Eşime çok kırgınım

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
41
13 aylık oğlum var ben çay içerken hep yanıma geliyo bende bardakla tabağı tek elimle tutup kaldırıyorum ellemesin üstüne dökülmesin diye eşimde saolsun çok pimpirik hemen kızıyo dikkat et çocuk yancak diye 2 3 sefer annesinin yanında azarladı beni bende kızdım bişey olmaz diye anneside bütün gün senmi bakıyon çocuğa bişey olmaz dedi benden yana oldu geçen bi tanıdık geldi evimize çay içiyoz aynı durum yine laf söyledi bana dangalak dangalak bakıyomuşum çocuk yancakmış bende bişey demedim uzatmadım yani lafı geçiştirdik güldük hatta ama çok kafama takıldı bu gün söyledim ben sana küzüm beni çok kırdın dedim o zaman niye kızmadın dedi şimdimi aklına geldi dedi bende o zamanda kızdım ama şimdi söylüyomdedim normalde kızmaz kötü kırıcı laf söylemez ama çok üzdü beni ve hamileyim 8 aylık acaba çokmu duygusalımda benmi abartuyorum

Hiçde abartmıyorsunuz çok haklısınız.Kırılmanızın hamilelikle bir ilgisi yok.
Eşinizin davranışınada söyleyecek söz bulamıyorum,yaptığı çok yanlış.Aslında sizi hiç üzmediğinide söylüyorsunuz..daha ne yapacakki üzmek için :68:

:18: eşinizin yaptığı kabalıkmış,yani bırakın birinin yanında o tarz sözler söylemesini sadece başbaşa iken bile bana öyle söylese canına okurdum onun :S daha doğrusu tepkinizi belli edin bence :S

ben önce şaırmak istiyorum! 13 aylık çocuk we 8 aylık da hamilesin! helal diyorum..allah kurtarsın..
ben olsam ben de kırılırım o lafa..

aslında oda farketmedi ağzından nasıl çıktığını sonra toparlamaya çalıştı ama laf ağızdan 1 kere çıkar o an çok belli etmedim ama çok kızdım bugün bütüngün kafama takıldı gelince hemen söyledim üzüldüğümü şakaya vurdu ama içime çok işledi oğlumun üstünede dökülmesine imkan yok okadarda rahat dikkatsiz anne değilim olması gerektii gibi davrandım ama benim kocam bunu anlamıyo sanki çocuk el bebek gül bebek doğcak okadarpimpirikki gebelikte ilişki bile yaşamadık sayılır gerisini siz düşünün yani

Haklısın tabi ki,başbaşayken bile dikkat ederek konuşulmalı kaldı ki 3. kişilerin yanında
bu tarz konuşmalar hiç hoş değil.Ama çok da canını sıkma bu konuyla.
Eşinle ciddi olarak konuş başkalarının yanında sana karşı davranışlarının kırıcı
olduğundan bahset.insanların evliliğiniz hakkında yanlış düşünmelerine zemin hazırladığını söyle.
İşte onun hassas olduğu noktalara değinerek anlat bu konudaki sıkıntını.
Ama üzerinde durupta çok sıkılıcak bir durum yok.
İnsanlar çok daha ağır şeyler yaşıyor burda.senin durumun hallolucak birşey.
hamilesin ve buna bağlı duygusallığın ağır şu anda.

Arkadasim Allah baska dert,keder vermesin bence..
Bu taktigin konu cok ufak bir konu.. Guzel bir dille konusup,ikaz edersin olur biter..
Yani uzulmene gerek yok ..

söyle o eşine xxxxx yapmasın. böcek kadar beyniyle gelmiş karısıyla nasıl konuşuyor?! o bir yaparsa sen bin yap bundan sonra. haddini bilsin adam gibi davransın.
hele ki hamile bir kadına kesinlikle yapılmaması gerekiyor çünkü hamilelik döneminde ve 2 yaşına kadar annenin yaşadığı her şey çocuğun bütün dünyasını ve gelişimini etkiliyor.
sen de sakın kendini üzme. en önemli şey sensin. başkaları değil. sen kendini üzdükçe karnındaki bebeğin de bundan etkilenecek ve ömür boyu bunun izlerine taşıyacak ona göre davran.
önce güzellikle söyle eşine. nasıl böyle kalbimi kırabiliyorsun de. anlamazsa sertleş.
hakettiği dilden konuş. umarım buna gerek kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
yok sen alıngan değilsin, kendinde hata arama, bir insan başkasının yanında karısına dangalak dangalak bakıyosun derse bilki o herif, "kaba ve bayağı da yontulmamış .."dır, kusura bakma kocan için yazdığımı bilerek tutuyorum şu an kendimi

sen asıl çok iyi niyetlisin kendinde kusur arıyorsun hala :50:

ama üzülme, yani ilk defa sende yaşanan bir olay değil bu, erkekler bir başkasını görünce hindi gibi kabarmasını pek severler :34:

