• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime bakışları rahatsız ediyor....:(

Orkide, kızın cidden eşini çok beğendiğinden böyle gözünü dikip baktığından emin miyiz?

Bak bir şey anlatayım sana...

Kuzenimin bir eşi var (kadın) bir araya geldiğimizde ben yanında oturuyor bile olsam kadın gözünü dikip bana bakıyor oluyor. Karşı karşıya oturuyoruz yine aynı şey ve nasıl rahatsız olduğumu anlatamam. Yani kadın böyle dalıpppp gidiyor bazen, kaş göz yapıyorum laf sokuyorum ancak kendine geliyor. Hatun hiç bir mevuzya dahil olamayan, dahil olduğu konulardada sağlam saçmalayan boş kafalı bir hatun. Acaba sizinki de böyle bir şey olabilir mi? Yoksa cidden art niyet mi var.
Sanmıyorum aptal biri değil bu dalmiyoki kaçamak bakiyo hem dalicaksa bana dalsin:)

aslında güzel değil kilolu falan ama ben ev hanımıyım bebeğim var 2 yaşında o memur eşimde memur....

hey Allahım yaa ne alaka şimdi memur olması felan
kimseyide güzel yada çirkin diye yargılama
güzellik göreceli bir kavramdır
sizi kadın ilgilendirmez belki yanlış anlıyor yada yorumluyorsunuzdur
ama genede biraz mesafe koyarsınız araya türlü bahaneler ile biraz uzak durursunuz o sorunu gerçekten sorun ise halledersiniz

çok sinir bozucu bi durum sizi iyi anlıyorum mümkün mertebe uzak durun.. birşey sorucam bu kadın sizi amcanizinoglundan kıskanıyor olabilir mi?

Kesinlikle eşine bu durumu anlatma.
Ama bir mesafe koy, kadınla gidip konuşursan kabul mu edecek inkar eder sen kötü duruma düşersin.

amca oğlumun eşi ailece görüşüyoruz ne zaman bir araya gelsek fazla konuşmaz fakat eşime hep kaçamak bakışlarını (değişik) yakalıyorum bi konu konuşuyo oluruz ve genelde amcaoğlumla çok iyi espriler havada uçusur bir araya geldiğimizde eşim zaten soğuktur çok konuşmaz oda öyle bir konuyu konuşurken baktım eşime yine öyle bakıyor öyle değilmi diyorum ona bakmayı kessin diye ha haa falan diyo az sonra yine aynen devam bi süre sonra kendi eşinin ailesinden sürekli şikayet eder ben ettimmi en azından maddi yardımları var diyo her seferinde eşiminde durumu fena sayılmaz ama kızın gözü hep yükseklerde eşime konuyu açtım ve bidaha onunla konuşmuyo aynı ortamda ama bu tabi daha çok tetikliyo süphe uyandırıyo sırf aynı mahallede oturuyoduk ama evimiz küçüktü başka yerden ev aldırdım yinede biraraya geliyoruz haftada falan ama laf çaktırıyorum falan kıza hiç anlamıyo facede falan onla olan fotoları beğeniyo yalnızsam fotoda beğenmiyo napcamı bilemedim amcaoğlumu da seviyorum görüşmemek olmaz napmalıyım...?

Çok sık görüşmeyin siz de. Eğer eşine karşı ilgili gibi davranıyorsa, bir iki cevabında tersle sende. Araya resmiyet koy.

amca oğlumun eşi ailece görüşüyoruz ne zaman bir araya gelsek fazla konuşmaz fakat eşime hep kaçamak bakışlarını (değişik) yakalıyorum bi konu konuşuyo oluruz ve genelde amcaoğlumla çok iyi espriler havada uçusur bir araya geldiğimizde eşim zaten soğuktur çok konuşmaz oda öyle bir konuyu konuşurken baktım eşime yine öyle bakıyor öyle değilmi diyorum ona bakmayı kessin diye ha haa falan diyo az sonra yine aynen devam bi süre sonra kendi eşinin ailesinden sürekli şikayet eder ben ettimmi en azından maddi yardımları var diyo her seferinde eşiminde durumu fena sayılmaz ama kızın gözü hep yükseklerde eşime konuyu açtım ve bidaha onunla konuşmuyo aynı ortamda ama bu tabi daha çok tetikliyo süphe uyandırıyo sırf aynı mahallede oturuyoduk ama evimiz küçüktü başka yerden ev aldırdım yinede biraraya geliyoruz haftada falan ama laf çaktırıyorum falan kıza hiç anlamıyo facede falan onla olan fotoları beğeniyo yalnızsam fotoda beğenmiyo napcamı bilemedim amcaoğlumu da seviyorum görüşmemek olmaz napmalıyım...?

