• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok kırgınım..:(((

Mrb arkadaşlar bu siteye yeni katıldım.20 yaşındayım 7 aylık evliyiz ve şu an 10 haftalık hamileyim...Eşimle 2 ay içerisinde hem tanıştık hem evlendik çok erken oldu farkındayım ama o an ki duygularla herşey nasıl olup bitti anlayamadım...Pişman değilim çünkü eşime hala ilk günkü gibi aşığım.Ama şöyle bir sorun var Eşim çalışmıyo ilk zamanlar 1 ay kadar çalıştı sonra girdiği her işten çıktı..Ama bugune kadar tek söz etmedim hiç üstüne gitmedim allattan aldım kayınvalidemlerle oturuyoruz maddi açıdan durum kötü olduğu için kendi evmiz kirada...Annesinden babasından o kadar laf işitmesine rağmen hiç düşünmüyo_Ona kırgın olduğum konu ise şu dün kanamam oldu ve o kadar tedirgin olmama rağmen birşey olmaz ilk zamanlarda da olmuştu korkma hem ne para var ne sigorta nasıl gidecez hastaneye demesi..Yani bunların farkında olan bir adam hala pc başında oyun oynuyo kayınvalideme söyledim oda cepte 5 kuruş para yok nasıl gideriz hastaneye dedi durdu ve şu an hala birşey yapmadı ikise benimde yapabileceğim bişey yok.Kafayı yemek üzereyimmmmmmmmm napcm
Ben sana ne diyeyim ki?
Yani demek istediğm çok şey var ama sen zaten bunların farkında olsaydın daha doğrusu önemseseydin böyle bir evlilik yapmazdın.
Aşk, sevgi çok güzel şeyler ama iki çıplak ancak bir hamama yakışır. Hayatın çok acı bir gerçeği bu.
Hele bu devirde…

Eşin çalışmıyor, oyun oynuyor…

Ev ev üstünde..

Sen hamilesin…

Hangisinden başlasak acaba çözmeye?

Canim acil doktora gitmelisin gebelikte kanama olmasi bazen normal olabilir ama cogu zaman tehlikelidir ailen yakininda ise yardim iste ve doktora git simdi senin hayatin önemli sorumsuz kocanin yaptiklari degil

İşe beğenmeyen tembel adamı nasıl o istedi diye babalığa yakıştırdın.

Eğer iş bulamıyor deseydin yorumum böle oolmazdı.

Araba satılırsa o para gider. Ne işi kusur ki o parayla. Cahil cesareti

Canim acil doktora gitmelisin gebelikte kanama olmasi bazen normal olabilir ama cogu zaman tehlikelidir ailen yakininda ise yardim iste ve doktora git simdi senin hayatin önemli sorumsuz kocanin yaptiklari degil

Kanaması mı var. Doktora git. Bulunduğun ilçenin sosyal Yardımlaşma Vakfına git. Konuş.

Allah Yardımcın olsun... Eşinin mesleği varmı? kanaman Devam ediyormu? :(

30 yaşında ama hiç yaşının erkeği değil olgun değil düşünceli değil yani yavaş yavaş tanıyorum diyebilirim keşke nişanlıyken uzun süre nişanlı kalabilseydik belki faydası olurdu ama şunu anlıyorum ki bir insanla yaşamadan onu gerçekten tanıyamazsın
Canım bak, kesinlikle acil doktora git. Gerekiyorsa borç al kendi ailenden. Her zaman tehlikeli değil, ama bazı durumlarda düşük ya da bebeğin kalbi durduğu falanda oluyor. Öyle bir kanamaysa içinde kalan seni zehirleyip çok tehlikeli olabilir.
Rabbim ne hayırlısıysa, öylesini versin. Eğer bu bebişin tutunmazsa, sakın böyle bir "adam'a" bir ikinci çocuk yapma girişimin olmasın. Önümü görebilmek istiyorum de...Düzenim, bebeğimin bir geleceği olsun de. Baba olmayı isteyen insan, önce adam olup sana güven vermeli. 1-2 sene düzenli çalıştığını gör önce, hatta bu süreçte kendin içinde birşeyler yap. Lise mezunu musun?

Kanaması mı var. Doktora git. Bulunduğun ilçenin sosyal Yardımlaşma Vakfına git. Konuş.
Arkadas bir hata yapmis evlenmis yine bir hata yapmis cocuk yapmis ama bunlarin hic bir onemi yok simdi bu arkadasin acil doktora gitmesi gerekiyor sorumsuz koca sonraki mesele:KK43:

Hay Allahım ya..Ne desem olmayacak..Allah yardımcın olsun, kanaman olduysa ya ciddi bir şey varsa..Bu ne rahatlık ben anlamadım, adam hem baba olmak istiyor hem başkasının yanında çalışamıyorum diyor, hem eşinin kanaması oluyor ve hamile, ben anlayamadım bu adamdaki ve ailesindeki sorumsuzluğu, neyse zor tutuyorum kendimi daha da yazamayacağım.

Ah be canim kendinize niye yazik ediyorsunuz. Niye bu hayata biciyorsunuz kendinize. Bosa demiyoruz kizlar kadinlar okuyun bir erkwgin eline bakmayin. Su an senin yerin o adamin yani degil kampuste bir derslik senin yerin. 20 yas inanilmaz kucuk bir yas bu devir icin. Belki hayat diceksin belki kader ama Allah yardimcin olsun. Aileni ara ve dokrora git Allah korusun hem bebege hem sana bir zarar gelebilir.

