• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime aşığım

amin şekerm

hakkaten bazılarınız burda topik açanlarada aldatılıyomuyum diyenlerede körüklere gittiğiniz gibi benide yanlış anladınız istediğinizi anlayın herşeye rağmen mutlu olabilmenin mümkün olduğunu söylemek istedim tabikide derdi olan görsünki dertten sonra mutluluğun geleceğini bide o kadar çoğaldıki dert keder insanları az da olsa tebessüm ettirmek istedim

dertten sonra mutluluk mu gelecek?
dayak yiyecem ama bilecem ki mutluluk mu gelecek????
kocamı baska kadınlarla yakalayacam ama daha sonra mutluluk gelecek??oyle mi??
ya siz buradakilerin neler cektgini hiç takip etmemişsiniz..
ya da hayal dunyasında yasıyorsunuz...
ne deyim..hakikaten tebessüm ettirdiniz..ama bana..
aldatılana dayak yiyene degil..!!!

Konu sahibi de zor zamanlar geçirmiş ve atlatmış. Eşleriyle sıkıntılı olanlara örnek olmak ümit vermek istemiş ne var bunda kızacak anlamadım.
Mutlu diye neredeyse linç edeceksiniz:) Konu sahibi arkadaş küçükde olsa bi derdin varsa paylaşta herkes rahatlasın bari...

evet ya dur hemen dertlenem
ayyy bugün havalar çok bulutlu eşimde aradı ama çok az konuştu işgillensemmi :33::33::33::33::33::33:

dertten sonra mutluluk mu gelecek?
dayak yiyecem ama bilecem ki mutluluk mu gelecek????
kocamı baska kadınlarla yakalayacam ama daha sonra mutluluk gelecek??oyle mi??
ya siz buradakilerin neler cektgini hiç takip etmemişsiniz..
ya da hayal dunyasında yasıyorsunuz...
ne deyim..hakikaten tebessüm ettirdiniz..ama bana..
aldatılana dayak yiyene degil..!!!

aslında nadir gerçekten derdi olan bazıları durduk yere eşinden şüphelenir bir gaz verirsiniz iyice şüphelenir kimisi kaynanası kimisi görümcesi bende diyorumki azcık kendinize gelin ufağı tefeği görmezden gelin tabiki aldatanı,dayak atanı bağrınıza basın demiyorum ne kadar yanlış anlamaya meyilli bireylersiniz anlamıyorum ya

Konu sahibi de zor zamanlar geçirmiş ve atlatmış. Eşleriyle sıkıntılı olanlara örnek olmak ümit vermek istemiş ne var bunda kızacak anlamadım.
Mutlu diye neredeyse linç edeceksiniz:) Konu sahibi arkadaş küçükde olsa bi derdin varsa paylaşta herkes rahatlasın bari...

Biz kötü durumlarla mı besleniyoruz yani? Bu mudur söylemek istediğiniz? Diyoruz ki; konunuz yanlış yerde, insanlar burda dertleriyle boğuşuyor Allah mutluluğunuzu daim etsin fakat burası yeri değil. Gayet acık değil mi?

ayyy bugün havalar çok bulutlu eşimde aradı ama çok az konuştu işgillensemmi :33::33::33::33::33::33:

Gaza gelmeyin bence.

Ama olmuyor kuzum olmuyor.

zafer haberleri buraya uymuyor...

gercekten uymuyor...

Allah mutlulugunu daim etsin fakat bu böylüme malesef agir geliyor.....

Havalarda bulutluysa kocan seni kesin aldatıyor boşa gitsin :37:

İnsanların dönem dönem dertleri olabilir ama bunlarda geçer. Bir ömür aynı derdi çekecek değiller. Allah büyük bi yol gösterir elbet.
Sanki bir daha gün yüzü göremeyeceksiniz der gibi yorumlar yapılıyor. Dertli insana böyle mi yaklaşılır gerçekten anlamıyorum. Derdi olupta konu açan insanlar br teselli bir yol arıyor. Bize '' sen bittin'' demek değil ''herşey düzelecek'' demek düşmez mi?

