Tabı bende oyle dusunuyorum .. Laçka bır sohbet olmasada bır kadın bunu demiş sonucta ..Kesinlikle ilk iş eşinde canım...
Tabi ne kadar süredir böyle bir muhattaplık var aralarda bilmiyorum ama ilk böyle söylediğinde net tepkisini koymalıydı..
Şimdi de koysun..
Sen de takip et..
Ben de olsam kıyameti koparırım..
Başka bir kadının eşime hitap etmesi ne demek..
Ben biraz fazla kıskancım..
Hahaha oh içimdekılerı soyleyen arkadaslarım var burda . Olabılır canım :):) esımde salak salak konusuyor bırsey demek istemıyorum dıyorBen de kızın kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum tabi kocanızın da ama ne olursa olsun hitap tarzı saçmalık ama ben bunu kızın biraz zeka özürlü olabilme durumuna bağlıyorum
:) kameraya ne dersınhımm olabilir biraz oynaktır belki fln sen o telefonu evde unutmasını sağla
Birsey dıyemıyorum salak salak sıfatları var boyle dıyor ama.. Bılemedımo terliği eşinizin vurması lazım :)
Esimde oyle dıyor. Cıddıye alırsam asıl o zaman yanlış anlasılır dıyorbazı insanlar patavatsız konuşuyor.
düşünmeden dan dan diyor.
sanırım bu da öyle ve eşin de çalıştığı kişilerde alışmış bişey demiyor. bence takmıyorlarda..
mesela bizim işte bir bayan var komik komik konuşuyor.
şimdi bunla mı muhatap olacaz diyorlar.. gerçekten bişey sanacak kendini diye..
yani büyütmeye gerek yok bence..
merhaba arkadaslar 2-3 ay öncesıne kadar eşimin telinde bayan iş arkadasından gelen mesajı gırdum. X dosyayı yolladım baby..
Sahsen yıllardır calıştıgım ailecek tanıstıgımız öğretmen dostlarıma dahı canım , baby demedım. Cok hoş bulmadım.. Neyse eşimle paylastım kem küm o oyle konuşuyor benımle ne ılgısı var vs gıbı anlamsz cevaplar aldım.
Sonrasında esım mesajları silmeye basladı. En nefret ettıgım sey telefon kurcalamak gozlemledım .. Esım mesajları siliyor yanı sıldıgını sanıyor arşivlenen mesaj olarak kalıyor:) esım net duz mesafeli ancak bu kızda durduk yere mı bu samımıyet? Hala huzursuzum ne dusunuyorsunuz boşuna mı kuruntu edıyorjm
Aynen oyle esımde onun konusması boyle hoşlanmıyorum ama cıddıye alıyormuş gıbı olmak istemıyorum dıyor. Onun ayıbına cevap veremıyor yanıBu samimiyeti ona verdiği için eşinin suçu bence. ne demek baby ya ben olsam cildirirdim
Muhakkak. Nıtekım bende esıme ilk olarak bu tavızı nereden aldı dedım. Hangı davranıs konusma verdı bu tavızı. Bır dusun. Ikı taraflı kızıyorummmKonuşmanızdan anladığım kadarıyla eşiniz hanımefendinin laubali olduğu şeklinde açıklamış durumu ama ben olsam herhalde öncellikle sana bu şekilde hitap edecek yüzü ve samimiyeti nereden buldu sen evli bir adamsın hayatında bazı sınırların olması gerekir diye kızardım. Sonuçta insan ne kadar laubali olursa olsun kararlı bir tepkiyle karşılaştıktan sonra kendine çeki düzen verebilir. Ne olursa olsun eğer bir yazım yanlışı olmamışsa ben burada iki tarafı da suçlarım. Ki yazım yanlışı bile olduysa eşinizin bunu sorgulaması gerekirdi diye düşünüyorum.
Birsey dıyemıyorum salak salak sıfatları var boyle dıyor ama.. Bılemedım
:) sanki sızın esınıze mesaj atılmış bu ne hıddet. Ben muhattap zaten olmuyorum benım kalemim seyler degıl bunlar. Dogruda bulmuyorum yorumların hıcbırınde buna benzer bırsey yazmadım. Sadece esıme kızdım neden tavız verıyorsun boyle bır konusma için dıye . Sakın olunuz sohbet edıyoruz sadeceHayır siz ne sıfatla müdahale edebilirsiniz ki o kadına?
Eşinizin iş arkadaşı o'nun muhatabı ve o uyarmalı.
Ne yaptınız yahu:) e ayrılayım o vakıt:)O kadınla ilişkisi olabilir.
Ne yaptınız yahu:) e ayrılayım o vakıt:)
wwuuhhuuuwwwwww kızııımmmm korkulur senden nasıl yapacaksın ?:) kameraya ne dersın
Bende haz etmıyorum lakin mevcut durum itibarıyle bunu yapıcam sanırımAyrılma; mesajlarını kurcalama.
Katılıyorum sahsen net bır konusma yaptım esıme gayet utandı ikaz edemedım genel konusması boyle kimse bırsey demıyor bende duymazlıktan geliyorum dıyor. Sımdı cekıldım kenara gozlemlıyorum .Ben de tavrınızı korumanızdan yanayım, sonuçta mesele küçük olabilir ama kafanız rahat olmadıktan sonra böyle meseleler birikir birikir ve daha büyük sorunlara da yol açabilir. İnsanın önce kafası rahat olacak, kafa önemli. Sonra en ufak şeylerden bile haklı olarak şüphelenmeye başlarsınız bu da sizin için iyi olmaz. Konunuzun takibindeyim umarım bir an önce bu durumdan kurtulursunuz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?