsa 3-4 günlüğüne baş başa gidin daha sonra da çocuklarla birlikte tatile gitmenizi önerirdim , onların da tatile ihtiyacı var sonuçta.
2 yıl önce gittiğim tatil köyünde bir tane aile dikkatimi çekmişti 4 tane çocukla tatile gelmişlerdi çok eğleniyorlardı denize , havuza hep birlikte giriyorlardı. Ailenizle birlikte zaman geçirmekten keyif almaya bakın.

Zaten hep erkeklerin desarj olmaya ihtiyaci var vah bize ki ne vah..sonra aliskanlik yapar demedi deme ibrahim : D

İçinden gelmiş, ne güzel! Bazısı hayatta göndermez. Ne kadar saf yüreklisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…