- 26 Eylül 2014
- 688
- 986
- 123
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
AmiiinnnSimdi desem bi turlu demesem içime dert
. Esseginkini alsin ohh rahtladim valla.. bune ya ewladindan once baska seyi nasi dusunebilir..sanki tek basina getirdin dunyaya ewlilikte herseyi sen ustlenceksen pantolonu sen giy etegi o.. deli oluyorum boyle bencil insanlara. Allah yardimcin olsun.
Buna siz karar veremiyorsunuz malesef :) Baba sonucta illaki seviyordur cocuklarini ama ilginlenmek istemiyor demekki. Isteseydi gelmek icin firsat yaratir gelmeye calisirdi. Ama o motosikleti icin firsat yaratmis siz nasilsa cocuklarla ilgileniyorsunuz. Adam, o hengameye girmek istememiş.
Aynen öyle arkadaşım zaten çok Yoruldum artıkKusura bakmayin yaparken iyiydi!madem sorumlulugunu alamiyor beceremiyorsan yapmayacan arkadas! Bu neyin kafasi ya neden hep anneler cekiyor eziyeti?herseye anne kossun cirpinsin yorulsun sanki cani yok!pasada baba olmus cocugu ilgi beklerken motor sevdasina dusmus hey allahim ya sinirlerim zipladi valla konu sahibi kusura bakmayin yaaallahtan sabir diliyorum size..boyle olmaz ama konusun esinizle tamam motor seviyodur olabilir aile olmak herseyden vazgecmek degildir elbette ama sureklide anne fedakarlik yapamazki,her iki tarafin da yapmasi gerek...killarini kipirdatmazlar o cocuklar nasil buyur ne eziyetlerle belli bir yasa gelir sonrada boburlene boburlene babayim derler..
yoo.. Anneleri basinda nasilsa diye ugrasmak istemiyor adam demekki. Dedigim gibi herkes anne, baba olamaz herkes o sorumluluklarin altina giremez ama herkes anne baba olur. Sonrada cocuklarin sorumlulugu ya tek tarafa itelenir yada o cocuklara yazik olur. :) Burada konu cocuklarin onemsizligi degil adamin mizaci. Misal ben cocuk istemiyorum diyince herkes bana cephe aliyor. Ama niye istemiyorum "bakamam, yapamam." Esimde coluk, colukla ugrascak yapida insan degil. Hem kendimi hem esimi hem hayatimizi biliyorum ve cocuk yapmiyorum. Oyle kenarda buyur kafasinda olsam bende yapar salardim anneannesine, babanesine buyur giderdi dimi. Toplumdaki algi " cocuksuz olmaz." Kimse demiyor ki cocuk icin yeterli misin? :)))) O yuzden bunlar yasanacak seyler diyorum.Motosiklet candır, çocuk da öyle kenarda büyür gider zaten.
Evet düşünmediğim bişe değil ama maalesef ertelencek bi mevzu değil o yüzden mecburumOnun kadar boşvermiş olmadığın sürece kaybedersin.
Çocuğa zarar vermeyeceğinden eminsen, önüne atıp uzaklaş.
Bakmaya mecbur kalınca, senin hastahane işini zevkten üstlenmediğini anlayacaktır.
İlk çocuğumuzda bu şekilde değildiVay be, motorsikleti kendi cocugundan daha önemli oldugunu düsünen kisiyi bir degil, iki defa baba yapmissin! Aferin, ne diyebiliriz ki artik bu asamada? Hakli olup olmadigini önemli bile degil. Ben sadece o cocuklara acidim
Vay be, motorsikleti kendi cocugundan daha önemli oldugunu düsünen kisiyi bir degil, iki defa baba yapmissin! Aferin, ne diyebiliriz ki artik bu asamada? Hakli olup olmadigini önemli bile degil. Ben sadece o cocuklara acidim
İlk çocuğumuzda bu şekilde değildi
Nerden bile bilirdim ki 90 derece değişeceğini
Kızardım tabiki 2 saatlik mesafe hiçte az değil izim alacaksa bebeği için alsın o sadece senin bebeğin değil yaptığı gibi ilgilenmesini de bilecekKızlar sorunumuz şu:
Biri 5 yasında biri 7 aylık çocuklarımız var
Bebeğim doğduğundan beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyoruz haftada bi kesin kontrolümüz var ve hastane 2 saatlik mesafede
Eşimde hiç umursamaz gittin mi doktor ne dedi diye sadece sorar
Zaten şu 1 aydırda ilgisiz oda ayrı bi konu
Ve aramızda bi konuşma geçmişti ben bu hafta sende gel artık çok Yoruldum dedim
Şubat ayında izin alamam dedi bende tamam dedim
Ve sinir olduğum nokta bu akşam gelmiş
Ben yarın istanbula motor almaya gitcem demez mi
Sinir oldum ya bende dayanamadım patladım
Hani sen şubatta izin alamazdın vs demeye
Tabi yine kendini savunmaya başladı
Kızlar haklı değil miyim siz olsanız tavrınız ne olur du?
Kızlar sorunumuz şu:
Biri 5 yasında biri 7 aylık çocuklarımız var
Bebeğim doğduğundan beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyoruz haftada bi kesin kontrolümüz var ve hastane 2 saatlik mesafede
Eşimde hiç umursamaz gittin mi doktor ne dedi diye sadece sorar
Zaten şu 1 aydırda ilgisiz oda ayrı bi konu
Ve aramızda bi konuşma geçmişti ben bu hafta sende gel artık çok Yoruldum dedim
Şubat ayında izin alamam dedi bende tamam dedim
Ve sinir olduğum nokta bu akşam gelmiş
Ben yarın istanbula motor almaya gitcem demez mi
Sinir oldum ya bende dayanamadım patladım
Hani sen şubatta izin alamazdın vs demeye
Tabi yine kendini savunmaya başladı
Kızlar haklı değil miyim siz olsanız tavrınız ne olur du?
yoo.. Anneleri basinda nasilsa diye ugrasmak istemiyor adam demekki. Dedigim gibi herkes anne, baba olamaz herkes o sorumluluklarin altina giremez ama herkes anne baba olur. Sonrada cocuklarin sorumlulugu ya tek tarafa itelenir yada o cocuklara yazik olur. :) Burada konu cocuklarin onemsizligi degil adamin mizaci. Misal ben cocuk istemiyorum diyince herkes bana cephe aliyor. Ama niye istemiyorum "bakamam, yapamam." Esimde coluk, colukla ugrascak yapida insan degil. Hem kendimi hem esimi hem hayatimizi biliyorum ve cocuk yapmiyorum. Oyle kenarda buyur kafasinda olsam bende yapar salardim anneannesine, babanesine buyur giderdi dimi. Toplumdaki algi " cocuksuz olmaz." Kimse demiyor ki cocuk icin yeterli misin? :)))) O yuzden bunlar yasanacak seyler diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?