esime beni istemiyor musun diyorum susuyor!

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
eşim benden soğumuş...Ben onu yıpratmışım... Artık diplerdeymiş...Zorla ava giden köpekten fayda gelmezmiş....

Ben naparmışım nerden ev tutarmışım babaevine de dönmezmişim... Bunları düşünüyomus...

Sarılmıyor, öpmüyor, ilgi göstermiyor artık bana...

Sonunda bir saate yakın sakince konuştuk kavga etmeden... Ve sonuçta bu evliliğin ömrü kalmadı noktasına geldi... Tartışmaktan yorulmuş...Ben değişmezmişim....

Kadersizmişsin Allah kurtarsın dedim ben de....

Problemimiz mi?

Genelde eşimin ailesi. Benim şikayetlerim..Eşimin patavatsızlıkları...Benim patavatsızlıklarım...Aile olmayı, adam olmayı beceremeyişimiz...

Bana diyorki başka çiftlerin mutluluğunu gördükçe kendisine soruyormuş mutsuz olmayı hakedecek ne yapmış...

İşte böyle..Artık kendimi eleştire eleştire uykusuz kala kala yüzüm şişti...Gözlerim ağrıyor...

Olsun ben demiyorum ki hatasızım. Napalım kısmet işte...Sadece içimi dökmek istedim...

Eğer imkanım olsaydı da şimdi evlenmiş olsaydım eşimle, başta yaptığım stratejik hataların hiçbirini yapmazdım. Sabrederdim. Ama ne kadar da malmışım...

kaç yıllık evlisinz canım

Hemen ümidini kaybetme Ufak bi kıvılcım yeter her şeyi düzeltmeye O sana yaklaşmıyosa arsızca sen ona sarıl Baştan çıkar O anlarda benden vaz geçemezsin de Öp filan Eğer ciddi bi problem yokssa düzelir Kendinde hata görüyyosan düzelticem de

Çok denedim ama artık beni de usandırdı... İnşallah düzelir...Yoksa böyle bir hayat düşünemiyorum...

Kocamı çok seviyorum yaa! Evlilikler çok zor kurulyor ama kolay yıkılıyor! Allah kimseye yaşatmasın zor... Yaşayanlara da tez zamanda hayırlı kapılar açsın...Kalplerini mutluluk kaplasın inşallah...

senin konularını gerçekten ciddiye alamıyorum.nedenini sen çok iyi biliyorsun.seninkisi içini dökmek değil bence ciddi sorunların var.

Aile terapistine gidin Bu evlilik için biraz çabalayın derim Öyle hemen durumu kabullenmeyin

Problem bendeydi. Ben çok zor zamanlar yaşadım. Kayınvalidemi kafamdan silemedim. Bana ettiği hakaretleri küfürleri hep eşime yansıttım. Onu suçlu buldum...Bir de çocuğumuz olmayınca her şey üst üstegeldi...

Çok mutsuzum çook... KEşke daha iyi davransaydım..Şimdi diyorum her şey gzel olacak o da bana diyorki inanmıyorum ben sana. Napsın haklı...

senin için gerçekten çok üzüldüm : ( birşey sormak istiyorum çocuğunuz var mı ? ve başta yaptığım stratejil hatalar dedin o hataların nelerdir? çok özel değilse öğrenebilirmiyiz ??

Sorun 3.kişilerse başka semte taşınır çözüm bulurdunuz
Aynı bina da oturmaya devam edip tartışmaları sürdürürken mutluluk beklenmez zaten

o seni istemiyor olmaz bitsin diyor sen hala düzelir inşallah çok seviyorum diyorsun sende isteme boşa gitsin zaten bu saatten sonra ne huzur ne mutluluk kalmaz ki

senin konularını gerçekten ciddiye alamıyorum.nedenini sen çok iyi biliyorsun.seninkisi içini dökmek değil bence ciddi sorunların var.

doğru söylüyorsun ciddi sorunlarım var. Kendi açtığım ikinci üyelikle palavra konuyla kendi kendimle arkadaş olmak gibi mi?

Yıkık dökük bir ruh halini daha ne kadar önüme getireceksin? Büyük konuşma belki daha beter duruma düşersin.

Ben burda sıkıntılarımı açıyorum. Yaptığım hata yüzünden de bütün hak sahibi ya da bana darılan arkadaşlardan özür diledim. Onlardan bana haklarını helal edenler çok oldu.

Zaten kimseye bir zararım olmadı. Kendi hayal dünyamda kendime hakaret etmiştim. Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Sen de canın istemezse yazmazsın. Burda ikide bir gelip ben sana inanmıyorum deme yazma kardeşim git yahu işin mi yok.

Aynı bina da oturmaya devam edip tartışmaları sürdürürken mutluluk beklenmez zaten

ev hanımısınız, namaz niyaz var biliyorum.ramazan ayını eda etseniz sızlanmak yerine duaya başvursanız, KK ya sürekli konu açmak yerine kendinizle baş başa kalıp sorunları düşünseniz.düzelmeye çalışsanız.sorgulasanız.

anlamadııım şimdi 3. bir kişi mi varmıışşş ??
okuduklarıma bakarsan bence 3. bir kişi olsa da normal karşılarım eşine yazık : (

Hasbünallah kardeşim yapmadığımı nerden biliyorsun yahu? Sen niye burdasın git sen de dua et anlayış iste Allahtan belki kabul olur.

Ben kendimle çok başbaşa kaldım merak etme dibini buldum sonunda sıyırdım arkadaşsız kaldım etrafımda birkaç iyi arkadaşımdan başka kadınlardan çok çektim. Özellikle eşimin ailesinden. Ama bende de sorun var ben de çok abarttım. Şimdi de onları hiiiiçç tınlamıyorum

çok şükür onları aştım da eşimle aramı düzeltmeye çalışıyorum akıl akıldan üstündür diye burda içimi döküyorum belki bir fikir edinirim hata yapmayayım diye

Eşimi bunalttım üzdüm ailesini hep sikayet ettim bunlar stratejik hatalardı şimdi olsam yapmaz bu duruma düşmezdim.

Şimdi evliliğim elden gidiyor adam bunaldı daha beni istemiyor ben nasıl kurtarırım diye konu açtım...Sence bir sakıncası mı var? İnanmıyorsan senin sorunun saygım sonsuz.

yalancıyım diyorsun şuyum buyum diyorsun eeee düzel o zaman.o kadar boş şeylere kafa yoracağına kendimi nasıl düzeltirim diye düşün.çok zor değil herkesin hataları vardır.az konuş az şikayet et.nefsinle uğraş.

okuduklarım beni şok etti başta seni haklı bulmuştum ama yorumların bakınca çok üzgünüm ama eşin galiba haklı hiçkimse kendi kendine arkadaşlık Kuran biriyle evliliğini devam ettirmek istemez çok üzgünüm ama manevi ve psikolojik destek almalısın :)

Sen benim eşim olabilir misin?

Haklısın, bunlar doğru. Umarım sen bunları yaşamazsın. Emin ol, böyle diyenleri çok duydum. Psikolojileri de dibe vurdu, kınadıkları insanlardan da beter duruma düştüler.

Bu dediklerini yaparsam ne ala...Yapmaya da çalışıyorum. Ama bu derecede kırıcı olma bence bir yere varamazsın. Ben yalancı değilim. Kafayı sıyırdığım bir dönemde yanlış bir yola girdim. Ama şimdi toparlanıyorum.

Anlatabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…