Eşime baby dıyen arkadaş:)

bir gün telefonunu cebinden al kurcala arşivleri ne ayakmış bak bakalım ben de çok laubali konuşurum mesela aslında yapmamak gerek iş ortamı çok bayık fenalar belki öyle bir kadındır... evli mi bu??... eşin mesafeliyse sıkıntı yoktur yaa yoktur ...

paradox... kızın niyetini anlamak lazım.. şakacı bir tipde olabilir pislik bir tipde..

Saçmalık ben hiç hoşlanmam bu tarz hitap şekillerinden bekarım ve evli erkek arkadaşlarımla belli bir mesafe vardır büyüklerime abi derim sadece bizim ofiste de öle bir hatun vardı ama 2 sene önce başka bir yere tayin ettilerde kurtulduk .Evli barklı adamları evine davet etmeler saçma salak konuşmalar uçan tekmeyle girişesim geliyordu her seferinde

" Esım mesajları siliyor yanı sıldıgını sanıyor arşivlenen mesaj olarak kalıyor:)" mesajlar nerde arşivleniyor ben bunu bilmiyordum bir de hangi telefonlarda oluyor bu banada öğretirmisiniz nerden bakıldığına

Boşuna boşuna boşuna boşunaaaaaa!! Ben de evliyimmm.. çok sevdiğim.. çok yakın arkadaşlarıma canım, tatlım, baby, minnoş filan diye hitap ederim.. Kız erkek ayırt etmem Hergün o şekilde defalarca hitap ettiğim ofis arkadaşımın karısı en yakın arkadaşlarımdan biri Bence yok yere hır-gür çıkarmayın, Sevgilim aşkım demiyosa sorun yok

bence naapbiliyo musun?
yok mu hiç erkek arkadaşın?
eşinle konuşurken baby aradı geçen gün görüşemiyoruz dedi ne dersin ha baby görüşelim mi müsait birgünde filan de
yani hayatındaki bütün erkeklere eşinde dahil baby diye hitap et (eşinle konuşurken sanki onlarla da öyle konuşuyormuşun gibi) bakalım rahatsız olacak mı :)

insan biraz haddini bilecek yahu.
gerçekten eşinizle alakalı olmayan bir şekilde o bayanın konuşma tarzı buysa ayıp bence.
evli barklı adam baby de nedir.
''kuş öldü baby hayırdır'' derdim ben olsam..
eşinizin de mesafeyi koruması lazım bu tip insanlar için.

Cok ucuz bır karsılık olmazmı. Evli kadın erkek kimseye yakışmıyor . Ben yapamam:)

Cok ıyı okudum gozlemledım esımin gordugum kadarıyla mesafesı var ama bılemeyız. Esım dıye yuzde yuz kefıl olamam . Gordugum kadarı herkesle oyle konuşan bır bayanmıl

Ben hoş bulmuyorum heleki bır bayanın agzında herkese solenen bu sozler ıtıcı geliyor

Ben hoş bulmuyorum heleki bır bayanın agzında herkese solenen bu sozler ıtıcı geliyor
İtici bulmak ayrı bişey altında başka bişey aramak ayrı bişey.. İtici buluyosanız, ben sevmiyorum, sana benden başkası bu tarz hitaplar etmesin hayatım üzülüyorum rahatsız oluyorum, dersiniz olur biter.. Ben altında kötü bişey aramayın demek istedim sadece herkesin konuşma biçimi farklı olabilir..

Evli barklı adama baby diyen kadın ne kadar iyi niyetli olabilir. Yuh diyorum sadece ne seviyesiz insanlar var. Şakasına diyorsa bile yine hoş değil. Eşinize ağzının payını vermesini söyleyin eğer o vermiyorsa siz verin. Kocamla seviyeli bi şekilde konuşursan sevinirim vs diyebilirsiniz veya iş arkadaşıysa eşinizi iş yerinde ziyaret edin laf arasında imalı bi şekilde evli erkeklerle canımlı cicimli konuşan karaktersiz kadınlar kendine bunu nasıl yakıştırıyor acaba deyin. Lafı ortaya atın yani. Mesajı alacaktır mutlaka. Ben olsam bunu yapardım yanına bırakmazdım

Benim eski is arkadaşlarımda diyordu ama kötü niyet yoktu yani muhtemelen is yerinde samimilerdir ama arkadaşca sadece bi art niyet yoktur ama yinede bana ters esim öyle samimi olsa çok.kıskanırdım yolardım eşimi yani kizin kotu niyetli oldunu sanmıyorum sen eşini hiza ya getir bence

Allah korusun da ben olsam anında arar ağzının payını verir sonrada eşimi hallederdim,düşünemiyorum berbat ve anormal bi durum

Iphone whatspp ta silmk isterkn arsıvlemiş

Allah korusun da ben olsam anında arar ağzının payını verir sonrada eşimi hallederdim,düşünemiyorum berbat ve anormal bi durum
Bı anda şuursuz bır tepkı verırsem evliliğim esım ben artı zarar gorebılırız. Ben esım tarafından bırsey hıc gormedım karsılıklı bırsey olmuş olsa haklısın

Bende bayanın artnıyetli oldugunu sanmıyorum ama ınsanlara guven olmaz . Esımı takıpteyım cabım

Baby ne ya !!!!! ne bu samimiyet bunu da geçtim tamamen laubalilik !!!!

Al bendende o kadar be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…