eşime artık güzenmiyorum

oh çok iyi yapmışsın saçını başını bi güzel yolsaydın namus fukarasının

vardır geçmişi 1 geceye sığdıramaz herhalde ve ya 1 güne PESSS..bUARADA annesi gil neyaptı ondan hiç bahsetmemişsiniz

en azından eve getirmemiş iyi niyetli bi adammış baksürekli arayıp rahatsız etme bence yanında metresi olur sevişesi gelir falan...

iyide sadece yatağa girince mi aldatmak oluyor.bu x kadına zaten eşiniz yatak odanıza kadar anlatmış dertleşmedi herhalde masumca. sadece vicdanı el veripte yatmamış mı yani hiç inananasım gelmedi.ayrıca suç sadece o x kadında mı saçını başını yolmuşunuz suç eşinizde.

Nerdesin bide cevap versen bu kadar rezilliğe anası babası bişey demedilermi bu arada çocuk nerde

50 60 aradın diye tam eleştirecektim ki yutkundum...nasıl insanlar var ya?? eşinizin pişman değil pişman olsa bir kerelik olurdu anladığım kadarıyla süreklilik var ilişkilerinde..Allah sabır versin.

-anlattıkların doğruysa-

tabiki böyle bi konuya inanılmaz hayat acı ama gerçeklerle dolu yaşayan bilir x sin ailesi çok üstüne gitti babası falan nerdeyse vurmaya kalktı oda sinirle duvara yumruk attı bilegi çatladı vs. birsürü şey

bu arada ben annemde kalıyorum çocuga annem bakıyo ben çalışıyorum durumu zaman gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…