Ailenden yardim iste bari diyecegim ama . Bu devirde 2 ayda tanidıgı birisiyle kızını evlendiren aile ancak onu basından atmak istemistir. Başka bir ihtimal olamaz.

kırgınlığın da ötesinde sağlığın söz konusu
yaptığın hataları tekrar yazmaya gerek yok.
ancak hamile ve kanamalı bir konumdasın ve kimsenin umrunda değilsin.
acı olan da bu.
bebeğinin ve senin uygun tedavin bakımın yapılacak kki sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilesin.
o paşazade kocana söyle öyle pc başında avarelik yapacağına sgk dan gerekli kayıt işlem vs. leri yaptırsın da bir an önce ücretsiz olarak bir devlet hastanesine gidebilesin!

Eşin mi suçlu, sen mi suçlusun,sizi bu kadar çabuk evlendiren ebeveynleriniz mi suçlu bilemedim ama tek suçsuz bebeğin.
Eşin çalışmıyor, kayınvaliden cepte beş kuruş yok diyor, siz bu çocuğa nasıl bakacaksınız?
Ya ben şaşırıyorum, iki senelik evliyim, daha olmayan bebeğimin geleceğini düşünüyorum, sırf bu yüzden şartlarımız biraz daha iyileşsin diye bekliyorum, sen nasıl bi cesaretle daha oturmayan bir evlilikten çocuk dünyaya getiriyorsun? Allah kolaylık versin, eşin totosunu kaldırıp çalışacak başka yolu yok ya da sen git çalış hamile halinle, utanır belki eşin.Bebek bekliyorsun, kanaman da olur, sıkıntıların da olur. Cebinde para olması lazım.

Mrb arkadaşlar bu siteye yeni katıldım.20 yaşındayım 7 aylık evliyiz ve şu an 10 haftalık hamileyim...Eşimle 2 ay içerisinde hem tanıştık hem evlendik çok erken oldu farkındayım ama o an ki duygularla herşey nasıl olup bitti anlayamadım...Pişman değilim çünkü eşime hala ilk günkü gibi aşığım.Ama şöyle bir sorun var Eşim çalışmıyo ilk zamanlar 1 ay kadar çalıştı sonra girdiği her işten çıktı..Ama bugune kadar tek söz etmedim hiç üstüne gitmedim allattan aldım kayınvalidemlerle oturuyoruz maddi açıdan durum kötü olduğu için kendi evmiz kirada...Annesinden babasından o kadar laf işitmesine rağmen hiç düşünmüyo_Ona kırgın olduğum konu ise şu dün kanamam oldu ve o kadar tedirgin olmama rağmen birşey olmaz ilk zamanlarda da olmuştu korkma hem ne para var ne sigorta nasıl gidecez hastaneye demesi..Yani bunların farkında olan bir adam hala pc başında oyun oynuyo kayınvalideme söyledim oda cepte 5 kuruş para yok nasıl gideriz hastaneye dedi durdu ve şu an hala birşey yapmadı ikise benimde yapabileceğim bişey yok.Kafayı yemek üzereyimmmmmmmmm napcm

İlk zamanlardaki gibi aşığım dediğiniz adamı zaten 9 ay önce tanımışsınız, bırakın da aşk da bitmemiş olsun yani.

Bu yaşta bu tedbirsizlikle nasıl evlendiniz, aileniz nasıl izin verdi akıl karı değil..

30 yaşında ama hiç yaşının erkeği değil olgun değil düşünceli değil yani yavaş yavaş tanıyorum diyebilirim keşke nişanlıyken uzun süre nişanlı kalabilseydik belki faydası olurdu ama şunu anlıyorum ki bir insanla yaşamadan onu gerçekten tanıyamazsın
Keşkelerle falan vakit kaybetmeyin nolursa olsun gidin hastaneye bebeğe bişey olmuş olabilir kendi aileniz yok mu onlara sığının ayrılın demiyorum kesinlikle ama bu şekilde yaşayamazsınız orda ne demek para yok hastaneye gidemeyiz şok oldum resmen

bilg basinda derken ben de esini 20 yasinda sandim.
bu adamdan cacik olmaz. hala anababasina baktiriyor seni, kendini.
devlet hastanesi en fazl 30 tl muayene ucreti aliyor, 30 lirasi olmayan adamin evlenmekte isi ne?

Keşkelerle falan vakit kaybetmeyin nolursa olsun gidin hastaneye bebeğe bişey olmuş olabilir kendi aileniz yok mu onlara sığının ayrılın demiyorum kesinlikle ama bu şekilde yaşayamazsınız orda ne demek para yok hastaneye gidemeyiz şok oldum resmen
Di mi ya, insan bulur buluşturur götürür hastaneye. Adam değer vermiyor ki.

Yapacağın bazı şeyler var ama aileninde destek vermesi gerek , düzelmezse ömür boyu hem eşine bakacaksın hem çocuğuna eşin tembel ve sorumsuz
ama sen tam olarak senin neyin beklediğinin farkında değilsin
halen aklın aşkta ama o duyguda biter yakında ve her gün kavga olur , bence eşin çalışmazsa aynı yatağa dahi girme cezasını ver annesi eğitememiş oğluşum,oğluşum diye ,diye şımartık , artık iş sana kaldı ,

Madrm bu kadar magdursun git yesil kart cikart kaymakamliktan lutfen kendine. Bunlar sana 8 ay sonra para yok evde dogur derlerse hic sasirma. Biyerden baslayip kendine bakman lazim. Kanaman oluyor ve dr.a gidemiyorsun uzuldum keske elimden bisey gelebilse

eşiniz kaç yaşında

Back
X