• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime bosanma davasi actim ama deliller aleyhime olabilirmis var mi bunu yaşayan

Ben sadece konuştuğu evli bayana dava açacağım esimle gece yarısına kadar rahat rahat mesajlastigi için sözde eşim ona boşanmış olduğunu söylemiş ondan konuşmuş ve dalgaya almış ciddiye almamış
Ne diye dava açacaksınız, boyle bir dava açarsanız kaybedersiniz bence, karşı taraf sizden şikayetçi olursada kazanır. Ozel hayatı gizliligi ihlal etmis olursunuz. Burda malesef muhattabiniz sadece esiniz, mahkeme ne diycek ki kadinla ilgili onun tercihi onun seçimi. Bana mantikli gelmedi sadece, suan biraz yasadiginiz seylerin etkisinde olduğunuz için bu sekilde düşünüyorsunuz bence. Avukatıniz bu konuda dogru olan neyse sizi bilgilendircektir. Umarim biran önce toparlarsiniz

Herkese açık değil kendi instigramindan yazdigi mesajlar ekran resimlerini aldım
O zaman hiçbiri yasal değil.
Bu arada avukatlar davayı almak için başta eksik yanlış bilgi verebiliyor kendiminkinden biliyorum dikkat edin üçüncü bir avukata sorun ama dediğim gibi eşinizin ark doğru söylüyor

O zaman hiçbiri yasal değil.
Bu arada avukatlar davayı almak için başta eksik yanlış bilgi verebiliyor kendiminkinden biliyorum dikkat edin üçüncü bir avukata sorun ama dediğim gibi eşinizin ark doğru söylüyor
Avukat hepsi yasal dedi renkli fotokopilerini aldı birbirlerine atılan resimler de var yazışmalarda özelikle esimin üniformalı resimleri

Avukat hepsi yasal dedi renkli fotokopilerini aldı birbirlerine atılan resimler de var yazışmalarda özelikle esimin üniformalı resimleri
Ben de ex in eski sevgilisiyle yazismasini koydum ama yasa dışı delil denildi kabul edilmedi şikayetçi olsa adam avukat değil söz uğraşırsınız.Digrr Avukat doğruyu söylüyor.
Bu arada siciliniz temizse en fazla hagb alırsınız o ayrı diye düşünüyorum

Dün esime ihanete uğradığındam dava açtım önceki konularda belirtmiştim instigramda evli bir bayanla cinsel içerikli mesajlarının ekran resimlerini almıştım ve başka kadınlarla whptan mesajlarını aldım resim atmışlar birbirlerine özellikle ordan o mesajların kendisine ait olduğu belli oluyor. Avukatima ciddi para ödedim kesin kazanırım diye ama tesadüf esimin hukuk okuyan bir bayan arkadaşı ile konuştum whaptan bugün meğer eşim ona da yalan söylemiş hatta asılmış mesajlarda kız reddetmiş sevgilim var evleneceğim lütfen böyle konuşma diye sonra görüşmeyi kesmiş devamında eşimden bosanacagimi ispatlı mesajları var hatta senin resimlerinde vardi eşimin telefonunda dedim gorustugu bayanlara dava açacağım dedim bu bayan hukuk okuduğunu kesinlikle bu mesajlarla bu davayı kazanamayacagimi hatta özel hayata suç işlemiş olursun mesajları mahkemeye susarsan dedi tam tersi eşin dava açarsa kazanır dedi sizce böyle birsey mümkün mü avukatin yalan söylüyor para koparmak için dedi bana. İyi dedim o zaman evli herkes birileriyle yazisip flört etsin bizde görelim buna karismayalim ihanet sayılmasın var mı boyle birsey Sizce??
Hukukçu degilim ama bildiğim kadariyla esiniz de olsa özel hayatin ihlalinden suc islemis oluyorsunuz. Ama devamli takip etmeyip sadece ispat icin delil toplamak yasa disi da olsa kabul ediliyor. Kritik 1-2 veriyi kullanirsiniz seceresini dökmeye gerek yok. Kadinin esinizi korumak icin öyle konustugunu düsünüyorum.

@Elbetbirgn bu arada ceza davası için eşinize malzeme vermiş olursunuz ama boşanma davası için başka kanıt yoksa bunlar kanıt kabul edilebilir de..

Ben de ex in eski sevgilisiyle yazismasini koydum ama yasa dışı delil denildi kabul edilmedi şikayetçi olsa adam avukat değil söz uğraşırsınız.Digrr Avukat doğruyu söylüyor.
Bu arada siciliniz temizse en fazla hagb alırsınız o ayrı diye düşünüyorum
Sicilim temiz ise en fazla ne alırım anlamadım sicilim derken iftira atma açısından mi diyorsunuz ya karşı taraf kadına sordum esimle neden bu yazışmaları yaptınız bilmiyordum bosandim demiş bana o yazışmalar duruyor buda mı delil değil yasal değil anlamış değilim gerçekten

Sicilim temiz ise en fazla ne alırım anlamadım sicilim derken iftira atma açısından mi diyorsunuz ya karşı taraf kadına sordum esimle neden bu yazışmaları yaptınız bilmiyordum bosandim demiş bana o yazışmalar duruyor buda mı delil değil yasal değil anlamış değilim gerçekten
Eğer geçmişte bir suçtan size dava açılıp da ceza almamışsaniz siciliniz temiz demektir.Sicili temiz birisi küçük bir suç işlerse verilen ceza beş yıl erteleniyor,beş yıl içinde yeni bir suç işlemezse hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı veriliyor bildiğim kadarıyla.Buna hagb deniyor
Hagb = hükmün açıklanmasının geri bırakılması.
Davayı aldatma degil de evlilik birliğinin temelinden sarsılması olarak acsaydiniz bunlarla ugrasmasaydiniz daha iyiydi bence.

