esime beni istemiyor musun diyorum susuyor!

sebatiye sen değilsin bunu biliyoruz zaten merak etme :)

aeroplain seni kırmak üzmek istemiyorum ve bu diyeceklerim iki kişiliğe bürünüp hepimizi şok etmenle ilgili de değil ama gerçekten tedavi olsan iyi olur..sadece eşinle ilgili değil bir çok konuda daha rahatlarsın..bebek istediğini de biliyorum ama böyle bir ruh haline sahipken o bile sorun olur..lütfen bir doktora görün,eğer gitmesdiysen bir psikoloğa git düzenli danışma alabilirsin ve inan çok işe yarayacaktır.

Minikkuşummmmm sebatiye ablamız şahsen gördüğüm doğruya doğru demekten cekinmeyen cici bir şahsiyettir :) aero ile de hicbir bağlantısı yoktur.

bana bile neler saydı ki epey yakınız kendisiylen :)

Saygılarımı sunarım kestane kebap acele cevap

sebatiyeyide bu üyeyide tanımıyorum ama listesınde bir o kişi ekli olunca birde konu sahıbı arkadas baska bir üyelik alıp arkadas oldugunu falan söyleyince ne bilyiim acabamı dedım ben özür dilerim ozaman sebatiyeden :):)

sebatiye abla dimi ya o öle bişi yapmaz ki topiklerden bildiğim kadarıyla konu nasıl karışmış arkadaşım sen cok yanlızsın ve takıntıların var eşinin ailesinide cok abartmışsın çok üstünede gelmek istemiyorum ama eşinle mutluluğuna bak takıntı yapma

Tam bir bdv dedektifi oldun sen Yerim seni

yok yok sorun bende ,olayları alakasız bir yerden yanlıs bir sekılde birleştirdim :):)

Bence bu arkadaşımız herşeye inancını yitirmiş kendide dahil, neye inanacağını bilmiyor ve belkide artık yaşadıklarının etkisinden ne istediğinide bilmiyor olabilir, arkadaşlar kınamamak lazım çocuk isteyipte çocuğu olmayan arkadaşlarım var eğer erkeğin ailesi iyi niyetli değilse bu durumu çok iyi kullanabiliyor, bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi herşeyi unutup eşinin ailesinide takmaması lazım bazen herşeyi oluruna bırakmak daha iyi olur diye düşünüyorum.

canım sende önceden böyle değilmişsindir.kimbilir eşinin ailesinden neler gördünkü eşine yansıttın....psikolojın bozuldu.kolay birsey değil bu.depresyon ilaçları kullanmak zaten insanı ayrıca mahfeder.inş.düzelirsin eşinin ailesinide umursama artık seni üzmelerine izin verme ve eşine odaklan.çünkü kaybetmek üzeresin.......

Bak cnm sana kesin çözüm her gün öğle ezanindan sonra abdest al güzelce ve 100 kere salavati tefriciye oku ..ilk basta çok uzun gelir ama alisinca yarim saatte bitiyoo ve Rabbim öyle ihsanlar sunuyoki yapta gör cnm ..bak nasil herşey duzeliyoo..ama her gün aksatmadan yapman lazim ..
Maddi manevi ruhsal bütün sikintilarina çaredir bu ve tüm sikintilarina...

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun güzelim, hic bir evlilik kolay kurulmuyor. Ne yasadigini bir sen birde Rabbim bilir.lutfen kimseyi kinamayin belli ki cok derdi var.belliki cok cekti ve icine atti yada esiyle münakasa etti sürekli. Hirsini söyleyenlerden degilde , esinden aldi sürekli , bunlar olabilir. Insaallah enkisa zamanda hersey düzelir. Hatasiz kul olmaz.. sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…