- 17 Temmuz 2021
- 7.372
- 24.288
- 298
İşte askeri usül komut vercen sonuna canım hayatım eklicen anca öyleAy beyinlerinin noksan olduğunu düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte askeri usül komut vercen sonuna canım hayatım eklicen anca öyleAy beyinlerinin noksan olduğunu düşünüyorum
Ben modemi kapatıorum yada sessizce gidip şarteli indirdiğim olduNe diyimde erkenden gelsin![]()
Gercekten deeeee ne kadar da ciddi hastaymissinizGrip başlangıcı
Gayet güzel incedir eşim bilgisayarın başına geçince beyin lobu offline oluyor sanırımBugünün dışında nasıl ki ilişkiniz?
Terin üzerine soğuk su içiştim vücudum kaslarım ağrıyor çok halsizim
İyileştim sanki gel de bi iğne yap de gelir dkfkdkfksjNe diyimde erkenden gelsin![]()
Ne güzel teşhis koydunuz hemen :) Naz yapmadım gayet halsizlik yaşarken eşimden çay istedim :) hayır süpermen olup uçmam mı lazımGercekten deeeee ne kadar da ciddi hastaymissinizBence esiniz sizinle normalde de pek ilgilenmedigi icin bari azcik burnum akinca ilgilensin demissiniz ama o nazli haliniz de onu bezdirmis. Hep mi boylesiniz
Yok o bilmiyorEşiniz , soğuk su içmemeniz için sizi uyarmış mıydı ? O yüzden bu şekilde davranıyor olabilir mi ?
Cay icmeyiverin yani ilgisiz kocadan cay isteyip sonra bozulacaginiza, bugunluk de cay icmezsinizNe güzel teşhis koydunuz hemen :) Naz yapmadım gayet halsizlik yaşarken eşimden çay istedim :) hayır süpermen olup uçmam mı lazım
Cay icmeyiverin yani ilgisiz kocadan cay isteyip sonra bozulacaginiza, bugunluk de cay icmezsiniz
Neyse bişey demiycem :)Cay icmeyiverin yani ilgisiz kocadan cay isteyip sonra bozulacaginiza, bugunluk de cay icmezsiniz
Nasıl tepki verirdinizBence cok normal dusunuyorsunuz, bu sizin duygulariniz sirf muhalefet olmak icin begenmeselerde yazdiklarinizi bende olsam esime bozulurdum bi cayida koysunlar bi zahmet
Tribe girmeye yer ariyorsunuz, tamam kırılmış üzülmüş olabilirsiniz ama ağzına vurmak isteyecek kadar da ortada bişey yok. Evlilik bu, en ufak bir olayda birbirimize vurmak istersek oooooo ortada aile kavramı diye bişey kalmaz.Yani sadece bi çay istedim gidip ağzına vurasım var şu an
Yani pek alıngan bir insan değilimdir ama bilemedimBiraz alinganlik yapmissiniz gibi geldi takilmayin![]()
hastalaninca insan ilgi bekliyor bende pek nazli olurum hastaykenYani pek alıngan bir insan değilimdir ama bilemedim
Dün onu rahat bıraktım sabaha kadar oynadı direk işe gitti yani bugün abarttı biraz öyle düşünüyorumHerkesin karakteri, mizacı farklı; ben, siz öyle yapmayız ama bazıları yapabiliyor. Tavsiyem düşüncenizi çok sert dile getirmeyin; tepkinizi de yapıcı bir şekilde ya da mizah kullanarak belirtin. Belki eşiniz de o gün zor bir gün geçirmiştir. Geçenlerde forumda pc oynu ve ilgi bekleyen bir eş durumu olmuştu; evler terkedilmişti, çok çirkin şeyler yaşanmıştı. Oyun oynama bir bağımlılık kabul ediliyor bugünlerde (tabi ki aşırı ve normal dışı durumda, konunuzu kesinlikle kastetmiyorum) ve ufacık bir kıvılcımla ciddi aile içi tartışma/şiddet olayları yaşanabiliyor.
Bugunde cay icmeyim zaten ilgisiz demezdim asla... hastayim biliyorsun sormani gectim ihtiyacim olani yapmiyosun beni kotu hisssetrysun diye tartsmadan konusurdum..cunki benim acimdan mesele bu ama belki o farkinda degilNasıl tepki verirdiniz