Aynen canımBaby ne ya !!!!! ne bu samimiyet bunu da geçtim tamamen laubalilik !!!!
Haklısın hoş bır saka anlayısına sahıp olmadıgı kesın :)paradox... kızın niyetini anlamak lazım.. şakacı bir tipde olabilir pislik bir tipde..
Bekaröış kız. Esım sevgılısı var dıyor. Nerden bılıyorsun senı neden ılgılendırdıkı bu bılgı dıyorum . Gordum ondan falan dıyor:)bir gün telefonunu cebinden al kurcala arşivleri ne ayakmış bak bakalım ben de çok laubali konuşurum mesela aslında yapmamak gerek iş ortamı çok bayık fenalar belki öyle bir kadındır... evli mi bu??... eşin mesafeliyse sıkıntı yoktur yaa yoktur ...
Aynen babyy ne sacma geld banadaBaby ne yaaaa, yılışık!!
Demekki.,İs yerinde samimiler ozaman
Katılıyorum . Bende buyutmedım fakat mıdemı bulandırmadı degıl bu durumBazı kızlar ağzına sakız etmiş o kelimeyi.Demese iyiymiş ama o yüzden eşinle problem yaşayacak kadar önemli bir mesele değil
Butun gun aynı ofisteler nasıl olucak. Yalandan tamam desın istemıyorum.Ben olsam kocama derdim konuşma onla diye
Katılıyorum net olmak laZım tavrımızlabu durum benim de şöyle başıma geldi
gerçekte adım aslı okulda bir erkek arkadaş
hani avrupa yakasında aslıya diyorduya aslıı yivvrum aynen böyle dedi öğretmenler odasında ilkten şaşırdım
üstünde çok düşündüm lan bu adam malmı ne demek falan derken bu yine demezmi hemde kalabalık bir ortamda
YAVŞAK dedim içimden :) neyse benimle böyle konuşamazsınız edebinizi takının dediydim
bunun erkeği kızı yok her şekilde yavşaklar var korumak ve korunmak lazım
Bıdaha derse agzına terliği yıcek amaTipik tiki kız tavrı.
O herkese baby diyordur kesin.
Yahu sonuna kadar katılıyorum gercekten yakışmıyor. Esımın tepkı vermemesınede kızdım lakın bır bayanın evli bır erkege baby demesı bana yanlış gelıyor bunu savunan hemcınslerımın olması ne tuhafEvli barklı adama baby diyen kadın ne kadar iyi niyetli olabilir. Yuh diyorum sadece ne seviyesiz insanlar var. Şakasına diyorsa bile yine hoş değil. Eşinize ağzının payını vermesini söyleyin eğer o vermiyorsa siz verin. Kocamla seviyeli bi şekilde konuşursan sevinirim vs diyebilirsiniz veya iş arkadaşıysa eşinizi iş yerinde ziyaret edin laf arasında imalı bi şekilde evli erkeklerle canımlı cicimli konuşan karaktersiz kadınlar kendine bunu nasıl yakıştırıyor acaba deyin. Lafı ortaya atın yani. Mesajı alacaktır mutlaka. Ben olsam bunu yapardım yanına bırakmazdım
Bıdaha derse agzına terliği yıcek ama
hımm olabilir biraz oynaktır belki fln sen o telefonu evde unutmasını sağlaBekaröış kız. Esım sevgılısı var dıyor. Nerden bılıyorsun senı neden ılgılendırdıkı bu bılgı dıyorum . Gordum ondan falan dıyor:)
Al bendende o kadar be canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?