esime beni istemiyor musun diyorum susuyor!

Hayır yanlış anladınız
3.kişiler dediğim eşinin ailesi..

canım üçüncü kişi benim. Bir ara burda üyelik alıp kendimle arkadaş olmuş ve kendime hakaret etmiştim. Yani bu vahim durumdan yola çıkarak bazı arkadaşlar, sen tedavi ol, eşin haklı sen delisin demekte ısrar ediyorlar.

Benim konularım yalan değil. Ama böyle bir hata yaptım. Diyorum ki Allah kimseyi düşürmesin. O kadar sarpa sarmış işler demekki.

Şimdi de tedavi olmadığımı nerden biliyorlar anlamıyorum...Sürekli git sen tedavi ol, eşin haklı şu bu.... Akıl verip durmayın, aşağılamayın, yüzüme vurmayın. Tamam anladım. Yeni bir konu açmışım, yardımcı olacaksanız olun yoksa yorum yapmayın lütfen

ben sadece okuyan arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım.seninle işim yok.senin başına daha beteri gelir büyük konuşma edebiyatı yapma, eğer düzelmek istiyorsan ajitasyonu bırak.her şeye karşı bir savunman var, bu iyi değil böyle olmaz.senin sorunların ciddi öyle ki yaptıklarını düşününce hayatı metin 2 aynayarak geçen çocuklar aklıma geliyor.o derece hayatın boş.

teşekkürler...
Etmek istediğin başka hakaret kalmadıysa lütfen artık yazma.

Yahu tamam lütfen konuya odaklanalım. Ben zaten eski durumumla ilgili açıklamamı yapalı kaç zaman oldu.

Konu şu an evliliğim. Bunun haricinde yazmasın kimse lütfen. İnanmayan olursa yazmayabilir. Yardım için açtım konuyu. Neden polemiğe dönsün yaa yeter...

Allah yardımcın olsun canım, İnşAlah hayatında herşey düzene girer.

Eşinde belliki yaşadığınız sorunalrdan bunalmış ondan böyle davranmış, bence sen kendini dinle biraz, hiç birşeyi, hiç kimseyi kafana takma...Kendi ailene (eşine) ve gelecek günlerine yönel iyimser ol, unutma gebelik içinde diğer şeyler içinde iyimser olmak çok önemli,,bundan sonra kaynana elti görümce sözleri senin için sinek vızıltısı olsun. İnşALLAH tez zamanda iyileşirsin, hem durumundada yalnızım diye düşünme, günümüzde her 3 kadından biri antidepresan kullanıyor..

şu stratejik hatan var ya hani onu neden yaptın öğrenebilirmiyim yani bir sebep gösterirmisin bana ?

Allah razı olsun çok sağolasın. Doğru söylüyorsun eşime odaklanıcam inşallah. Aramızın düzelmesi için çabalayacağım.

Antidepresan kullananlara da Allah şifa versin. İnsan çok yıpranıyor böyle durumlarda. Teşekkürler tekrar..

teşekkürler...
Etmek istediğin başka hakaret kalmadıysa lütfen artık yazma.

Psikolojik destek aldığını söylüyordun,tedavin devam ediyor mu?

Evliliğini kurtarmak istiyorsan önce kendini tedavi etmen gerek,kocanın neden bunaldığını biliyorsun.

arkadas listesinde olan bir kişinin bu kadar ağır şeyler şöylemesi çok garip geldi bana nedense???

Son düzenleme:

eşine odaklanma, kendine odaklan. hayatının merkezi eşin değil sensin.
eşinin ailesini eşine şikayet edip durma, o ailesini değiştiremez yada onları silemez, sen onlarla yaşamayı öğreneceksin.
seviyeni koru, ne canım cicim ol ne de polemiğe gir.....
kendine bir uğraş bul, mutlu ol. eşimle çoook mutlu olalım diye çabalama, sen mutlu olunca evliliğinde yoluna girer zaten.
adamı biraz rahat bırak, hiç birşeyi şikayet etme, kendini dahil.....
sen psikolojini düzelip sağlıklı bir birey olursan, herşey düzelir......

arkadas listesinde olan bir kişinin bu kadar ağır şeyler şöylemesi çok garip geldi bana nedense???

vallahi sebatiye ben değilim inanki yaaa zaten forum yönetiivileri onu anlarlar. bu sefer ben değilim. sebatiye arkadaş klistemde var çöünkü ben hamilelik konularında başladım yazmaya çocuğum olmuyor diye. ordan galiba eklemişti. bir senedir var yani.

Eski konularından seni hatırlıyorum bence sen tedavi ol.
Ve açık açık anlat doktoruna
sen iyi oldukça eşinde iyi olur bence çift karakter sergiliyorsun...

anladım ama ,mesela benım listemdeki bir arkadasım konu acsa haksız olarak görsemde agır konusmam yanı onu kırmadan fikrimi söylerim ama burda durum cok farklı gibi geldi bana ,hatta sen bile hakaretlerin bittimi diye soru sormussun sence bu durum normal mi?

Son düzenleme:
Yardım istiyorsun ama sorulan sorulara yanıt vermiyorsun.

Tam olarak ne bekliyorsun?

Birkaç gün arayla konu açıp bazen eşinden şikayet edip bazen boşanmaktan söz ediyorsun.

Bence önce buna karar ver.

Gerçekten bu evliliğin kurtulacağına emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…