• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime aşığım

Gilmors

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
4.378
329
648
............................................................

Son düzenleme:
Konu açanların çoğuda zaten aşıktır ama malesef eşler dengesiz olabiliyor. Onlar ne yapsın..
Bizde bazı dönemler atlattık eşimle ama hala aşığım, aşığız..
Ama şimdi bunu bu topikte yazınca nispet gibi olmasın :26:
Çünkü her şeye rağmen diyebilmek için tek taraf yetmiyor..

Herkesin iyi tarafı da var kötü tarafıda.
Önemli olan karşındakini olduğu gibi kabul edebilmek.
Umarım herkes evinde , yuvasında mutlu ve huzurlu olur.
Sorunları varsa çözüme kavuşur.
Herkes mutluluğu hakeder..:nazar:

AŞkınız hiç bitmesin inşallah...
Ben de çok sorunlar atlattım boşanmanın eşiğine geldik ama yapamadık...
Şimdi sadece sevgimize önem veriyoruz...

Allah hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın....

Binbir emekle, tertemiz hayallerle kurduğumuz yuvalarımız dağılmasın....

Konu açanların çoğuda zaten aşıktır ama malesef eşler dengesiz olabiliyor. Onlar ne yapsın..
Bizde bazı dönemler atlattık eşimle ama hala aşığım, aşığız..
Ama şimdi bunu bu topikte yazınca nispet gibi olmasın :26:
Çünkü her şeye rağmen diyebilmek için tek taraf yetmiyor..
aşk gerçekten yapmam dediklerimi yaptırdı bazıları için bi yerden başlamak gerekiyor belkide o zamn şimdi ,

beni nispet olarak anlamazlar diye düşünüyorum çünkü herşeye rağmen hala aşıksam demekki bu başkaları içinde mümkün

Herkesin iyi tarafı da var kötü tarafıda.
Önemli olan karşındakini olduğu gibi kabul edebilmek.
Umarım herkes evinde , yuvasında mutlu ve huzurlu olur.
Sorunları varsa çözüme kavuşur.
Herkes mutluluğu hakeder..:nazar:
inşallah

AŞkınız hiç bitmesin inşallah...
Ben de çok sorunlar atlattım boşanmanın eşiğine geldik ama yapamadık...
Şimdi sadece sevgimize önem veriyoruz...
en güzeli bence bardğın dolu tarafından bakabilmek bu her konu için geçerli
Allah hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın....

Binbir emekle, tertemiz hayallerle kurduğumuz yuvalarımız dağılmasın....
aminnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

buda benim derdim :21::21::21::21::1::1::1::1::1::1:

uzun zamndır forumlarda geziniyorum hep eşlerden yakınılıyor bi farklılık olsun istedim
eşime aşığım
onca şey yaşamamıza boşanmanın eşinden dönmemize rağmen seviyorum onun sesi, gülüşü, bakışı yetiyor. belkide en büyük kusurlarını kapatıyor, bana kalırsa bu benim zaferim diye düşünüyorum çünkü çok savaştım kendimle

ve onu hala eskisi gibi seviyorm içim huzurlu çok mutluyum

sizlerde içinizin sesini dinleyip aşkınızı dile getirin hadi onca soruna inat

hayat sevince güzel diyelim ve eşlrimizin iyi yönlerini anlatalım :54::54::54::54::54::54::54::54::16::16::16::16::16::16::16:

Bir Derdim Var/Eşi ve Ailesi bölümünde olduğunuz için dert görmenizden daha doğal ne olabilir?

Eşinize sevginizi Aile, Evlilik Çocuklar bölümünde haykırabilirsiniz :ssz:

Bende eşimi çok çok çok seviyorum.Evlenmeden önce bu kadar sevmiyordum dahası şüphelerim vardı. Bana karşı istediğim kadar ilgili değildi ve konuşurken cümlesini tartmadan konuşur kalbimi kırardı. Nikah günüde, düğün akşamıda ağladığımı bilirim. İnsan düğün günü evlendiğine pişman olur mu oldu işte:( Amaaa düğünden sonra eşim dünya iyisi oldu çok şükür. Sanırım bütün o sıkıntıları evlililik koşturmacasının verdiği stresle yaşamıştık. Şimdi iyi ki evlendim diyorum. Hergün bi akşam olsa eşim gelsede sımsıkı sarılsam diye düşünüyorum. Bu gerçekten çok güzel bir duygu. Evimizde huzurumuz varsa şanslıyız:)

aşk gerçekten yapmam dediklerimi yaptırdı bazıları için bi yerden başlamak gerekiyor belkide o zamn şimdi ,

beni nispet olarak anlamazlar diye düşünüyorum çünkü herşeye rağmen hala aşıksam demekki bu başkaları içinde mümkün

