- Konu Sahibi Shostakovich
-
vallahi sebatiye ben değilim inanki yaaa zaten forum yönetiivileri onu anlarlar. bu sefer ben değilim. sebatiye arkadaş klistemde var çöünkü ben hamilelik konularında başladım yazmaya çocuğum olmuyor diye. ordan galiba eklemişti. bir senedir var yani.
anladım ama ,mesela benım listemdeki bir arkadasım konu acsa haksız olarak görsemde agır konusmam yanı onu kırmadan fikrimi söylerim ama burda durum cok farklı gibi geldi bana ,hatta sen bile hakaretlerin bittimi diye soru sormussun sence bu durum normal mi?
Minikkuşummmmm sebatiye ablamız şahsen gördüğüm doğruya doğru demekten cekinmeyen cici bir şahsiyettir :) aero ile de hicbir bağlantısı yoktur.
bana bile neler saydı ki epey yakınız kendisiylen :)
Saygılarımı sunarımkestane kebap acele cevap
sebatiyeyide bu üyeyide tanımıyorum ama listesınde bir o kişi ekli olunca birde konu sahıbı arkadas baska bir üyelik alıp arkadas oldugunu falan söyleyince ne bilyiim acabamı dedım ben özür dilerim ozaman sebatiyeden :):)
Tam bir bdv dedektifi oldun senYerim seni
sebatiye abla dimi ya o öle bişi yapmaz kitopiklerden bildiğim kadarıyla konu nasıl karışmış arkadaşım sen cok yanlızsın ve takıntıların var eşinin ailesinide cok abartmışsın çok üstünede gelmek istemiyorum ama eşinle mutluluğuna bak takıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?