Eşime bişey olursa yaşayamam

yaaa daha ne dertler var çözümü varr dikkat etsin bende yıllardır ileri derece kasılma var siz bence panik atağınızı daha ciddiye alın baksanıza ölüme götürdünüz ufacık şeyden adamı... boşuna harab ediyorsunuz kendinizi çok ciddi şeyler değil inanın düşünmeyin kötü şeyler birazda hamileliğin etkisi olabilir bende eşimin öleceğini düşünür ağlardım hamileliğimde
Yok canım benim taa önceden de vardı bu ölüm korkusu:(
Rabbim sanada şifa versin en kısa zamanda canım

Kızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
Eşimin yaklaşık 6 aydır boyun ve başağrısı vardı doktora bugün gitti..
Doktor diyet vermiş stresten uzak dur demiş kas kasılması olmuş ilerlerse damar tıkanıklığına yol açacağını ve anju olması gerektiğini söylemiş.
Eşim bana bunları anlattı ağlamaktan canım çıktı bu dünyada beni anlayıp beni seven tek varlığım ona bişey olursa yaşayamam lütfen bişey deyin kızlar lütfen!!
(Cevap veremezsem kusuruma bakmayın kızlar; ())
eşinizin rahatsızlığı modern dünyanın getirdiği bir rahatsızlık, birçok insanda var. Neden bu kadar panik olursunuz anlamadım. Yani kusura bakmayın da..insanlar ne hastalıklarla mücadele ediyorlar da; hala umutla şükrediyorlar. Ne gelirse Rabbimden deyip yüzlerindeki gülümsemeyi eksik etmiyorlar. Sizinki şımarıklık gibi geldi bana. Siz böyle herşeyi kafaya takıp pireyi deve yaparsanız, hayatın getirdikleriyle mücadele edemezsiniz. Hem insan canımın parçası dediği birini kaybettiğinde, emin olun yaşamaya devam ediyor.

Back
X