Eşime çok kızgınım bi kaşık suda boğasım var

Simdi desem bi turlu demesem içime dert
. Esseginkini alsin ohh rahtladim valla.. bune ya ewladindan once baska seyi nasi dusunebilir..sanki tek basina getirdin dunyaya ewlilikte herseyi sen ustlenceksen pantolonu sen giy etegi o.. deli oluyorum boyle bencil insanlara. Allah yardimcin olsun.

Kusura bakmayin yaparken iyiydi!madem sorumlulugunu alamiyor beceremiyorsan yapmayacan arkadas! Bu neyin kafasi ya neden hep anneler cekiyor eziyeti?herseye anne kossun cirpinsin yorulsun sanki cani yok!pasada baba olmus cocugu ilgi beklerken motor sevdasina dusmus hey allahim ya sinirlerim zipladi valla konu sahibi kusura bakmayin yaa allahtan sabir diliyorum size..boyle olmaz ama konusun esinizle tamam motor seviyodur olabilir aile olmak herseyden vazgecmek degildir elbette ama sureklide anne fedakarlik yapamazki,her iki tarafin da yapmasi gerek...killarini kipirdatmazlar o cocuklar nasil buyur ne eziyetlerle belli bir yasa gelir sonrada boburlene boburlene babayim derler..

Amiiinnn

Hengame demeyelim ona biz. Ama mantıklı diğer söylediğiniz.
Fikrimi belirtmek istedim.
Sorumluluk alamayan, alamayacağını bilen insanlar evlenmesin. Çocuk yapmasın nolur.

Bir insan kendini tanımalı, "ben nasıl bir baba olurum diye sormalı, benden sorumluluk sahibi bir eş olur mu" denmeli.
Toplumda bu bilinç yok. Herkes 25-30'unda evlensin, çocuk yapsın. Bu dayatılmış bize.
Kimsede demiyor ki belki ben buna hazır değilim.

Aynen öyle arkadaşım zaten çok Yoruldum artık

Onun kadar boşvermiş olmadığın sürece kaybedersin.
Çocuğa zarar vermeyeceğinden eminsen, önüne atıp uzaklaş.
Bakmaya mecbur kalınca, senin hastahane işini zevkten üstlenmediğini anlayacaktır.

Motosiklet candır, çocuk da öyle kenarda büyür gider zaten.
yoo.. Anneleri basinda nasilsa diye ugrasmak istemiyor adam demekki. Dedigim gibi herkes anne, baba olamaz herkes o sorumluluklarin altina giremez ama herkes anne baba olur. Sonrada cocuklarin sorumlulugu ya tek tarafa itelenir yada o cocuklara yazik olur. :) Burada konu cocuklarin onemsizligi degil adamin mizaci. Misal ben cocuk istemiyorum diyince herkes bana cephe aliyor. Ama niye istemiyorum "bakamam, yapamam." Esimde coluk, colukla ugrascak yapida insan degil. Hem kendimi hem esimi hem hayatimizi biliyorum ve cocuk yapmiyorum. Oyle kenarda buyur kafasinda olsam bende yapar salardim anneannesine, babanesine buyur giderdi dimi. Toplumdaki algi " cocuksuz olmaz." Kimse demiyor ki cocuk icin yeterli misin? :)))) O yuzden bunlar yasanacak seyler diyorum.

Vay be, motorsikleti kendi cocugundan daha önemli oldugunu düsünen kisiyi bir degil, iki defa baba yapmissin! Aferin, ne diyebiliriz ki artik bu asamada? Hakli olup olmadigini önemli bile degil. Ben sadece o cocuklara acidim

Onun kadar boşvermiş olmadığın sürece kaybedersin.
Çocuğa zarar vermeyeceğinden eminsen, önüne atıp uzaklaş.
Bakmaya mecbur kalınca, senin hastahane işini zevkten üstlenmediğini anlayacaktır.
Evet düşünmediğim bişe değil ama maalesef ertelencek bi mevzu değil o yüzden mecburum

Vay be, motorsikleti kendi cocugundan daha önemli oldugunu düsünen kisiyi bir degil, iki defa baba yapmissin! Aferin, ne diyebiliriz ki artik bu asamada? Hakli olup olmadigini önemli bile degil. Ben sadece o cocuklara acidim
İlk çocuğumuzda bu şekilde değildi
Nerden bile bilirdim ki 90 derece değişeceğini

Ben çocuklara acımadım, acımak istemiyorum.

Allah böyle güzel bir Anneyle güzel güzel büyümeyi; böyle sorumlu Anneye de evlatlarıyla güzelliklerle ve huzurla, sağlıkla yaşlanmayı nasip etsin.
İyiki sorumluluk duygusu olan; eşinin bu tutumunu kabullenmeyip, yadırgabilen, elinden başka bir şey gelmesede bunu kendince doğru bulmayan bir kadın konu sahibi.

Ya "çocuğa anne bakar, erkek adam ne anlar çocuk bakmaktan" diye düşünen bir kadın olsaydı? O düşüncede zor.

Çoğu erkek çocuğa değer vermediğinden değil,annesi boşta ,hallediyor diye gerek görmüyor.Çevremde de görüyorum,işten nasıl izin alsın gerek yok diye ,kadınlar tek başına götürüyor.Bari siz gittiğinizde arıyor mu?Nasıl varabildin mi?Rahat gittin mi?Çocuk sana zorluk çıkardı mı diye.

İlk çocuğumuzda bu şekilde değildi
Nerden bile bilirdim ki 90 derece değişeceğini

Sadece sana demiyorum fakat bu bahaneyi cok duyuyorum. "Yok nisanliyken böyle degildi" "yok sevgiliyken öyle olmazdi"..

Hic kimse önce melek, birden hasta cocugunu umursamayacak, hatta motorsikleti daha cok deger verecek kadar kivama gelmez. Sanirim daha önce hep iyi anne, iyi es rollerini oynamak icin gözünü kapatip birsey görmek istememissin. Ve artik iki cocuk, biri hasta olan ile bunu yapmak zorlasti. Yani adam'in degistigi yok, sanmam.

Kızardım tabiki 2 saatlik mesafe hiçte az değil izim alacaksa bebeği için alsın o sadece senin bebeğin değil yaptığı gibi ilgilenmesini de bilecek

Babalık vasfı olmayan adamları baba yapıyorsunuz sonuç bu oluyor...

Siz kendinizi tartıp karar verirsiniz.
Benden olmaz deniyorsa çocuk sahibi olmamak seçenek.

Ama ortada bir çocuk varsa o hengameye girmek istemiyorum denmez değil mi?
Her şeyi bayıldığımız için yapmıyoruz, seve seve mi olur başka şekilde mi olur baba çocuklarıyla ilgilenmek zorunda.

Eğer ilk başta bütün sorumluluğu aldıysanız ve sorunsuz halletmisseniz oo da bunu görüp ayrıca uğraşmak istemiyor.
Erkekler sorumluluklardan kaçabiliyor hele ki " ay bu su bardağı çok ağır, gel yardım et " demeyen bir kadınsa :)

haklısın bence de.
sanki iki değil üç çocuğun var
kocan da evin büyük oğlu sivilceli ergeni "bon motor olmoyo godocom"
Allah yardımcın olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…