Esime cok kirildim :(

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
Iyi geceler kizlar kimine gore kucuk bi mesele gibi gelsede ben cok kirildim.sizede fikrinizi sormak istedim.
Eveli gün aksam annem bizdeydi oturuyorduk esim gtmis odaya yatmis bende yanina gittim sigaram yarina yetmicek para verde yarin alim dedim
Her zmanki gbi sabah brakrm vs yapti.
Ne zman brakirim dediysede birakmadi bu arada .
Neyse.ben birakmiyacagini bildigim icin cuzdanindan 10 tl aldim.
Ertesi.gun sigara aldm vs neyse aksam uzeriydi aklima.geldi.msj attm gece para aldm habern.olsn diye
Farketmemis zaten kac para aldin dedi 10 dedim bdaha cvp vermedi aksam annemlerdeydik esim geldi.
Mutfakta kahve yapiyodum biseyden konu acildi daha dur dedi bgunku konuyada.gelicez.neymis o dedim para almssn ya cebimden dedi nolms dedim haber ettm.ya dedim gene sana kalsa bak brakmicakmssn dedim sen nasl alirsin benden habersiz cebimden para ben verirdim sn.nasil oluysn. Flan sylendi tek kelime etmedim bogazm dugmlendi okdr agrima gttiki sanki caldim ben .
Haber etmesek haberi.olmyck insanlk ettm syledim
Balkna.ciktm gzumden yaslar akti kmsye bisi.belli etmeym ddm bzmklere falan agladm snirimden .
Snra kalktk eve geldk hc knsmdk uyuduk sbh msj atti nbysn cvp vermsm cnku ilk defa bukdr kirldm
Aksam bende yemek falan yapmdm bana msj atti ekmek alimmi alma ddm nye dedi oyle ddim iyi ben yemek.yeym gelim ddi cvp vermdm
Snra geldi 2 saat knsmdk hc nye knsmyn ddi.nye knscm ddm ben.napdm ddi sn ne yapdni bliosn ddm kalk bisi.hazrla acktm ddi ben hazrlyamam ddm gyindi cikti gtti yemek yemeye bana msj atti sanada yaptrmmi die cvp vermdm1 2 saat.snraa falan geldi
Bir iki.kere napyn telfda gbisine.laf atti ben knsmyanca sustu mutfga sgra icmye gttm geldi bennictm odaya geldm o gtms iceriye yatmis
Cok uzattim farkndayim kbkmayn ama kirilmakta haklimiyim sizce siz olsanz.ne tepki verirdiniz?
Yarin tatil kesin koye gdelim dycekti annesigilin yanna.kusum diye bisi dymedi sbh kesn kalk gdlm dyecek ama ben gtmiycem kendi gider kesin.

Ben olsam ben de kirilirdim ama boyle cok uzatmazdim. hatta sessiz kalmak yerine sende sigara birak o zaman diye soylenirdim. bosver, gonlunu almaya calismis zaten. takma kafana bu kadar. hatasini fark etmis ama bi ozur dileseydi keske. olan olmus, yarin da anneme gidelim derse caninin istedigini yap. uzme kendini. gitmezsen de kendi gitsin. bi sekilde hallolur sikma guzel canini.

Hiç de küçük bir şey değil. Karı koca arasında böyle para muhabbeti olması çok çirkin. Hem size çocuk gibi minik minik harçlik veriyor hatta vermiyor, hem de siz cüzdanindan alinca suçlu oluyorsunuz öyle mi? Sonuna kadar haklisiniz.. Keşke mümkünse bir iş bulup çalişabilseniz..

Bizdede para bende durur ben esome harclik veririm bende kizarim aldimivparayi smdi sana ne haklisin ne haksizsin diyebiliyorum ama bi kadin olarak demekki sigara paran icin bile kocandan para almaman gerekiyomus bari calista alma ondan harclik sana lafvyapamasin canimvuzulme belki onunda cani sikkindir o olayi buyutmustur

Keşke kelimeleri kısaltmadan yazsaydınız.
Neyse konunuza gelince; bence bir işe girin çalışın, bu para mevzuları hep sıkıcıdır zaten.
Anladığım kadarıyla henüz çocuğunuz yok rahatlıkla çalışabilirsiniz.

