Dün esime ihanete uğradığındam dava açtım önceki konularda belirtmiştim instigramda evli bir bayanla cinsel içerikli mesajlarının ekran resimlerini almıştım ve başka kadınlarla whptan mesajlarını aldım resim atmışlar birbirlerine özellikle ordan o mesajların kendisine ait olduğu belli oluyor. Avukatima ciddi para ödedim kesin kazanırım diye ama tesadüf esimin hukuk okuyan bir bayan arkadaşı ile konuştum whaptan bugün meğer eşim ona da yalan söylemiş hatta asılmış mesajlarda kız reddetmiş sevgilim var evleneceğim lütfen böyle konuşma diye sonra görüşmeyi kesmiş devamında eşimden bosanacagimi ispatlı mesajları var hatta senin resimlerinde vardi eşimin telefonunda dedim gorustugu bayanlara dava açacağım dedim bu bayan hukuk okuduğunu kesinlikle bu mesajlarla bu davayı kazanamayacagimi hatta özel hayata suç işlemiş olursun mesajları mahkemeye susarsan dedi tam tersi eşin dava açarsa kazanır dedi sizce böyle birsey mümkün mü avukatin yalan söylüyor para koparmak için dedi bana. İyi dedim o zaman evli herkes birileriyle yazisip flört etsin bizde görelim buna karismayalim ihanet sayılmasın var mı boyle birsey Sizce??