- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Amiiin sabırda versin inşallahHaklısın. .
2 çocukla Allahkolaylık versin. .
Çok nadir 1-2 defa ancaTabi ki haklisin esin hicmi gelmedi senle doktora, iki saat az mesafe değil bebekle
Sorma sinirden elim Ayağım titriyoSanki çocuğu sen kendine yaptın.. Böyle şeyler yüzünden de kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyorum.!
Evladını düşünmeyen bi babaya ne denir ki. Allah aklını başına getirsin. Çocuğu hasta o motor derdine düşmüş.
Yok cnm hayırfarklı şehirlerde misiniz ?
Kızlar sorunumuz şu:
Biri 5 yasında biri 7 aylık çocuklarımız var
Bebeğim doğduğundan beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyoruz haftada bi kesin kontrolümüz var ve hastane 2 saatlik mesafede
Eşimde hiç umursamaz gittin mi doktor ne dedi diye sadece sorar
Zaten şu 1 aydırda ilgisiz oda ayrı bi konu
Ve aramızda bi konuşma geçmişti ben bu hafta sende gel artık çok Yoruldum dedim
Şubat ayında izin alamam dedi bende tamam dedim
Ve sinir olduğum nokta bu akşam gelmiş
Ben yarın istanbula motor almaya gitcem demez mi
Sinir oldum ya bende dayanamadım patladım
Hani sen şubatta izin alamazdın vs demeye
Tabi yine kendini savunmaya başladı
Kızlar haklı değil miyim siz olsanız tavrınız ne olur du?
Kusura bakmayın ama insanın çocuğundan başka canı yokturMotosiklet candır oyle demeyin. Tutkusudur belkide adamın. Bunalmıştır coluk cocuktan. Herkes baba veya anne olacak yapıda olmayabiliyor. Ama herkes cocuk yapiyor :)
Bu akşam epey bi üstüne gittim çok dolmuştum döktüm içimiÇok çok haklısınız. Bu resmen sorumsuzluluğun üst boyutu. Madem çocuklarının sorumluluğunu alamayacak o zaman baba da olmayacak. Ben bile çok sinirlendim. Allah kolaylık versin. Hem size hem çocuklarına karşı sorumluluklarını hatırlatın.
Bu akşam epey bi üstüne gittim çok dolmuştum döktüm içimi
AmiiinnnTabiki haklısın. Sen bu çocukları tek başına yapmadın ki konu ailesi olunca izin alamıyor ama kendi keyfi olunca izin alabiliyor.Allah sabır versin .
Buna siz karar veremiyorsunuz malesef :) Baba sonucta illaki seviyordur cocuklarini ama ilginlenmek istemiyor demekki. Isteseydi gelmek icin firsat yaratir gelmeye calisirdi. Ama o motosikleti icin firsat yaratmis siz nasilsa cocuklarla ilgileniyorsunuz. Adam, o hengameye girmek istememiş.Kusura bakmayın ama insanın çocuğundan başka canı yoktur
Motosiklet candır oyle demeyin. Tutkusudur belkide adamın. Bunalmıştır coluk cocuktan. Herkes baba veya anne olacak yapıda olmayabiliyor. Ama herkes cocuk yapiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?