Ek olarak; eğer çalışmayı düşünmüyorsanız da mesela eve bir kumbara alın bozukluk çıktığı zaman oraya atsın eşiniz sizde harcamalarınızı burdan yaparsınız buda bir fikir.

Ben olsam ben de kirilirdim ama boyle cok uzatmazdim. hatta sessiz kalmak yerine sende sigara birak o zaman diye soylenirdim. bosver, gonlunu almaya calismis zaten. takma kafana bu kadar. hatasini fark etmis ama bi ozur dileseydi keske. olan olmus, yarin da anneme gidelim derse caninin istedigini yap. uzme kendini. gitmezsen de kendi gitsin. bi sekilde hallolur sikma guzel canini.

Evet haklsnzda bu zmaana kdr hc kusmedm hc bi konuyu nekdr haklida olsam uzatmadm amao hep bldgini okudu hatasni hc bi zmaan anlamdi bende hatasni anlasn istedm bi ozuru bile cok gordu hayatta gelip ozr dleyeyim demiyo her seye goz yuma yuma artk basima ckti .
Mesela esimle abisi ortaklar iki araba vardi brde is arabasi birini dukkan aldiklari icin sattlar bi is arabsi bi norml araba kaldi gecen ssene mayista satldi araba is arabasida bldigmz kamyonet arkasi kapali byuk kamyn gbi
1 yldir o kamyna ben bnyrm abisi nrmal arabaya bniyor ben cocugmla rezil olyrm o arabada ama abisinn karisi keyf catiyor araba ortak ama nedense bize hc gelmiyor sussam da ayni knssamda

Hiç de küçük bir şey değil. Karı koca arasında böyle para muhabbeti olması çok çirkin. Hem size çocuk gibi minik minik harçlik veriyor hatta vermiyor, hem de siz cüzdanindan alinca suçlu oluyorsunuz öyle mi? Sonuna kadar haklisiniz.. Keşke mümkünse bir iş bulup çalişabilseniz..

Evet bende ona kirldm nrmlde parasiz.kalmam hc bit pazarnda kiyafet sattm burda hatta o paralarm hep bankadaydi dokunmuydm zorda kalmadkca ama gecende skstm dedi borc istedi btun parami verdim snra ben parasz kalnca 10 lira dava oldu

Ben olsam bende kırılırdım.

Hiç anlamıyorum cebinden para alındığında haber verdiğin halde olay yaratan tipleri. Eğer çalışmıyorsanız zaten hergün size para bırakmalı. Acil ihtiyacınız olsa ne yapacaksınız?

Benim eşimde parası kalmadığında beni uyandırmamak için çantamdan para alır, aynı şekilde bende ondan. Şu ana kadar ne o sorun yaptı, ne de ben. Eğer evliyseniz böyle de olmalı bence. Benim param, senin paran olmamalı.

Anlattıklarınıza bakılırsa eşinizde yaptığına pişman olmuş. Çok uzatmayın karşılıklı konuşup anlaşın bence. :KK66:

Not: Harfleri kesmeden yazarsanız çok mutlu olurum. Böyle okumak çok zor oluyor. :KK51:

Sesli harfleri parayla vermiyorlar konu sahibiciim. Kullanabilirsiniz..,

Konuya gelince karı koca arasında bu şekilde bir para muhabbetinin olması kötü. Evlilikte senin benim olmaz. Ama yine de kimsenin verdiği harçlığa muhtaç olmamak için çalışmalı kadınlar. Siz de böyle yapabilirsiniz.

Ek olarak; eğer çalışmayı düşünmüyorsanız da mesela eve bir kumbara alın bozukluk çıktığı zaman oraya atsın eşiniz sizde harcamalarınızı burdan yaparsınız buda bir fikir.[/QUOTE

Normlde vardr hep byerlerde param pazara ciktm bi gn oncesi birde bankada param vardi zorda kaldmmi kredi karti gbi kullaniyodum bikac gn oncesi sksgim dedi borc istedi parami verdim bende tam aksi gbi o gnde mesele parada degl annem.vardi ondanda isteyeblrsm

Ek olarak; eğer çalışmayı düşünmüyorsanız da mesela eve bir kumbara alın bozukluk çıktığı zaman oraya atsın eşiniz sizde harcamalarınızı burdan yaparsınız buda bir fikir.

