- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadinlarin altinci hislerine inanirim bende...huzurunuzdan daha önemli olmasin amca oglunuzla görüşmek.. Cok az görüşün bence ..ben olsan bidaha yakaladigimda lafin alasini sokardimamca oğlumun eşi ailece görüşüyoruz ne zaman bir araya gelsek fazla konuşmaz fakat eşime hep kaçamak bakışlarını (değişik) yakalıyorum bi konu konuşuyo oluruz ve genelde amcaoğlumla çok iyi espriler havada uçusur bir araya geldiğimizde eşim zaten soğuktur çok konuşmaz oda öyle bir konuyu konuşurken baktım eşime yine öyle bakıyor öyle değilmi diyorum ona bakmayı kessin diye ha haa falan diyo az sonra yine aynen devam bi süre sonra kendi eşinin ailesinden sürekli şikayet eder ben ettimmi en azından maddi yardımları var diyo her seferinde eşiminde durumu fena sayılmaz ama kızın gözü hep yükseklerde eşime konuyu açtım ve bidaha onunla konuşmuyo aynı ortamda ama bu tabi daha çok tetikliyo süphe uyandırıyo sırf aynı mahallede oturuyoduk ama evimiz küçüktü başka yerden ev aldırdım yinede biraraya geliyoruz haftada falan ama laf çaktırıyorum falan kıza hiç anlamıyo facede falan onla olan fotoları beğeniyo yalnızsam fotoda beğenmiyo napcamı bilemedim amcaoğlumu da seviyorum görüşmemek olmaz napmalıyım...?
Yavas yavas soğut arayı madem rahatsızsın görüşme çok mu zor yani ..amca oğlumun eşi ailece görüşüyoruz ne zaman bir araya gelsek fazla konuşmaz fakat eşime hep kaçamak bakışlarını (değişik) yakalıyorum bi konu konuşuyo oluruz ve genelde amcaoğlumla çok iyi espriler havada uçusur bir araya geldiğimizde eşim zaten soğuktur çok konuşmaz oda öyle bir konuyu konuşurken baktım eşime yine öyle bakıyor öyle değilmi diyorum ona bakmayı kessin diye ha haa falan diyo az sonra yine aynen devam bi süre sonra kendi eşinin ailesinden sürekli şikayet eder ben ettimmi en azından maddi yardımları var diyo her seferinde eşiminde durumu fena sayılmaz ama kızın gözü hep yükseklerde eşime konuyu açtım ve bidaha onunla konuşmuyo aynı ortamda ama bu tabi daha çok tetikliyo süphe uyandırıyo sırf aynı mahallede oturuyoduk ama evimiz küçüktü başka yerden ev aldırdım yinede biraraya geliyoruz haftada falan ama laf çaktırıyorum falan kıza hiç anlamıyo facede falan onla olan fotoları beğeniyo yalnızsam fotoda beğenmiyo napcamı bilemedim amcaoğlumu da seviyorum görüşmemek olmaz napmalıyım...?
:)Ay konuyu okuyunca bır an amcaoğlun eşine kaçamak bakışlar atıyor sandım dedim ne oluyor
Ama görüşme bence bosver hıc basına dert alma neler neler okuyoruz görüyoruz burada olur mu olur
Inanin anlamakta gucluk cekiyorum hic bir nokta virgul yok...hepsi cumlenin devami gibi.dolayisiyla tam anlamayinca yorumda yapamiyorum.amca oğlumun eşi ailece görüşüyoruz ne zaman bir araya gelsek fazla konuşmaz fakat eşime hep kaçamak bakışlarını (değişik) yakalıyorum bi konu konuşuyo oluruz ve genelde amcaoğlumla çok iyi espriler havada uçusur bir araya geldiğimizde eşim zaten soğuktur çok konuşmaz oda öyle bir konuyu konuşurken baktım eşime yine öyle bakıyor öyle değilmi diyorum ona bakmayı kessin diye ha haa falan diyo az sonra yine aynen devam bi süre sonra kendi eşinin ailesinden sürekli şikayet eder ben ettimmi en azından maddi yardımları var diyo her seferinde eşiminde durumu fena sayılmaz ama kızın gözü hep yükseklerde eşime konuyu açtım ve bidaha onunla konuşmuyo aynı ortamda ama bu tabi daha çok tetikliyo süphe uyandırıyo sırf aynı mahallede oturuyoduk ama evimiz küçüktü başka yerden ev aldırdım yinede biraraya geliyoruz haftada falan ama laf çaktırıyorum falan kıza hiç anlamıyo facede falan onla olan fotoları beğeniyo yalnızsam fotoda beğenmiyo napcamı bilemedim amcaoğlumu da seviyorum görüşmemek olmaz napmalıyım...?
ay çok güldüm ya ..:) yanına oturup elini tutmak falan çocukça ve amcaoğlumun yanında falan hiç yapamam yinede tşk ben tam tersi başkalarının yanında davranışlarını abartır bizimki ben terslerim hep...:)
Farklı bi yaklaşım, olabilirbu kadın sizin rahatsız olduğunuzu farketmiştir, sizi sırf sinir etmek içinde yapıyor olabilir.....Amcaoğlu ile sürekli iletişim halinde olmanız belki onuda kıskandırıyor olabilir. Kendince intikamda alıyor olabilir.
Bir kadın anlar zaten canım, doğru anlamışsındır ondan şüphem yokta, aile içinde olunca görüşmemek amcaoğlu arada olduğu için biraz sıkıntı..Araya epeyce bir mesafe koymayı deneyin o halde, direkt konuşmamak değilde, sıklık derecesi düşsün görüşmelerin baya bir..
Sen amcaoglunu işle. Kadindan hoslanmadigini belirt kibarca. Sohbete bile katilmiyor gözü bi yere sabitleniyor öylece duruyo bence bizden hoşlanmıyor getirme falan de. En kisa zamanda onu verip yenisini alsin. Senin de böyle bi derdin olmasin. Seni sevdigine göre saydigini da düşünüyorum. Ancak aklima ister istemez tam tersi de soz konusu olabilir gibi geldi. Yani bu kadin seni kuzeninden kıskanıyor olabilir mi? Cok sık gorusmelerinizden falan rahatsiz olabilir mi?
Aynı fikirdeyim...Aile huzurundan daha önemli değil amca oğlunuz. Bence gorusmeyi kesmelisiniz. Kim olursa olsun öyle kocama bakislarindan rahatsız olduğum kadınla bir araya gelmezdim.