• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime bakışları rahatsız ediyor....:(

Bire bir şahit olduğum olaylar var bu aralar tabi ki bu olay tek başına olmaz

kadınlar asılıyor erkeklerde karşılık veriyor suç yüzde elli elli

kocana güveniyorsan kadının asılmasıyla bir şey olmaz

kocama tam anlamıyla tabiki güvenmiyorum ama onunla yapmaz en azından beni sinirlendiren durum aslında beni aptal yerine koyması....

inanmicaksın ama böyle örneklerde verdim çok...:)
Ozaman geçmiş olsun canım . Ya çok arsız. Yada saflığından bakıyor. Şahsen kocam bakmadığı sürece benim için sorun olmaz. Ama akraba oluşu rahatsız edici. Birkeresinde eşimle tatildeyiz denizden dönerken baktık Kızılay . Eşimde rutin kan verir. Gittik neyse. Bir hemşire aynen o şekilde eşime bakıyordu. Yani bildiğimiz hemşire ilgisi değil. Bir eşime bir bana bakıyor. Sanki ahhh ahhh diyordu. Bu arada anlatmamdan gözünüzde öyle çok yakışıklı bir adam canlanmasın. Ama ona öyke geldi herhalde. Bende giderken bu benim gibilerden bir girdim koluna. Kızcağız nasıl baktı biz gözden kaybolana kadar anlatamam. :).

Ozaman geçmiş olsun canım . Ya çok arsız. Yada saflığından bakıyor. Şahsen kocam bakmadığı sürece benim için sorun olmaz. Ama akraba oluşu rahatsız edici. Birkeresinde eşimle tatildeyiz denizden dönerken baktık Kızılay . Eşimde rutin kan verir. Gittik neyse. Bir hemşire aynen o şekilde eşime bakıyordu. Yani bildiğimiz hemşire ilgisi değil. Bir eşime bir bana bakıyor. Sanki ahhh ahhh diyordu. Bu arada anlatmamdan gözünüzde öyle çok yakışıklı bir adam canlanmasın. Ama ona öyke geldi herhalde. Bende giderken bu benim gibilerden bir girdim koluna. Kızcağız nasıl baktı biz gözden kaybolana kadar anlatamam. :).

:) iyi yapmışsınız hadi o anlık bişey de bizimkide hep kan verir ama ben hiç yanında olmuyorum bilmiyorum artık neler oluyo orda...:)

ya bazen diyorumki bu kadar imaya taş olsa anlardı acaba gerçekten salaklığındanmı bakıyo sonra bakışlarındaki o sinsiliği gördüğümde yok diyorum baya ilgisi var yani..

ya bazen diyorumki bu kadar imaya taş olsa anlardı acaba gerçekten salaklığındanmı bakıyo sonra bakışlarındaki o sinsiliği gördüğümde yok diyorum baya ilgisi var yani..
Imadan anlamiosa direk soyle o zaman gerci kadinin karakterini bilmiyorum ortaliga cikip bana iftira atiyo demesinde

Imadan anlamiosa direk soyle o zaman gerci kadinin karakterini bilmiyorum ortaliga cikip bana iftira atiyo demesinde

yapar evt eşiyle bile en küçük şeyibizden hiç utanmadan bizim evimizde bağırı bağırıveriyo ben şaşıp kalıyorum ben olsam eve saklarım milleti rahatsız etmek istemem ve zaten çirkefleşmem sadece konuşmam yani ama bu öyledeğil....!

son çareniz ozaman araya yavaş yavaş mesafe koyacaksınız başka türlü olcak iş değil yoksa.. yok koyamam diyorsanız ve laftan anlamıyorsa cidden arsız ozaman arkadaşların dediği gibi kocanızın yanına oturun başka yere oturmayın sonra o baktıkça elini tut ya da koluna gir sende kızın gözünün içine bak başka aklıma birşey gelmiyor malesf

son çareniz ozaman araya yavaş yavaş mesafe koyacaksınız başka türlü olcak iş değil yoksa.. yok koyamam diyorsanız ve laftan anlamıyorsa cidden arsız ozaman arkadaşların dediği gibi kocanızın yanına oturun başka yere oturmayın sonra o baktıkça elini tut ya da koluna gir sende kızın gözünün içine bak başka aklıma birşey gelmiyor malesf

ay çok güldüm ya ..:) yanına oturup elini tutmak falan çocukça ve amcaoğlumun yanında falan hiç yapamam yinede tşk ben tam tersi başkalarının yanında davranışlarını abartır bizimki ben terslerim hep...:)

Ya canim bunu sen anliyorsun da , kuzenin hic mi anlamiyor? Bosasin gitsin, ciksin hepinizin hayatindan.
Bence acik acik soyle, senin bu tavrin yuzunden kuzenime uzuluyorum de. Belki ona soylersin diye korkarda birakir bu suzmeleri.

Kocana solemeseydin keske tek basina halletseydin cnku erkeklerim dusunceleri cok garip surekli o konu uzerinde dusunmelerine sebep olur eylemi gerceklestirme eylemi uyandirir

Madem görüşmeyi kesmek istemiyorsun
en azından sıklığını azalt
siz gitmezseniz onlarda o kadar çok gelmezler
ayrıca eşine söylememeliydin
belki adamın aklında yoktu böyle bişey
şimdi düşünmesine neden oldun
kilolu ve güzel olmadığını yazmışsın
ikinci kadınlarda güzelliğe bakılmaz
bilmem anlatabildim mi
sen yine de temkinli ol

Tamam da kocana neden söyledin?

Bırak amcaoglu vs yahu. Kadınla konuşup bakma kocaman denir mi hiç ne saçma. Yoğunum vs de görüşme. Face vs de kapat bu kadar fotoğrafları beğenmiş mi beğenmemis olayina girdiğinde göre baya takmissin. Kim görüşüyor ki amcaoglu ile her hafta huzurun için uzaklas

bu kadın sizin rahatsız olduğunuzu farketmiştir, sizi sırf sinir etmek içinde yapıyor olabilir.....Amcaoğlu ile sürekli iletişim halinde olmanız belki onuda kıskandırıyor olabilir. Kendince intikamda alıyor olabilir.

Ben olsam konusamayabilirdim ortalik karisirdiye ama kesinlikle araya mesafe koyardim, hastayim, cocuk hasta, baska planim var vs diye gecistirirdim zamanla ayaklari kesilir..

Back
X