Normlde vardr hep byerlerde param pazara ciktm bi gn oncesi birde bankada param vardi zorda kaldmmi kredi karti gbi kullaniyodum bikac gn oncesi sksgim dedi borc istedi parami verdim bende tam aksi gbi o gnde mesele parada degl annem.vardi ondanda isteyeblrdm ama ben ne bileym 10 lirann bkdr dava olacagini bilemezdmki

Evet haklsnzda bu zmaana kdr hc kusmedm hc bi konuyu nekdr haklida olsam uzatmadm amao hep bldgini okudu hatasni hc bi zmaan anlamdi bende hatasni anlasn istedm bi ozuru bile cok gordu hayatta gelip ozr dleyeyim demiyo her seye goz yuma yuma artk basima ckti .
Mesela esimle abisi ortaklar iki araba vardi brde is arabasi birini dukkan aldiklari icin sattlar bi is arabsi bi norml araba kaldi gecen ssene mayista satldi araba is arabasida bldigmz kamyonet arkasi kapali byuk kamyn gbi
1 yldir o kamyna ben bnyrm abisi nrmal arabaya bniyor ben cocugmla rezil olyrm o arabada ama abisinn karisi keyf catiyor araba ortak ama nedense bize hc gelmiyor sussam da ayni knssamda

Rezil olmak mi !! Rezil oluyorum derken umarim "eziyet ve zorluk" anlamında demissinizdir o cumleyi. Yoksa arac begenmeyen biri gibi görünüyorsunuz.??

Bir de anlayamiyorum size para birakmayan bir adam var ve bebeginiz var üstelik. Uzuldum acikcasi. Bu durumu degistirmenizi oneririm bir şekilde. Evli olsaydim size ornek vermek isterdim yardimci olmak adina. Ama siz hem es hem annesiniz. Bebeginiz varken para birakmayan bir adamin derdi 10 tl den büyük. Bunu esinize empoze edin.

Ben olsam bende kırılırdım.

Hiç anlamıyorum cebinden para alındığında haber verdiğin halde olay yaratan tipleri. Eğer çalışmıyorsanız zaten hergün size para bırakmalı. Acil ihtiyacınız olsa ne yapacaksınız?

Benim eşimde parası kalmadığında beni uyandırmamak için çantamdan para alır, aynı şekilde bende ondan. Şu ana kadar ne o sorun yaptı, ne de ben. Eğer evliyseniz böyle de olmalı bence. Benim param, senin paran olmamalı.

Anlattıklarınıza bakılırsa eşinizde yaptığına pişman olmuş. Çok uzatmayın karşılıklı konuşup anlaşın bence. :KK66:

Not: Harfleri kesmeden yazarsanız çok mutlu olurum. Böyle okumak çok zor oluyor. :KK51:

Haklisiniz daha dikkat ederim el aliskanligi bu arada insan kiriliyor hatasni hic bi zaman anlamiyor anlamasi icin caba gosteriyorum diyelim

Rezil olmak mi !! Rezil oluyorum derken umarim "eziyet ve zorluk" anlamında demissinizdir o cumleyi.

Bir de anlayamiyorum size para birakmayan bir adam var ve bebeginiz var üstelik. Uzuldum acikcasi. Bu durumu degistirmenizi oneririm bir şekilde. Evli olsaydim size ornek vermek isterdim yardimci olmak adina. Ama siz hem es hem annesiniz. Bebeginiz varken para birakmayan bir adamin derdi 10 tl den büyük. Bunu esinize empoze edin.

Rezil olmaktan kastim eziyet dayak vs degil.
Ortada mesela araba olup ben ve bebegimin kamyonla gezmesi 1 senedir toplam olarak ben 1 ay binmedim abisi karisi 11 ay bindiler ki hala biniyorlar bir hafta sonu var bindigimz ondada zaten hic denk gelmiyor nedense

Evet bende ona kirldm nrmlde parasiz.kalmam hc bit pazarnda kiyafet sattm burda hatta o paralarm hep bankadaydi dokunmuydm zorda kalmadkca ama gecende skstm dedi borc istedi btun parami verdim snra ben parasz kalnca 10 lira dava oldu
Benim eşim hergun sorar ve asla parasini alsam birsey demez siz kari kocasiniz ne demek ya ayip eşinin yaptigi. Bundan sonrada her pazar kamyona binme annesine gitme okadar basit. Ben gelmiYorum de sen git gel .bende olsam para mevzusu zoruma giderdi

X