- Emoji Skoru
- 63.650
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi melek93masal
Yoook cnm :) sinirlencek ne var
Eşi yahut sevgilisi herkesten önce gelir bana göre /kimse değil /
İş arkadaşımın eşi beni kıskanmis bana söyledi arkadas ben mesafe koydum eşi geldiğinde hiiç muhatap olmadım iş arkadaşımla
Benim yüzümden kimse huzursuz olsun istemem
Sizde kapıma dayansalarda vazgecmem elin kocası .nişanlısı. sevgilisi olmasının önemi yok huzursuz olsalar da derdim degil ille elin adamiyla arkadaslik edicem diyorsaniz tercih meselesi !
Hayatımda bazı insanlar önemlidir. Önemli olmayanlar zaten zamanı gelince çıkıp gidiyorlar. Eşim o arkadaşımı sorun etseydi sevgililik zamanında muhtemelen şimdi eşim olmazdı. Çok şükür kişisel ilişkilerime, dostluklarima saygı duyan bir adam var hayatımda.
Arkadaşım kendi huzuru için benden uzaklaşmak istese sesimi cikarmam, kabullenirim. Ama hayatına sonradan girmiş bir insanın beni uzaklaştırmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum.
Onların ilişkileri beni ilgilendirmez. Ben düşünmek zorunda değilim ki onların huzurunu. Arkadaşım dediğim insan beni arar, sana ihtiyacım var ya da bu akşam buluşalım derse ben ama senin sevgilin/karın istemiyor bulusamayiz demem. Bu benim dostluk anlayışıma aykırı.
Ayrıca is arkadaşı ve dost farklı kavramlar, kıyaslanamaz bile...