yorumlarınızı tek tek okudum kızlar eşim hakkında yapılan kötü yorumların bukadar abartılması hiç hoş değil derdimi paylaştım diye ağır lafları duymam gerekmiyodu eşim tamam doğru yapmadı beni üzdü çocuğuna çok bağlı olduğu için ağzından ne çıktığının farkında değil umarım bundan sonra ona göre davranır cinsellik yaşamamıza gelince ilk oğlumdada böyleydi korktuğu için 1 metre uzak yattı benden şimdide öyle inşallah doğumsonrası normale döner
- Doğum sonrası ilişki..
- Eşim resmen benden kaçıyor
- İlişkiyi ne zaman bıraktınız
- Emzirmek ve İlişki..
Sevgili konu sahibesi, yukarıdaki konuların tamamını sen açmışsın..
Eşinin cinsel anlamda soğuk durduğu ile ilgili yakınmaların olmuş..
Merak edersen söyleyeyim, erkekler lohusa süresinin dolmasını çok ama çok zor beklerler.. Benim eşim 28,29,30 diye şafak saymıştı. Çoğu erkek de böyledir, karısına ilgi duyan erkek için normali budur. Benim eşime, evliliğime özel birşey değildir.
Ayrıca doktor özel yasak getirmediği müddetçe son ana dek cinsel ilişki serbesttir ve normal doğum için faydası da vardır. Gebe kadın kendisi rahatsızlık duyar, istemez ise o ayrı elbette.. Ona kimse birşey diyemez.
Demek istediğim şu.. Bazı arkadaşlar yorum yaparken çok kabalaşmış, haddini aşmış.. Haklısın.. Onlar da kendilerince empati yapmış, seni savunmak istemiş. Ama tarzları yanlış olmuş, seni öfkelendirmiş.
Fakat sanma ki evliliğinde bir sorun yok..
Cinsel anlamda uzak kalan eşler, zamanla birbirlerinden soğur. Bunu sen de ifade etmişsin bir konunda.. Soğuyunca da böyle asker arkadaşı gibi "dangalak, kalksana, baksana" gibi kelamlar edebiliyor demek ki erkekler..
Böyle işte, inan sana faydam olsun diye yazdım. Yavrularını sağlıkla büyüt inşallah.