görüşmeyeceksin bitti gitti
benimde var bir tane öyle akrabam görüşmüyorum

ayrıca eşinede söyleme aklından olmayanı aklına sokma

çok sinir bozucu bi durum sizi iyi anlıyorum mümkün mertebe uzak durun.. birşey sorucam bu kadın sizi amcanizinoglundan kıskanıyor olabilir mi?
yok abla der bana amcaoğlum sadece güzel anlaşıyo olmamızı belkide olabilir çünkü bi ara beni neden aramıyosunda onu arıyosun demişti bana...:)

yok abla der bana amcaoğlum sadece güzel anlaşıyo olmamızı belkide olabilir çünkü bi ara beni neden aramıyosunda onu arıyosun demişti bana...:)
haa bak işte şimdi anlaşıldı birbirinize olan ilginizi kıskanarak kendini dışlanmış gibi hissetmistir o da acısını eşine bakarak çıkarmaya çalışıyor zannımca. :)

haa bak işte şimdi anlaşıldı birbirinize olan ilginizi kıskanarak kendini dışlanmış gibi hissetmistir o da acısını eşine bakarak çıkarmaya çalışıyor zannımca. :)

amaaan ne düşünürse düşünsün ben onu arayıp ne konuşucamki artık ikisinide aramıyorum zatn soğuk nevale muhabbet etmez zaten amcaoğlumla 30 yılımız aynı yerde beraber geçmiş istediğini düşünebilir çok da önemli değil oda kendi akrabalarıyla görüşür akşam sabah sürekli ve kayınvalidesigilin oraya gitmez kalmaz nefret eder onlardan demekki herkesin akrabası kendine oda kendi kuzenlerini arasın konuşsun dursun napim yani ama sanmam bunu ilk evlendiği zamanlar demişti...:)

amaaan ne düşünürse düşünsün ben onu arayıp ne konuşucamki artık ikisinide aramıyorum zatn soğuk nevale muhabbet etmez zaten amcaoğlumla 30 yılımız aynı yerde beraber geçmiş istediğini düşünebilir çok da önemli değil oda kendi akrabalarıyla görüşür akşam sabah sürekli ve kayınvalidesigilin oraya gitmez kalmaz nefret eder onlardan demekki herkesin akrabası kendine oda kendi kuzenlerini arasın konuşsun dursun napim yani ama sanmam bunu ilk evlendiği zamanlar demişti...:)
hmm siz daha iyi tanırsınız tabiki.. :))

sıkıntılı bir durum kızla konuşsanız inkar edip sizi aşırı kıskanç eş durumuna düşürecek eşinizle konuşmuşsunuz ama adamın yapabileceği bir şey yok çözüm değil. görüşmeme şansınızda yok anladığım kadarıyla. ben olsam hiçbirşeyi umursamaz kadını yalnız kıstırır ne yaptığnın farkıdayım devam ederse amca oğlumla konuşucam derdim konunun ne olduğunu söylemeden böylece inkar edebileceği bir şey olmazdı ortada, kıskanç durumuna düşüremezdi yani .hemde anlardı bakışlarını fark ettiğinizin ayağını denk alırdı. yada baktığı bir sırada espiri yapıyor gibi şakacı bir tonla baka kaldın çok mu yakışıklı enişten deseniz gülseniz hem herkesin dikkatini baktığına çekmiş olurdunuz sizden başkalarıda fark ederdi ilerde yaparsa hemde toplum içinde utandığı için çekinip bu davranışı kesebilirdi.

Back
X