- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Shostakovich
-
anlamadııım şimdi 3. bir kişi mi varmıışşş ??
okuduklarıma bakarsan bence 3. bir kişi olsa da normal karşılarım eşine yazık : (
Hayır yanlış anladınız
3.kişiler dediğim eşinin ailesi..
Sen benim eşim olabilir misin?
Haklısın, bunlar doğru. Umarım sen bunları yaşamazsın. Emin ol, böyle diyenleri çok duydum. Psikolojileri de dibe vurdu, kınadıkları insanlardan da beter duruma düştüler.
Bu dediklerini yaparsam ne ala...Yapmaya da çalışıyorum. Ama bu derecede kırıcı olma bence bir yere varamazsın. Ben yalancı değilim. Kafayı sıyırdığım bir dönemde yanlış bir yola girdim. Ama şimdi toparlanıyorum.
Anlatabildim mi?
ben sadece okuyan arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım.seninle işim yok.senin başına daha beteri gelir büyük konuşma edebiyatı yapma, eğer düzelmek istiyorsan ajitasyonu bırak.her şeye karşı bir savunman var, bu iyi değil böyle olmaz.senin sorunların ciddi öyle ki yaptıklarını düşününce hayatı metin 2 aynayarak geçen çocuklar aklıma geliyor.o derece hayatın boş.
teşekkürler...
Etmek istediğin başka hakaret kalmadıysa lütfen artık yazma.
Allah yardımcın olsun canım, İnşAlah hayatında herşey düzene girer.
Eşinde belliki yaşadığınız sorunalrdan bunalmış ondan böyle davranmış, bence sen kendini dinle biraz, hiç birşeyi, hiç kimseyi kafana takma...Kendi ailene (eşine) ve gelecek günlerine yönel iyimser ol, unutma gebelik içinde diğer şeyler içinde iyimser olmak çok önemli,,bundan sonra kaynana elti görümce sözleri senin için sinek vızıltısı olsun. İnşALLAH tez zamanda iyileşirsin, hem durumundada yalnızım diye düşünme, günümüzde her 3 kadından biri antidepresan kullanıyor..
teşekkürler...
Etmek istediğin başka hakaret kalmadıysa lütfen artık yazma.
şu stratejik hatan var ya hani onu neden yaptın öğrenebilirmiyim yani bir sebep gösterirmisin bana ?
Allah razı olsun çok sağolasın. Doğru söylüyorsun eşime odaklanıcam inşallah. Aramızın düzelmesi için çabalayacağım.
Antidepresan kullananlara da Allah şifa versin. İnsan çok yıpranıyor böyle durumlarda. Teşekkürler tekrar..
arkadas listesinde olan bir kişinin bu kadar ağır şeyler şöylemesi çok garip geldi bana nedense???
vallahi sebatiye ben değilim inanki yaaa zaten forum yönetiivileri onu anlarlar. bu sefer ben değilim. sebatiye arkadaş klistemde var çöünkü ben hamilelik konularında başladım yazmaya çocuğum olmuyor diye. ordan galiba eklemişti. bir senedir var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?