Biz kötü durumlarla mı besleniyoruz yani? Bu mudur söylemek istediğiniz? Diyoruz ki; konunuz yanlış yerde, insanlar burda dertleriyle boğuşuyor Allah mutluluğunuzu daim etsin fakat burası yeri değil. Gayet acık değil mi?

Gaza gelmeyin bence.
gerçekten şuan düşündürdü beni kk
Ama olmuyor kuzum olmuyor.

zafer haberleri buraya uymuyor...

gercekten uymuyor...

Allah mutlulugunu daim etsin fakat bu böylüme malesef agir geliyor.....

teşekkür edrim kk taşısın o zamn uymadıysa başlığa ama niyetimi az çok anlayan anladı

keşke bukaadar iğneleyici sözler yerine sade konuyu yanlış yere açmışsın arkadaşım deyip düzeltmesini bekleseydiniz :26:
eğer düzeltmiyosa oazan yapsaydınız iğnelemeyi:24:

aşk göreceli bişeydir arkadaşım...ben inanıyorumki bütün kadınlar sevdiği aşık olduğu adamla evlenip bir yuva kurmak ve yaşamak ister...ve herkes eşine aşıktır,adına aşk denmesede sevgidir alışkanlıktır, bağlılıktır...ama hiç bişeyde tek taraflı değildir....siz aşıksanız eşinizde size aşıktırki onca sorunlarınızı aşıp tekrar bi araya gelebilmişsinizdir....sadece siz sevsenizz aşkınızdan ölseniz eşiniz size aynı durumda olmasaydı evliliği yürütebilirmiydiniz? eşim beni dövsün ,hakaret etsin ,aldatsın , yada kısacası sevmediğim biçok yönü olsun ama ben ona aşık olduğum için yanında kalayım.bunu kaç tane kadın diyebilir vede eşinin yanında kalabilirki acaba...?

keşke bukaadar iğneleyici sözler yerine sade konuyu yanlış yere açmışsın arkadaşım deyip düzeltmesini bekleseydiniz :26:
eğer düzeltmiyosa oazan yapsaydınız iğnelemeyi:24:

hayır ben buraya özellikle açtım eften püften derdi olanlara örnek olsun ben evliliğimde gerçenten büyük bi sorunu aştım gibisinden ama anlamak istemediler romantikkkkk diyenimi ararsın daha neler neler

hayır ben buraya özellikle açtım eften püften derdi olanlara örnek olsun ben evliliğimde gerçenten büyük bi sorunu aştım gibisinden ama anlamak istemediler romantikkkkk diyenimi ararsın daha neler neler

canım bilerek açmışsın bu tepkileri alacağın aklına gelmedimi:26:
diğer arkadaşların dediği doğru bu konun yeri burası değil:ssz:
editörlerden yardım isteyip konunun taşınmasını isteyebilirsin:6:

aşk göreceli bişeydir arkadaşım...ben inanıyorumki bütün kadınlar sevdiği aşık olduğu adamla evlenip bir yuva kurmak ve yaşamak ister...ve herkes eşine aşıktır,adına aşk denmesede sevgidir alışkanlıktır, bağlılıktır...ama hiç bişeyde tek taraflı değildir....siz aşıksanız eşinizde size aşıktırki onca sorunlarınızı aşıp tekrar bi araya gelebilmişsinizdir....sadece siz sevsenizz aşkınızdan ölseniz eşiniz size aynı durumda olmasaydı evliliği yürütebilirmiydiniz? eşim beni dövsün ,hakaret etsin ,aldatsın , yada kısacası sevmediğim biçok yönü olsun ama ben ona aşık olduğum için yanında kalayım.bunu kaç tane kadın diyebilir vede eşinin yanında kalabilirki acaba...?

