Eşime aşık anasınıfı öğretmeni

Doktor olsa yakisacak miydi? Avukat olsa mesela ya da ev hanimi olsa

Hatta kocasini aldattigini goren cocugunu sevgilisi tarafindan ortadan kaldirtan kadin ev hanimiydi yakisti dedik mi?

Hayatta ki sifatimiz insanligimizin onune gecmesin. Hic kimseye yakismaz boyle davranmak.

Siz bunu mu anladınız yazdığımdan; herkese yakışır sadece öğretmene yakışmaz demişim gibi bir yorum yapmışsınız.

O öğretmene çocuk emanet ediliyor. Haftanın beş günü saatlerce birlikteler. Öğretmenleri onların gözünde şahane. Herşeyi ondan kapıyorlar. özel hayatında ne yaptığı ilgilendirmez, ama bir yere kadar.bu kadarı ilgilendirir.

Çocuğunuzun öğretmeni evli ama başka Ada'ma aşık bunu da belirtiyor. Hatta Ada'm karşılık verse onunla da ilişkisi olcak. Bilmiyorum içinizde "aaa benim için önemli değil, benim çocuğumun anaokulu öğretmeni o olsun" diyen var mıdır. Ben demem.

Siz bunu mu anladınız yazdığımdan; herkese yakışır sadece öğretmene yakışmaz demişim gibi bir yorum yapmışsınız.

O öğretmene çocuk emanet ediliyor. Haftanın beş günü saatlerce birlikteler. Öğretmenleri onların gözünde şahane. Herşeyi ondan kapıyorlar. özel hayatında ne yaptığı ilgilendirmez, ama bir yere kadar.bu kadarı ilgilendirir.

Çocuğunuzun öğretmeni evli ama başka Ada'ma aşık bunu da belirtiyor. Hatta Ada'm karşılık verse onunla da ilişkisi olcak. Bilmiyorum içinizde "aaa benim için önemli değil, benim çocuğumun anaokulu öğretmeni o olsun" diyen var mıdır. Ben demem.
Aslinda tabi ki boyle basit bi cikarimda bulunmadim. Yorumlarda o kadar cok yazildi ki bende hiç kimseye yakismayacagini söyledim.

boyle bir seyi yapan herkesi elerim.

Bir de şu var ki neler oluyordur da duyulmuyordur hayatta degil mi ama...

Iyi aksamlar size.

Meslek farketmeksizin her insan hata yapabilir. Kaldı ki okumakla adam olunmuyor lafı var. Cocugu o okuldan alın ve yönetime gerekli gereksiz aramalarda bulunup aile içi tatsızlık çıkarması sebebi ile şikayet edin bu kadar basit

Arkadaslar kasap olsa baska sey, konu sahibi aile ahlak kavramlarina bu kadar uzak birinin bir cocuhu nasil duzgun yetistirecegini soylemek istemis sadece. Neden bu kadar abarttiniz bu cumleyi anlamadim

Eşimin tek dişi kalsa bakacağı tip değil.iğrenir hatta adım gibi eminim.eşimin suçu şu ki sıcak kanlı bu kadın üzerine alınmış.bu konuda eşimi uyardım ihtimal vermezken haklıymışsın dedi şuan daha dikkatli.sorun şu;şimdiye kadar böyle birşeyle karşılaşmadım.erkekler bir kenara bir kadına anneye yakıştırmam.olarak meslek meselesi değil ama öyle mesleklerin kutsiliği oluyor.derdim dertleşmek, unutmaya çalışmak.ama kızgınlığım önce eşime fırsat verdiği için sonra kadına ahlaksızlığı ve cesareti için.
Ne kutsiligi Allah aşkına ? Barajı geçen ,isteyen herkes öğretmen olabiliyor. Kişilik testine tabii mı tutuluyor sanki. Yanlış anlamayın size değil sözüm, mesleğe genel bakisim.Ben mebte de çalıştım. Mebte gördüğüm kadar sadakatsiz, dedikoducu, fesat tipleri başka hiçbir meslekte görmedim. Konunuza da hiç sasirmadim. Aldıkları parayı hakedenlere sözüm yok ama diğerlerini Allah ıslah etsin. Bahsettiğiniz kadını da rezil ederdim ben olsam. Şikayet ederdim. Gerçi il memler ne şikayetler aliyordur da belki bir şey yaparlar.

Back
X