Alınganlık değil yaptığın.kim olsa kızardı eminim . Özellikle başkalarının yanında kırıcı laf kullanması hiç hoş değil .Ayrıca madem o kadar problem ediyor alsın kendisi baksın çocuğa. Bence eşinizi ciddi bir şekilde uyarın şakalı cevaplarına karşılık ciddi durun .Tepkinizi belli edin .Sonuçta onun olduğu kadar sizinde çocuğunuz .Çocuk ah etse annenin canı yanar. . :emir_bebek:

Ben de şaşırdım oğlunuz doğduktan 4 ay sonra tekrar mı hamile kaldınız?
Büyük cesaret...
Bence haklısınız...
Yani ben olsam ben de kızarım...
Ne demek ''dangalak dangalak bakıyorsun''?

Uyardın en azından kırıldığını belirttin. yapmaması gerekiyordu ama umarım uyarından sonra birdaha yapmaz... Madem çocuklar için çok pimpirikli , o çocukları 9 ay karnında taşayan anneleri içinde pinpirikli olsun...

valla erkekler özellikle annelerinin yanında böle efelikler yapmayı pek severler. çok şükür benim başıma gelmedi ama gelirsede cevabınıda alır, bunuda iyi bilir.

eşinizin söyleyişi çok yanlış , başbaşa olsanız bile dangalak lafı hoş değil ki başkalarının yanında hiç değil.
öyle konusacagına gelsin cocugu kendi kucagına alsın .
ama bence elinizde cay varken tek elinizce cocugu kaldırmaya calısmanız da yanlıs, üstelik 8 aylık hamileymissiniz, Allah korusun cocugun üzerine dökülmesi bir yana sizin de üzerinize dökülebilir.
13 aylık cocuk da ufak tefek degildir, tek elle hamile halinizle kaldırmayın bence , kendinize zarar verebilirsiniz.

yaptığın hiç de alınganlık değil.
karşısındakinin eşi, çocuklarının annesi olduğunu unutmuş galiba...
uyarmışsın umarım bi daha yapmaz, yaparsa da o an tepkini göster canım...
hamilesin takma kafana bu kadar.
hayırlı gelsin bebişin:nazar::emir_bebek:

valla eşin reflexen konuşmuş olmalı, çocuğun üstüne dökülcek kaygısıyla
ama tabii ne başkalarının yanında ne yanlız böyle konuşması hoş değil

bir ay sonra evde 2 bebek olcak, allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Madem o kadar pimpirikli, o zaman "dangalak dangalak konuşacağına" kalksın çocuğuna sahip çıksın, siz de çayınızı rahatça için..

Çok üzerinde duracağınız bir durum değil, ama ciddi bir uyarıyı hak etmiş. Tekrarına asla tahammül etmeyeceğinizi, saygılı davranması gerektiğini hatırlatın.

Gebelikte cinsellik yaşamamış olmanız kafama takıldı, riskli miydi gebeliğiniz?

ayni benim kocam benim de 8 aylik kizim var ilk aylar burnumdan getiriyodu.asiri duskun cocuguna anlarim tamam ama ben de annesiyim kiyar miyim cocuguma? popsunu kaka yaptigi zaman surekli yikarim dogdugundan beri.bana yok guzel yikadin mi? yikarken altini alirken basimda beklemeler guzel yapiyo muyum diye,yok iyi kurula ,emzirirken dikkat et bogazina kacmasin.en sonunda bir patladim ciglik cigliga bagiriyorum :36: ben annesiyim cocuguma asla gelisi guzel davranmam dedim.bir daha boyle seyler soyleme sakin dedim yine yok ara ara yapti. ben de bi gun altini aldiktan sonra banyoya giderken odanin kapisini uzerinden kitledim,sonra cocugumu emzirdim bi guzel.bizimki odada hapis. :66: ha simdi yapiyo mu diye sorarsan agzini bile acmiyo.arada isi delilige vurmak lazim :27:

konuşma şekli yanlış olmuş,ciddi bir şekilde uyarın çok biliyorsa alsın çocuğu kucağına siz çayınızı rahat için 8 aylık hamile kadına laf söyleyeceğine..

valla erkekler özellikle annelerinin yanında böle efelikler yapmayı pek severler. çok şükür benim başıma gelmedi ama gelirsede cevabınıda alır, bunuda iyi bilir.

kesinlikle katılıyorum, erkeklik hormonları artıyor galiba annelerinin yanında birden hödük oluveriyorlar

Back
X