Eşime baby dıyen arkadaş:)

Bekaröış kız. Esım sevgılısı var dıyor. Nerden bılıyorsun senı neden ılgılendırdıkı bu bılgı dıyorum . Gordum ondan falan dıyor:)

Katılıyorum net olmak laZım tavrımızla

Yahu sonuna kadar katılıyorum gercekten yakışmıyor. Esımın tepkı vermemesınede kızdım lakın bır bayanın evli bır erkege baby demesı bana yanlış gelıyor bunu savunan hemcınslerımın olması ne tuhaf

Kesinlikle ilk iş eşinde canım...
Tabi ne kadar süredir böyle bir muhattaplık var aralarda bilmiyorum ama ilk böyle söylediğinde net tepkisini koymalıydı..
Şimdi de koysun..
Sen de takip et..
Ben de olsam kıyameti koparırım..
Başka bir kadının eşime hitap etmesi ne demek..
Ben biraz fazla kıskancım..

Konuşmanızdan anladığım kadarıyla eşiniz hanımefendinin laubali olduğu şeklinde açıklamış durumu ama ben olsam herhalde öncellikle sana bu şekilde hitap edecek yüzü ve samimiyeti nereden buldu sen evli bir adamsın hayatında bazı sınırların olması gerekir diye kızardım. Sonuçta insan ne kadar laubali olursa olsun kararlı bir tepkiyle karşılaştıktan sonra kendine çeki düzen verebilir. Ne olursa olsun eğer bir yazım yanlışı olmamışsa ben burada iki tarafı da suçlarım. Ki yazım yanlışı bile olduysa eşinizin bunu sorgulaması gerekirdi diye düşünüyorum.

iş yerinin iş dışı yaptığı aktiviteler yok mu?
onlardan birinde gidin tanışın bu kızla.
illa anlarsınız aradaki ilişkinin laubalilik boyutunu.
hani baby kötü ama tek mesajdan yorum çıkarmak da biraz zor.

mesajları siliyor oluşu pek hoş değil. bu konuda cıngar çıkarsanız yeri var.

Ben kızarkadaşıma bile demem yahu iş arkadasi ne alaka boyle gonderebiliyor

bazı insanlar patavatsız konuşuyor.
düşünmeden dan dan diyor.
sanırım bu da öyle ve eşin de çalıştığı kişilerde alışmış bişey demiyor. bence takmıyorlarda..
mesela bizim işte bir bayan var komik komik konuşuyor.
şimdi bunla mı muhatap olacaz diyorlar.. gerçekten bişey sanacak kendini diye..
yani büyütmeye gerek yok bence..

Al bendende o kadar be canım

Ben de kızın kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum tabi kocanızın da ama ne olursa olsun hitap tarzı saçmalık ama ben bunu kızın biraz zeka özürlü olabilme durumuna bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…