Bu arada kadının sizinle yaptığı yazışmayo koymak yasal

Eğer geçmişte bir suçtan size dava açılıp da ceza almamışsaniz siciliniz temiz demektir.Sicili temiz birisi küçük bir suç işlerse verilen ceza beş yıl erteleniyor,beş yıl içinde yeni bir suç işlemezse hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı veriliyor bildiğim kadarıyla.Buna hagb deniyor
Hagb = hükmün açıklanmasının geri bırakılması.
Davayı aldatma degil de evlilik birliğinin temelinden sarsılması olarak acsaydiniz bunlarla ugrasmasaydiniz daha iyiydi bence
Sicilim temiz tabi ama inanamıyorum eşimin aldattığını ispatlamak için tek kanıtım olan ekran görüntüleri beni suçlu gösterecek adamın bana attığı iftiraların kanıtı yok iftira atıldığı kanıtlayacak ama o ceza almayacak gerçekten akıl alır gibi değil nasil bir sistem ve düzende yaşıyoruz

Sicilim temiz tabi ama inanamıyorum eşimin aldattığını ispatlamak için tek kanıtım olan ekran görüntüleri beni suçlu gösterecek adamın bana attığı iftiraların kanıtı yok iftira atıldığı kanıtlayacak ama o ceza almayacak gerçekten akıl alır gibi değil nasil bir sistem ve düzende yaşıyoruz
Ben de aldatma konulu açmak isterdim ama maalesef yasal delil bulamıyorsun.Yazismayi almak, kamera kaydı,ses kaydı yasak oluyor.Fotografi nerden aldınız yazışma değil de belki fotoğrafı kesip koyabilirsiniz

Ben de aldatma konulu açmak isterdim ama maalesef yasal delil bulamıyorsun.Yazismayi almak, kamera kaydı,ses kaydı yasak oluyor.Fotografi nerden aldınız yazışma değil de belki fotoğrafı kesip koyabilirsiniz
Yazışmalarda eşim formalı resmini atıyor bayana başka bayandan da resim istiyor kendibresimlerini de atıyor bunları kendi telefonundan ekran resmi aldım başka kanitim evli kadınla kendi instigramdan konuştum kadın evli olmadığını bosandigini söylemişti bana dedi bunlar benim telefonda kayıtlı

Yazışmalarda eşim formalı resmini atıyor bayana başka bayandan da resim istiyor kendibresimlerini de atıyor bunları kendi telefonundan ekran resmi aldım başka kanitim evli kadınla kendi instigramdan konuştum kadın evli olmadığını bosandigini söylemişti bana dedi bunlar benim telefonda kayıtlı
Fotoğraflar birbiriyle çekilmiş sandım,yok olmaz yazışma içindeyse yasal değil.O kadınla olan bahsettiğiniz yazışma kendi Instagraminizdaysa yasal,eşinizin Instagram'inda ise yasal değil.
Yani üzgünüm ama eşiniz de olsa özeline girmeniz yasa dışı kabul ediliyor

Bırakın Allah’ınızı severseniz. Ne özel hayatın gizliliği.
Mustafa Ceceli karısının İntizar’la görüntülerini cümle aleme yaydı. Ceza mı aldı. “Haberim yok, kamera sistemi takan yapmıştır” dedi.
Ülkede sanki tıkır tıkır işleyen bir adalet sistemi varmış gibi.
Elinizde ne delil varsa sunun. Ses kayıtları delil olmuyor ama yazışmalar oluyor.
Kocanız çok çirkef bir adammış. Kurtulduğunuz için de bir kurban kesin.

Fotoğraflar birbiriyle çekilmiş sandım,yok olmaz yazışma içindeyse yasal değil.O kadınla olan bahsettiğiniz yazışma kendi Instagraminizdaysa yasal,eşinizin Instagram'inda ise yasal değil.
Yani üzgünüm ama eşiniz de olsa özeline girmeniz yasa dışı kabul ediliyor
Anladim eşim kendisi sürekli telefonumu kurcalar benim adıma da mesajlasirdi kiz arkadaşlarımla benmişim gibi arkadaşlarımla aramı bozardi yalnız kalıp değersiz hissedeyim diye bunları kanıtlamakta zor evli kadınla konuşmalar kendi telefonumda eşiyle de konuşmalarımız kendi whpimda umarım kanıt sayılır

Bırakın Allah’ınızı severseniz. Ne özel hayatın gizliliği.
Mustafa Ceceli karısının İntizar’la görüntülerini cümle aleme yaydı. Ceza mı aldı. “Haberim yok, kamera sistemi takan yapmıştır” dedi.
Ülkede sanki tıkır tıkır işleyen bir adalet sistemi varmış gibi.
Elinizde ne delil varsa sunun. Ses kayıtları delil olmuyor ama yazışmalar oluyor.
Kocanız çok çirkef bir adammış. Kurtulduğunuz için de bir kurban kesin.
Evet kurtulacağım için şükrediyorum yalnız boşanma uzun sürmesin erken bitsin soyisiminden bu illet evlilikten de kurtulmak istiyorum biranonce

Back
X