- Konu Sahibi Shostakovich
-
kaç yıllık evlisinz canım
Hemen ümidini kaybetme Ufak bi kıvılcım yeter her şeyi düzeltmeye O sana yaklaşmıyosa arsızca sen ona sarıl Baştan çıkar O anlarda benden vaz geçemezsin de Öp filan Eğer ciddi bi problem yokssa düzelir Kendinde hata görüyyosan düzelticem de
Eşini sevıyorsun herhalde....Eşın boşanmakta kararlı cocuk var mı
eşim benden soğumuş...Ben onu yıpratmışım... Artık diplerdeymiş...Zorla ava giden köpekten fayda gelmezmiş....
Ben naparmışım nerden ev tutarmışım babaevine de dönmezmişim... Bunları düşünüyomus...
Sarılmıyor, öpmüyor, ilgi göstermiyor artık bana...
Sonunda bir saate yakın sakince konuştuk kavga etmeden... Ve sonuçta bu evliliğin ömrü kalmadı noktasına geldi... Tartışmaktan yorulmuş...Ben değişmezmişim....
Kadersizmişsin Allah kurtarsın dedim ben de....
Problemimiz mi?
Genelde eşimin ailesi. Benim şikayetlerim..Eşimin patavatsızlıkları...Benim patavatsızlıklarım...Aile olmayı, adam olmayı beceremeyişimiz...
Bana diyorki başka çiftlerin mutluluğunu gördükçe kendisine soruyormuş mutsuz olmayı hakedecek ne yapmış...
İşte böyle..Artık kendimi eleştire eleştire uykusuz kala kala yüzüm şişti...Gözlerim ağrıyor...
Olsun ben demiyorum ki hatasızım. Napalım kısmet işte...Sadece içimi dökmek istedim...
Eğer imkanım olsaydı da şimdi evlenmiş olsaydım eşimle, başta yaptığım stratejik hataların hiçbirini yapmazdım. Sabrederdim. Ama ne kadar da malmışım...
Aile terapistine gidin Bu evlilik için biraz çabalayın derim Öyle hemen durumu kabullenmeyin
senin konularını gerçekten ciddiye alamıyorum.nedenini sen çok iyi biliyorsun.seninkisi içini dökmek değil bence ciddi sorunların var.
Sorun 3.kişilerse başka semte taşınır çözüm bulurdunuz
Aynı bina da oturmaya devam edip tartışmaları sürdürürken mutluluk beklenmez zaten
Sorun 3.kişilerse başka semte taşınır çözüm bulurdunuz
Aynı bina da oturmaya devam edip tartışmaları sürdürürken mutluluk beklenmez zaten
ev hanımısınız, namaz niyaz var biliyorum.ramazan ayını eda etseniz sızlanmak yerine duaya başvursanız, KK ya sürekli konu açmak yerine kendinizle baş başa kalıp sorunları düşünseniz.düzelmeye çalışsanız.sorgulasanız.
doğru söylüyorsun ciddi sorunlarım var. Kendi açtığım ikinci üyelikle palavra konuyla kendi kendimle arkadaş olmak gibi mi?
Yıkık dökük bir ruh halini daha ne kadar önüme getireceksin? Büyük konuşma belki daha beter duruma düşersin.
Ben burda sıkıntılarımı açıyorum. Yaptığım hata yüzünden de bütün hak sahibi ya da bana darılan arkadaşlardan özür diledim. Onlardan bana haklarını helal edenler çok oldu.
Zaten kimseye bir zararım olmadı. Kendi hayal dünyamda kendime hakaret etmiştim. Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Sen de canın istemezse yazmazsın. Burda ikide bir gelip ben sana inanmıyorum deme yazma kardeşim git yahu işin mi yok.
yalancıyım diyorsun şuyum buyum diyorsun eeee düzel o zaman.o kadar boş şeylere kafa yoracağına kendimi nasıl düzeltirim diye düşün.çok zor değil herkesin hataları vardır.az konuş az şikayet et.nefsinle uğraş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?