- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Aynen öyle arkadaşım çok sinir bozucuhaklısın bence de.
sanki iki değil üç çocuğun var
kocan da evin büyük oğlu sivilceli ergeni "bon motor olmoyo godocom"
Allah yardımcın olsun arkadaşım
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için :)Ben çocuklara acımadım, acımak istemiyorum.
Allah böyle güzel bir Anneyle güzel güzel büyümeyi; böyle sorumlu Anneye de evlatlarıyla güzelliklerle ve huzurla, sağlıkla yaşlanmayı nasip etsin.
İyiki sorumluluk duygusu olan; eşinin bu tutumunu kabullenmeyip, yadırgabilen, elinden başka bir şey gelmesede bunu kendince doğru bulmayan bir kadın konu sahibi.
Ya "çocuğa anne bakar, erkek adam ne anlar çocuk bakmaktan" diye düşünen bir kadın olsaydı? O düşüncede zor.
Bi arıyo zaten gün içerisinde ama bi icraat göremedimÇoğu erkek çocuğa değer vermediğinden değil,annesi boşta ,hallediyor diye gerek görmüyor.Çevremde de görüyorum,işten nasıl izin alsın gerek yok diye ,kadınlar tek başına götürüyor.Bari siz gittiğinizde arıyor mu?Nasıl varabildin mi?Rahat gittin mi?Çocuk sana zorluk çıkardı mı diye.
Aynen ,sonra da istemiyoruz deyince bize kızılıyor.Ben de motosiklet almaya giderdim baksın çocuğa kocam ,olursa tabiMotosiklet candır oyle demeyin. Tutkusudur belkide adamın. Bunalmıştır coluk cocuktan. Herkes baba veya anne olacak yapıda olmayabiliyor. Ama herkes cocuk yapiyor :)
yoo.. Anneleri basinda nasilsa diye ugrasmak istemiyor adam demekki. Dedigim gibi herkes anne, baba olamaz herkes o sorumluluklarin altina giremez ama herkes anne baba olur. Sonrada cocuklarin sorumlulugu ya tek tarafa itelenir yada o cocuklara yazik olur. :) Burada konu cocuklarin onemsizligi degil adamin mizaci. Misal ben cocuk istemiyorum diyince herkes bana cephe aliyor. Ama niye istemiyorum "bakamam, yapamam." Esimde coluk, colukla ugrascak yapida insan degil. Hem kendimi hem esimi hem hayatimizi biliyorum ve cocuk yapmiyorum. Oyle kenarda buyur kafasinda olsam bende yapar salardim anneannesine, babanesine buyur giderdi dimi. Toplumdaki algi " cocuksuz olmaz." Kimse demiyor ki cocuk icin yeterli misin? :)))) O yuzden bunlar yasanacak seyler diyorum.
S...r ağzına koyarım kenarı...Kızlar sorunumuz şu:
Biri 5 yasında biri 7 aylık çocuklarımız var
Bebeğim doğduğundan beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyoruz haftada bi kesin kontrolümüz var ve hastane 2 saatlik mesafede
Eşimde hiç umursamaz gittin mi doktor ne dedi diye sadece sorar
Zaten şu 1 aydırda ilgisiz oda ayrı bi konu
Ve aramızda bi konuşma geçmişti ben bu hafta sende gel artık çok Yoruldum dedim
Şubat ayında izin alamam dedi bende tamam dedim
Ve sinir olduğum nokta bu akşam gelmiş
Ben yarın istanbula motor almaya gitcem demez mi
Sinir oldum ya bende dayanamadım patladım
Hani sen şubatta izin alamazdın vs demeye
Tabi yine kendini savunmaya başladı
Kızlar haklı değil miyim siz olsanız tavrınız ne olur du?
İlk çocuğumuz da bu kadar hasteye gitmiyorduk belki ondandır ama hayır böyle bu kadar değildiilk çocuğunuzda da aynı durum var mıydı? aynı boşvremişlik umursamazlık??
ona göre yorum yapacağım yontulur mu yontulmaz mı diye..
Kızlar sorunumuz şu:
Biri 5 yasında biri 7 aylık çocuklarımız var
Bebeğim doğduğundan beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyoruz haftada bi kesin kontrolümüz var ve hastane 2 saatlik mesafede
Eşimde hiç umursamaz gittin mi doktor ne dedi diye sadece sorar
Zaten şu 1 aydırda ilgisiz oda ayrı bi konu
Ve aramızda bi konuşma geçmişti ben bu hafta sende gel artık çok Yoruldum dedim
Şubat ayında izin alamam dedi bende tamam dedim
Ve sinir olduğum nokta bu akşam gelmiş
Ben yarın istanbula motor almaya gitcem demez mi
Sinir oldum ya bende dayanamadım patladım
Hani sen şubatta izin alamazdın vs demeye
Tabi yine kendini savunmaya başladı
Kızlar haklı değil miyim siz olsanız tavrınız ne olur du?
öncelikle umarım bebeğiniz sağlığına kavuşur ve ciddi bir hastalığı yoktur.İlk çocuğumuz da bu kadar hasteye gitmiyorduk belki ondandır ama hayır böyle bu kadar değildi
Evde kesinlikle ilgili 2 sinide alır yanına bütün akşam evde oturur ama böyle önemli konuda beni yanlız bırakması beni çok üzüyoröncelikle umarım bebeğiniz sağlığına kavuşur ve ciddi bir hastalığı yoktur.
eşiniz de belki 2 çocuklu hayata üstelik rahatsız olan bir bebekle hayata adapte olamamıştır.elbette haklı demiyorum çok haksız ama kadınlar mücedele gücü yüksek varlıklarız ama erkekler daha güçsüzler ve zorluklar karşısında aptala dönüp ne yapacağını şaşırıyorlar.
geçici bir durum olabilir.
evde çocuklarla ilgisi nasıl peki?
bu durumda açıkça konuşmakta fayda var diyorum ben.yani herkes adama vermiş veriştirmiş ama ilgili bir baba diyorsunuz genel anlamda.Evde kesinlikle ilgili 2 sinide alır yanına bütün akşam evde oturur ama böyle önemli konuda beni yanlız bırakması beni çok üzüyor
Bu akşam konuşmayı düşünüyorumbu durumda açıkça konuşmakta fayda var diyorum ben.yani herkes adama vermiş veriştirmiş ama ilgili bir baba diyorsunuz genel anlamda.
açıkça konuşun,bebeğinizin hastalığı hissettiklerini zyaşadıklarınız ,yalnız kalışınız ve açıkça destek isteyin.
odun öküz ve anlayışsız bir imaj çizmedi eşiniz benim kafamda.sadece bazen erkekler imadan flan anlamaz düşünemez de,açık olmak lazım.
Cooook haklisin. Ana gibi yar baba gibi hiyar olmaz... ben de cok sinirlendim su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?