- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
bir gün telefonunu cebinden al kurcala arşivleri ne ayakmış bak bakalım ben de çok laubali konuşurum mesela aslında yapmamak gerek iş ortamı çok bayık fenalar belki öyle bir kadındır... evli mi bu??... eşin mesafeliyse sıkıntı yoktur yaa yoktur ...merhaba arkadaslar 2-3 ay öncesıne kadar eşimin telinde bayan iş arkadasından gelen mesajı gırdum. X dosyayı yolladım baby..
Sahsen yıllardır calıştıgım ailecek tanıstıgımız öğretmen dostlarıma dahı canım , baby demedım. Cok hoş bulmadım.. Neyse eşimle paylastım kem küm o oyle konuşuyor benımle ne ılgısı var vs gıbı anlamsz cevaplar aldım.
Sonrasında esım mesajları silmeye basladı. En nefret ettıgım sey telefon kurcalamak gozlemledım .. Esım mesajları siliyor yanı sıldıgını sanıyor arşivlenen mesaj olarak kalıyor:) esım net duz mesafeli ancak bu kızda durduk yere mı bu samımıyet? Hala huzursuzum ne dusunuyorsunuz boşuna mı kuruntu edıyorjm
Boşuna boşuna boşuna boşunaaaaaa!! Ben de evliyimmm.. çok sevdiğim.. çok yakın arkadaşlarıma canım, tatlım, baby, minnoş filan diye hitap ederim.. Kız erkek ayırt etmemmerhaba arkadaslar 2-3 ay öncesıne kadar eşimin telinde bayan iş arkadasından gelen mesajı gırdum. X dosyayı yolladım baby..
Sahsen yıllardır calıştıgım ailecek tanıstıgımız öğretmen dostlarıma dahı canım , baby demedım. Cok hoş bulmadım.. Neyse eşimle paylastım kem küm o oyle konuşuyor benımle ne ılgısı var vs gıbı anlamsz cevaplar aldım.
Sonrasında esım mesajları silmeye basladı. En nefret ettıgım sey telefon kurcalamak gozlemledım .. Esım mesajları siliyor yanı sıldıgını sanıyor arşivlenen mesaj olarak kalıyor:) esım net duz mesafeli ancak bu kızda durduk yere mı bu samımıyet? Hala huzursuzum ne dusunuyorsunuz boşuna mı kuruntu edıyorjm
Cok ucuz bır karsılık olmazmı. Evli kadın erkek kimseye yakışmıyor . Ben yapamam:)bence naapbiliyo musun?
yok mu hiç erkek arkadaşın?
eşinle konuşurken baby aradı geçen gün görüşemiyoruz dedi ne dersin ha baby görüşelim mi müsait birgünde filan de
yani hayatındaki bütün erkeklere eşinde dahil baby diye hitap et (eşinle konuşurken sanki onlarla da öyle konuşuyormuşun gibi) bakalım rahatsız olacak mı :)
Cok ıyı okudum gozlemledım esımin gordugum kadarıyla mesafesı var ama bılemeyız. Esım dıye yuzde yuz kefıl olamam . Gordugum kadarı herkesle oyle konuşan bır bayanmılinsan biraz haddini bilecek yahu.
gerçekten eşinizle alakalı olmayan bir şekilde o bayanın konuşma tarzı buysa ayıp bence.
evli barklı adam baby de nedir.
''kuş öldü baby hayırdır'' derdim ben olsam..
eşinizin de mesafeyi koruması lazım bu tip insanlar için.
Ben hoş bulmuyorum heleki bır bayanın agzında herkese solenen bu sozler ıtıcı geliyorBoşuna boşuna boşuna boşunaaaaaa!! Ben de evliyimmm.. çok sevdiğim.. çok yakın arkadaşlarıma canım, tatlım, baby, minnoş filan diye hitap ederim.. Kız erkek ayırt etmemHergün o şekilde defalarca hitap ettiğim ofis arkadaşımın karısı en yakın arkadaşlarımdan biri Bence yok yere hır-gür çıkarmayın, Sevgilim aşkım demiyosa sorun yok
İtici bulmak ayrı bişey altında başka bişey aramak ayrı bişey.. İtici buluyosanız, ben sevmiyorum, sana benden başkası bu tarz hitaplar etmesin hayatım üzülüyorum rahatsız oluyorum, dersiniz olur biter.. Ben altında kötü bişey aramayın demek istedim sadeceBen hoş bulmuyorum heleki bır bayanın agzında herkese solenen bu sozler ıtıcı geliyor
Iphone whatspp ta silmk isterkn arsıvlemiş" Esım mesajları siliyor yanı sıldıgını sanıyor arşivlenen mesaj olarak kalıyor:)" mesajlar nerde arşivleniyor ben bunu bilmiyordum bir de hangi telefonlarda oluyor bu banada öğretirmisiniz nerden bakıldığına
Bı anda şuursuz bır tepkı verırsem evliliğim esım ben artı zarar gorebılırız. Ben esım tarafından bırsey hıc gormedım karsılıklı bırsey olmuş olsa haklısınAllah korusun da ben olsam anında arar ağzının payını verir sonrada eşimi hallederdim,düşünemiyorum berbat ve anormal bi durum
Bende bayanın artnıyetli oldugunu sanmıyorum ama ınsanlara guven olmaz . Esımı takıpteyım cabımBenim eski is arkadaşlarımda diyordu ama kötü niyet yoktu yani muhtemelen is yerinde samimilerdir ama arkadaşca sadece bi art niyet yoktur ama yinede bana ters esim öyle samimi olsa çok.kıskanırdım yolardım eşimi yani kizin kotu niyetli oldunu sanmıyorum sen eşini hiza ya getir bence
Hahaha bu cok güzelmis, cok güldümKıza baby, baby mi rahat bırak diye mesaj atarım
merhaba arkadaslar 2-3 ay öncesıne kadar eşimin telinde bayan iş arkadasından gelen mesajı gırdum. X dosyayı yolladım baby..
Al bendende o kadar be canımSaçmalık ben hiç hoşlanmam bu tarz hitap şekillerinden bekarım ve evli erkek arkadaşlarımla belli bir mesafe vardır büyüklerime abi derim sadece bizim ofiste de öle bir hatun vardı ama 2 sene önce başka bir yere tayin ettilerde kurtulduk .Evli barklı adamları evine davet etmeler saçma salak konuşmalar uçan tekmeyle girişesim geliyordu her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?