evet şekerim tabiki tek taraflı değil tabiki onun çabasıyla sevgiysiyle aştık tüm sorunlarımızı terkedip gitseydim kolayı seçmiş olurdum zoru seçtim kaldım ve şimdi hiç pişman değilim mutluyum mutlu oluna biliyormuş

canım bilerek açmışsın bu tepkileri alacağın aklına gelmedimi:26:
diğer arkadaşların dediği doğru bu konun yeri burası değil:ssz:
editörlerden yardım isteyip konunun taşınmasını isteyebilirsin:6:

ya bence fazla uzatıldı bu kadar tepkiyi enterasan buldum

Allah mutluluğunu daim etsin.
Herşeyin altında kötü bişey aramayalım.
Burda boşanmak üzere olan arkadaşa inat olsun diye
kocasından dayak yiyen arkadaşa inat olsun diye
kızına vurduğu için eşinin barış çığrışlarına maruz kalan arkadaşa inat olsun diye
kocası bir ay önce kendisini terkeden arkadaşa inat olsun diye
ve diğer aklıma gelen yada gelmeyen tüm arkadaşlara inat olsun diye
buraya gelipte bu konuyu açacak kadar hemcnslerine düşman değildir heralde.
Lütfen eleştirmek marifettir ama uslupluca.
Konu sahibesi yeterince kötü eleştirildin dur demek istiyorsan uygun yetkiliye mesaj atarak sevgini haykır
bölümüne aldırabilirsin konunu.

konu sahibi arkadaşımın kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum ne kadar çok yüklendiniz kadına böyle...bir kere ben de bir konu açmıştım duymadığım laf kalmamıştı bin pişman olmuştum o günden sonra derdim olsa da buraya yazmamaya başladım...konu sahibini çok iyi anlıyorum o yüzden.arkadaşlar gerçekten bazıları çok acımasızca eleştiriyor resmen kavgaya hazırlar yani ...konu sahibi arkadaşımız daeşleri ile derdi olanların üzülmemesini zamanla her şeyin aşılabilecğini yazmış ne var buda nispet etmek için yazdığını sanmıyorum sadece kendince moral vermek istemiş eşiyle sorunu olanlara.. Allah mutltluğunuzu daim etsin inşallah yaşadığınız her neyse bir daha tekrarlamaz ...

Allah mutluluğunu daim etsin.
Herşeyin altında kötü bişey aramayalım.
Burda boşanmak üzere olan arkadaşa inat olsun diye
kocasından dayak yiyen arkadaşa inat olsun diye
kızına vurduğu için eşinin barış çığrışlarına maruz kalan arkadaşa inat olsun diye
kocası bir ay önce kendisini terkeden arkadaşa inat olsun diye
ve diğer aklıma gelen yada gelmeyen tüm arkadaşlara inat olsun diye
buraya gelipte bu konuyu açacak kadar hemcnslerine düşman değildir heralde.
Lütfen eleştirmek marifettir ama uslupluca.
Konu sahibesi yeterince kötü eleştirildin dur demek istiyorsan uygun yetkiliye mesaj atarak sevgini haykır
bölümüne aldırabilirsin konunu.

ay evet ya gerçekten ben ne kadar alttan aldıysam üstüme gelindi ama tabi işin iç yüzünü bilmiyolar laylay lom olsun diye açmadım ve dert kısmındaki bi çok kişiyi anlayabilecek kapasaitedeyim yangına körükle giden cinstenn hiç olmadım o yüzden yadırgandım galiba

konu sahibi arkadaşımın kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum ne kadar çok yüklendiniz kadına böyle...bir kere ben de bir konu açmıştım duymadığım laf kalmamıştı bin pişman olmuştum o günden sonra derdim olsa da buraya yazmamaya başladım...konu sahibini çok iyi anlıyorum o yüzden.arkadaşlar gerçekten bazıları çok acımasızca eleştiriyor resmen kavgaya hazırlar yani ...konu sahibi arkadaşımız daeşleri ile derdi olanların üzülmemesini zamanla her şeyin aşılabilecğini yazmış ne var buda nispet etmek için yazdığını sanmıyorum sadece kendince moral vermek istemiş eşiyle sorunu olanlara.. Allah mutltluğunuzu daim etsin inşallah yaşadığınız her neyse bir daha tekrarlamaz ...

ALLAH razı olsun cümlemizi
beni anlayan anlıyor

Back
X