Bencede öyle.. Ama burda ne eşler okudum inanamadım, kimisi için zor işte.. Aşık olanda tek taraflı nasıl mücadele edebilir ki eşin desteği olmadığı sürece..
Bizde eşimle zor dönemler atlattık şükür ki birlikte hepsinin üstesinden geldik şimdi çok daha mutluyuz.. Onun aşkı, sevgisini ve çabasını göremesem mutluyuz diyemezdim ama ona duyduğum güvenle söyleyebiliyorum.. Sizde öyle sanırım ne güzel :)
Allah mutluluğu hakeden çiftlerimizin yanında olsun inşallah.. Mutlu yuvalarımızın tadını ömür boyu çıkarabilelim..
:nazar:

Cidden çok enteresan insanlar tanıyorum forum sayesinde.
Yani bu kadar acılı kadının başlığına girip kocama aşığım o da bana aşık diye haykırmak istediniz öyle mi?
Neden burada haykırdınız herkes bilsin herkes duysun diye..
Aklım mantığım almıyor sizin konunuzun dün gece kocası tarafından dayak yiyen veya dün kocasının başka kadınla yattığını öğrenene kadına ne faydası var ?
Bir blog açın bence istediğinizi yazın haykırın.

Allah mutluluğunu daim etsin de aldatılan bir kadın yada kocasından şiddet gören bir kadın herşeye rağmen ben kocama aşığım diyebilir mi sence
evliliklerde bazı sorunlar vardır aşılır bazı sorunlar vardır aşılması unutulması yıllar alır bazıları da asla çözülmez:50:
herkesin şartları dünyası evliliği farklı işte
keşke hepimiz burdan dertlerimizi değil de kocalarımıza aşkımızı haykırabilsek:31:

buda benim derdim :21::21::21::21::1::1::1::1::1::1:

uzun zamndır forumlarda geziniyorum hep eşlerden yakınılıyor bi farklılık olsun istedim
eşime aşığım
onca şey yaşamamıza boşanmanın eşinden dönmemize rağmen seviyorum onun sesi, gülüşü, bakışı yetiyor. belkide en büyük kusurlarını kapatıyor, bana kalırsa bu benim zaferim diye düşünüyorum çünkü çok savaştım kendimle

ve onu hala eskisi gibi seviyorm içim huzurlu çok mutluyum

sizlerde içinizin sesini dinleyip aşkınızı dile getirin hadi onca soruna inat

hayat sevince güzel diyelim ve eşlrimizin iyi yönlerini anlatalım :54::54::54::54::54::54::54::54::16::16::16::16::16::16::16:

Canımmmmmmmmmmm, çooookkk romantiksiiiiiiiinnnnnnnn........
Diye bir tepki veremeyeceğim ne yazık ki....
Bu bölümün adı Bir Derdim Var, hani bir kere daha yazalım da gözünüzden kaçtıysa farkına varırsınız....
Dertli oldukları için bu foruma yazıyor, konu açanların hepsi....
Ne yapmaya çalışıyorsunuz, körün gözüne parmak sokmaya mı?
Yaptığınız çok irite edici....
Siz sıkıntılar yaşamış, kendinizce zaferle çıkmışsınız.... Allah bir daha o sıkıntıları yaşatmasın size....
Bundan nasıl bir feyz alsın kocasının kumarından, dayağından, aldatmasından, sorumsuzluğundan çeken kadın????
Aman ben de sabredeyim, huzura ererim mi desin?
Bu da ego tatminin farklı bir yöntemi galiba?
Burada birçok kadın sayısız dertler yaşıyor, kimi konu açıyor paylaşıyor, kimi de açılan konuları okuyup derdini içinde yaşayıp çözmeye çalışıyor...
Siz sanıyor musunuz herkes dört dörtlük evlilik yaşıyor?
Kimi sabrediyor, kimi savaş baltalarını çıkarıp isyan ediyor....
Ama kimse sabrının sonucu kimsenin gözüne sokmuyor....
Size tavsiyem bu tür görüşlerinizi Mutluluktan Uçtuğumuz Haberler başlığında paylaşmanız....

Son düzenleme:
Forumda evliliğinde sıkıntı çekmiş ama durumları aşmış kişiler sayısız oldu; ancak bu tür bilgileri ve duygularını, yaşadıkları süreçle birlikte uygun topiklerde paylaştırlar...
Siz de faydalı olmak istiyorsanız, yaşadıklarınızı ve nasıl sonuca ulaştığınızı uygun topiklerde paylaşın ki amacına uygun olsun...

