eşime artık güzenmiyorum

kızlar gerçekten çok zor bi durum allah düşmanımın başına vermesin derlerya aynen ondan kadınlık gururumu incitti

O kadına da dava aç. Pislik karı. Yanına bırakma sakın. O adamdan biran önce kurtul. Sakın seni kaldirmasina izin verme. Hakkın ne ise al. Sen bu dünyayı dar et onlara da öbür taraf için de Allaha havale et.

kızlar gerçekten çok zor bi durum allah düşmanımın başına vermesin derlerya aynen ondan kadınlık gururumu incitti
Zordur elbet hem de çok zordur. Ama o kim ki senin gururunu incitecek. Sen gururlu bjr kadınsin. Yapman gereken her şeyi yapcaksin yapıyorsun da. Üzülme. Sadece kendini kurtar o pisliklerden. Oglusunla çoook mutlu ol inşallah.

söylemiştim okumadınız herhalde bunlar cafede buluşunca eşim telefonu masada bırakıp gidiyo o da o anda alıyo numaramı
kocasıyla yatıp kalkıyormuş baksana, demekki o ara adam duştayken falan almıştır

söylemiştim okumadınız herhalde bunlar cafede buluşunca eşim telefonu masada bırakıp gidiyo o da o anda alıyo numaramı
cafedeyken almış..
dava açacakmısın peki?

Boşan o pislik adamı affedersen senin karakterindende şüphe ederim.
Yatmış yada yatmamış sen giderken bu planı yapmaları bile boşanmak içn sebep

valla ellerinize sağlık
inşallah kafede oturma ile kalmıştır
eğer öyleyse dikkatli olun aileler barıştırmaya çalışabilir

eşinize de açın tazminat davası
yanına kalmasın

En kötüsü de böyle insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz. Korkunç gerçekten. Diğer kadını başkasıyla nişanlamışlar dediniz, o adama da acıdım. Bir mektup mu yazsanız acaba bir dost diye biten =)

Sirf " o cocuga senden iyi bakarim " dedi diye hastanelik oluncsya kadar döverdim o kadini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…