Eşime bişey olursa yaşayamam

1-Kimse "o ölürse yaşayamam" diyerek gerçekten ölümü düşünmez. Bu acısını dile getirme şeklidir.
2-Birini gerçekten seven grip olsa bile ölmesinden korkar.
3-İnsan başına ilk defa gelen şeyden her zaman korkar çünkü bilinmezlik var ortada.

En son pazartesi ablamı kolu şiştiği ve agridigi için hastaneye gideceğini söylediğinde ölüm senaryoları nasıl gittiğimi ben bilirim.
İnsanların acısını ve duygularını kucumsemeyin.

Konu sahibi çok çok geçmiş olsun, bende senin gibiyim. 2 ablam 1 annem var. Onlara birşey olsa dayanamam.

Kızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
Eşimin yaklaşık 6 aydır boyun ve başağrısı vardı doktora bugün gitti..
Doktor diyet vermiş stresten uzak dur demiş kas kasılması olmuş ilerlerse damar tıkanıklığına yol açacağını ve anju olması gerektiğini söylemiş.
Eşim bana bunları anlattı ağlamaktan canım çıktı bu dünyada beni anlayıp beni seven tek varlığım ona bişey olursa yaşayamam lütfen bişey deyin kızlar lütfen!!
(Cevap veremezsem kusuruma bakmayın kızlar; ())
eşine birşey olmaz- zort diye damar tıkanması olamasın. o olana kadar bir sürü tedavi yontem var. anjio da abartılacak kocam öleecek aman allhımlıkı bir durum degil. kas kasılmasını engelleyici 50 tane tedavi şekli var.
eşin ceyranda kalmıştır ondan kafası agrıyordur :D senin panik olasın varmış pehheeyyy
ben sana panik atak sın başka birşeyok yok dedigim de de inanmamıştın. şimdi de muhtemelen inanmassın ama gene yazıyorum...

1-Kimse "o ölürse yaşayamam" diyerek gerçekten ölümü düşünmez. Bu acısını dile getirme şeklidir.
2-Birini gerçekten seven grip olsa bile ölmesinden korkar.
3-İnsan başına ilk defa gelen şeyden her zaman korkar çünkü bilinmezlik var ortada.

En son pazartesi ablamı kolu şiştiği ve agridigi için hastaneye gideceğini söylediğinde ölüm senaryoları nasıl gittiğimi ben bilirim.
İnsanların acısını ve duygularını kucumsemeyin.

Konu sahibi çok çok geçmiş olsun, bende senin gibiyim. 2 ablam 1 annem var. Onlara birşey olsa dayanamam.
Amin canım inşallah anneni ve ablalarını bundan sonra hayatına girip çok sevebileceğin insanlarıda sana bağışlar rabbim onların acısını göstermesin

bende eşimi çok seviyorum en büyük korkularımdan biri ona bişey olması aklımın ucundan bile geçse ödüm kopuyor sağlıklı olsun diye uğraşıyorum sürekli ama böyle büyük cümleler kurmak yerine Allahım sen kocamı bana bağışla onu başımdan eksik etme gibi cümleler kursan daha doğru olur
Öyle dualar zaten 7/24 yapıyorum ama dün doktor öyle söyleyince aklım çıktı
Allah eşinizide size bağışlasın inşallah

Allah kaldıramayacağımız dertler vermezmiş. Ben de dayanamam sevdiklerimin gidişine diyordum. Önce dedem 6 ay sonra anneannem.Ondan 1 yıl sonra babam. Babamdan 5 ay sonra da babannem vefat etti. Aile çok eksildi. Ama öyle böyle yaşanıyormuş hayat. Bizim de gideceğimiz yer orası. İnşaAllah Allah bizi öyle sever ki öleceğimiz zaman düğün gibi olur bize. Sevdiklerimize doya doya yaşarız hayatımızı. Hiçbir saniyesini kaçırmadan.

eşine birşey olmaz- zort diye damar tıkanması olamasın. o olana kadar bir sürü tedavi yontem var. anjio da abartılacak kocam öleecek aman allhımlıkı bir durum degil. kas kasılmasını engelleyici 50 tane tedavi şekli var.
eşin ceyranda kalmıştır ondan kafası agrıyordur :KK70: senin panik olasın varmış pehheeyyy
ben sana panik atak sın başka birşeyok yok dedigim de de inanmamıştın. şimdi de muhtemelen inanmassın ama gene yazıyorum...
Burda yazılanlardan sonra biraz fazla panik yaptığımın farkındayım ama hala evhamlıyım yapım böyle değiştiremiyorum bide sevgi eklenince delirir gibi oluyorum vallahi

Allah kaldıramayacağımız dertler vermezmiş. Ben de dayanamam sevdiklerimin gidişine diyordum. Önce dedem 6 ay sonra anneannem.Ondan 1 yıl sonra babam. Babamdan 5 ay sonra da babannem vefat etti. Aile çok eksildi. Ama öyle böyle yaşanıyormuş hayat. Bizim de gideceğimiz yer orası. İnşaAllah Allah bizi öyle sever ki öleceğimiz zaman düğün gibi olur bize. Sevdiklerimize doya doya yaşarız hayatımızı. Hiçbir saniyesini kaçırmadan.
Aminnn Rabbim sanada daha başka dert hüzün keder vermesin kalanlarını sana bağışlasın vefat eden sevdiklerinide Rabbim cennetle mukafatlandırsın

Erken teşhis konmuş mutlu olmalısınız. Onu göre tedavi izlenir, iyi olur inşallah.