Bencede öyle.. Ama burda ne eşler okudum inanamadım, kimisi için zor işte.. Aşık olanda tek taraflı nasıl mücadele edebilir ki eşin desteği olmadığı sürece..
Bizde eşimle zor dönemler atlattık şükür ki birlikte hepsinin üstesinden geldik şimdi çok daha mutluyuz.. Onun aşkı, sevgisini ve çabasını göremesem mutluyuz diyemezdim ama ona duyduğum güvenle söyleyebiliyorum.. Sizde öyle sanırım ne güzel :)
Allah mutluluğu hakeden çiftlerimizin yanında olsun inşallah.. Mutlu yuvalarımızın tadını ömür boyu çıkarabilelim..
:nazar:
amin şekerm
Cidden çok enteresan insanlar tanıyorum forum sayesinde.
Yani bu kadar acılı kadının başlığına girip kocama aşığım o da bana aşık diye haykırmak istediniz öyle mi?
Neden burada haykırdınız herkes bilsin herkes duysun diye..
Aklım mantığım almıyor sizin konunuzun dün gece kocası tarafından dayak yiyen veya dün kocasının başka kadınla yattığını öğrenene kadına ne faydası var ?
Bir blog açın bence istediğinizi yazın haykırın.

Allah mutluluğunu daim etsin de aldatılan bir kadın yada kocasından şiddet gören bir kadın herşeye rağmen ben kocama aşığım diyebilir mi sence
evliliklerde bazı sorunlar vardır aşılır bazı sorunlar vardır aşılması unutulması yıllar alır bazıları da asla çözülmez:50:
herkesin şartları dünyası evliliği farklı işte
keşke hepimiz burdan dertlerimizi değil de kocalarımıza aşkımızı haykırabilsek:31:

Canımmmmmmmmmmm, çooookkk romantiksiiiiiiiinnnnnnnn........
Diye bir tepki veremeyeceğim ne yazık ki....
Bu bölümün adı Bir Derdim Var, hani bir kere daha yazalım da gözünüzden kaçtıysa farkına varırsınız....
Dertli oldukları için bu foruma yazıyor, konu açanların hepsi....
Ne yapmaya çalışıyorsunuz, körün gözüne parmak sokmaya mı?
Yaptığınız çok irite edici....
Siz sıkıntılar yaşamış, kendinizce zaferle çıkmışsınız.... Allah bir daha o sıkıntıları yaşatmasın size....
Bundan nasıl bir feyz alsın kocasının kumarından, dayağından, aldatmasından, sorumsuzluğundan çeken kadın????
Aman ben de sabredeyim, huzura ererim mi desin?
Bu da ego tatminin farklı bir yöntemi galiba?
Burada birçok kadın sayısız dertler yaşıyor, kimi konu açıyor paylaşıyor, kimi de açılan konuları okuyup derdini içinde yaşayıp çözmeye çalışıyor...
Siz sanıyor musunuz herkes dört dörtlük evlilik yaşıyor?
Kimi sabrediyor, kimi savaş baltalarını çıkarıp isyan ediyor....
Ama kimse sabrının sonucu kimsenin gözüne sokmuyor....
Size tavsiyem bu tür görüşlerinizi Mutluluktan Uçtuğumuz Haberler başlığında paylaşmanız....

hakkaten bazılarınız burda topik açanlarada aldatılıyomuyum diyenlerede körüklere gittiğiniz gibi benide yanlış anladınız istediğinizi anlayın herşeye rağmen mutlu olabilmenin mümkün olduğunu söylemek istedim tabikide derdi olan görsünki dertten sonra mutluluğun geleceğini bide o kadar çoğaldıki dert keder insanları az da olsa tebessüm ettirmek istedim

sizin adınıza cok sevindim...
lakin konunuz buraya hiç uygun ddegil..
ne yapmaya calısıyorsunuz?
buradaki sorunu olan insanlara nispet mi yapıyorsunuz?
burası eşi ve eşlerinin ailesiyle sorunu olanların yeri..
bu kadar derdi yasayıp da hallerine sukretmelerini ya da
dertlerini es gecmelerini mi göstermeye calısıyorsunuz?
olduuuu aldatılacak dayak yiyecek hor gorulecek...
ama ben bunlara ragmen eşimi seviyorum mu diyecek sizin konunuza bakıp?
yapmayın allah aşkına:20:

Konu sahibi de zor zamanlar geçirmiş ve atlatmış. Eşleriyle sıkıntılı olanlara örnek olmak ümit vermek istemiş ne var bunda kızacak anlamadım.
Mutlu diye neredeyse linç edeceksiniz:) Konu sahibi arkadaş küçükde olsa bi derdin varsa paylaşta herkes rahatlasın bari...

konunuz yanlış yerde,hayatın içinde bölümünde sevgini haykır köşesi var,oraya açmalıydınız:34:

Back
X