eşime artık güzenmiyorum

Iyi de kocan bu olaylara nasıl tepki verdi bu konuda pek bişey yaxmamissin

Emin ol yapmamışlardır.

1- o yellozun evini nerden buldun?
2- bunlar ne kadar zamandır birlikteler?
3- kocan ne yaptı bu işin sonunda?
Bunlara cevap lütfen?

Az bile yapmışsın okurken başımdan aşağı kaynar sular döküldü. O kadına ayrı dava ac kocana da boşanma ve tazminat davası sc. Elinde avucunda ne varsa al ac sefil kalsın. Çocuğunu da öyle haysiyet sahibi olmayan bi hayvana bırakma. Hayvan derken hayvanlara haksızlık ettin yaratik aslında. Bi u...na sahip çıkamayan çocuğuna mi sahip çıkacak.

O kadinin gonderdigi mesajlari silme manevi tazminat davasi acabilirsin kocani da surundur gitsin..

1- o yellozun evini nerden buldun?
2- bunlar ne kadar zamandır birlikteler?
3- kocan ne yaptı bu işin sonunda?
Bunlara cevap lütfen?
1:bi arkadaşım var onun sayesinde bulduk eşime sordum nerden bu diye eşimin mal dagıttıgı magazalardan birinde çalıştıgını biliyodum ordan araştırdık
2:ne kadar zaman birlikte olduklarını bilmiyorum
3:tabiki hiç bişey yapmadı aramaya bile yüzü yok arada bi çocugu görmeye geliyo oda ben işteyken yüzüme bakmaya bile cesareti yok

senın konunda söylüyorum,ben bekarım ama sneın gıbı yürekli kadınları çok tbrik ediyorum,yanı evli olduğunu bıle bıle çıkmış ise rezil etcen yanına bırakmıcaksın o kadının,ama mıllet yapmıyor,kocam bana kalsın dıyor,

Erkeklerin hiç birine güven olmicak mı ya? Evde bir de çocuk var bu masumları hiç mi düşünmüyor bunlar Allah kolaylık versin bacım

o kadın senin numaranı nerden almış acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…