İnşallah işte birkaç arkadaşta bunu dedi mutlu oldum en azından Rabbin sizlere acı göstermesin dualarınız kat be kat sizlerede uğrasın
Amin. Allah korusun çok geç kalınsaydı üzülmekte haklıydınız ama çok şükür günümüzde herşeyin çaresi var. Yüreğinizi ferah tutun :)

Burda yazılanlardan sonra biraz fazla panik yaptığımın farkındayım ama hala evhamlıyım yapım böyle değiştiremiyorum bide sevgi eklenince delirir gibi oluyorum vallahi

Hayata karşı biraz itidalli olmak lazım
Yıllarca böyle bir korkuyla yaşadım
Ona bir şey olursa dayanamam diyordum
Ablamda derdi ki, sus Rabbimin gücüne gider, öylesine dinlerdim o sözü
O öldü, çok isyan ettim, Rabbim hastalık verdi ardından, üzüntüye dayanamadı vücudum, rahim ameliyatından sonra gözlerimi açtım ve fark ettim, hala tövbe ederim aklıma geldikçe. Yaşıyor insan, öyle yaratılmışız ki her şeye dayanıyoruz. Rabbim sevdiklerimizin acısıyla sınamasın, eşinize şifa versin

Valla dünkü üzüntüden bugüne mutluluk kaldı bunları duydukları çok sağolun Rabbim sizinde sıkıntıda olduğunuz an yüreğinize ferahlık versin
amin çok teşekkür ederim, Allah şifalar versin. hiç canınızı sıkmayın tedavisini, ilaç veya kremlerini aksatmasın yeterli..

Hayata karşı biraz itidalli olmak lazım
Yıllarca böyle bir korkuyla yaşadım
Ona bir şey olursa dayanamam diyordum
Ablamda derdi ki, sus Rabbimin gücüne gider, öylesine dinlerdim o sözü
O öldü, çok isyan ettim, Rabbim hastalık verdi ardından, üzüntüye dayanamadı vücudum, rahim ameliyatından sonra gözlerimi açtım ve fark ettim, hala tövbe ederim aklıma geldikçe. Yaşıyor insan, öyle yaratılmışız ki her şeye dayanıyoruz. Rabbim sevdiklerimizin acısıyla sınamasın, eşinize şifa versin
Amin inşallah bende ki o bilinçde kuvvetlenir inşallah uyarınİz için sağolunn
Rabbim sizlerede daha acı vermesin mekanını cennet eylesin

Allah korusun canım her insan sevdiği birini kaybettiğini düşündüğünde üzülür sadece düşünmüyorlar onları üzecek derecede çok. Sende bu kadar karamsar olma ve bunu düşünüp bu kadar üzülme Allah beterinden saklasın canım çok geçmiş olsun.

@Hertain, aynı hastalığı geçiren bir tanıdığım sarımsak ve limon kürü yaptı. Doktor tavsiye etmiş. Nette bir araştır, sonra doktora sorup deneyin derim. 2 kilo limonun suyunda 21 gün sarımsak bekletiyorsun, karanlık bir ortamda.
Sonra aç karnına her sabah içiyorsun. Çok faydasını gördüğünü söylüyor.
Önce bir doktora danışın tabii

@Hertain, aynı hastalığı geçiren bir tanıdığım sarımsak ve limon kürü yaptı. Doktor tavsiye etmiş. Nette bir araştır, sonra doktora sorup deneyin derim. 2 kilo limonun suyunda 21 gün sarımsak bekletiyorsun, karanlık bir ortamda.
Sonra aç karnına her sabah içiyorsun. Çok faydasını gördüğünü söylüyor.
Önce bir doktora danışın tabii
Çokkk Sağol canım soralım doktora sonra buraya yazarım
Allah bin kere razı olsun canım Rabbim senin gibi temiz insanları başımızdan eksik etmesin canım yaaa

Allah korusun canım her insan sevdiği birini kaybettiğini düşündüğünde üzülür sadece düşünmüyorlar onları üzecek derecede çok. Sende bu kadar karamsar olma ve bunu düşünüp bu kadar üzülme Allah beterinden saklasın canım çok geçmiş olsun.
Sağol canım sizin gibi koca yürekli insanların sayesinde toparladım kendimi canım
Allah cümlemizin sevdiklerine şifa versin canım

Çokkk Sağol canım soralım doktora sonra buraya yazarım
Allah bin kere razı olsun canım Rabbim senin gibi temiz insanları başımızdan eksik etmesin canım yaaa
Canım sağol, o senin güzel bakan yüreğin. İnan gece aklıma geldin. İş arkadaşım bu bahsettiğim kişi, aynı şekil damarında tıkanıklık olmuş. Sanırım riskli bir bölge olduğu için anjio yapmadılar onu.
Kasılmaları oluyordu, sağ kolunu falan hiç kullanamıyordu. Bir keresinde araba kullanırken çok kötü olmuş, yok kenarına çekmiş gidememiş.
İlaçlarını kullandı, bu kürü yaptı, şimdi çok iyi maşallah. Aynı tempo çalışıyor.
Hani kanı sulandırır, tansiyon düşürür vs, o yüzden doktoruna danışın. Gerekirse doktor tavsiyesi de alırım ondan. Mümkün olduğu kadar stres yapmasın eşin.
Acil şifalar inşallah.

Back
X