Eşime çok kızgınım bi kaşık suda boğasım var

Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için :)

Bi arıyo zaten gün içerisinde ama bi icraat göremedim

Ya bu konular nedense bana hep aynı gelir ya bu kadar mı kocalar birbirine benzer arkadaş.. bütün yük kadınların omzuna binmiş umursamayan baba sanki kadın tek başına yaptı o çocukları..
Not:evli değilim sadece etrafımda duyuyorum.senin eşin yine arıyormuş aramayan kısmı da var.

Motosiklet candır oyle demeyin. Tutkusudur belkide adamın. Bunalmıştır coluk cocuktan. Herkes baba veya anne olacak yapıda olmayabiliyor. Ama herkes cocuk yapiyor :)
Aynen ,sonra da istemiyoruz deyince bize kızılıyor.Ben de motosiklet almaya giderdim baksın çocuğa kocam ,olursa tabi

Ama öyle deme bir doğsun bir eline al ne çok seveceksin :)))

Cidden içim buruluyor. Toplaşıp biz götürelim bari adama bak umrunda degil motor derdinde.

S...r ağzına koyarım kenarı...

ilk çocuğunuzda da aynı durum var mıydı? aynı boşvremişlik umursamazlık??
ona göre yorum yapacağım yontulur mu yontulmaz mı diye..

Haklısınız Rabbim çocuğunuza da şifa versin. Cocuğu varken hobileri onun önüne geçmemeli bence de.

İlk çocuğumuz da bu kadar hasteye gitmiyorduk belki ondandır ama hayır böyle bu kadar değildi
öncelikle umarım bebeğiniz sağlığına kavuşur ve ciddi bir hastalığı yoktur.
eşiniz de belki 2 çocuklu hayata üstelik rahatsız olan bir bebekle hayata adapte olamamıştır.elbette haklı demiyorum çok haksız ama kadınlar mücedele gücü yüksek varlıklarız ama erkekler daha güçsüzler ve zorluklar karşısında aptala dönüp ne yapacağını şaşırıyorlar.
geçici bir durum olabilir.
evde çocuklarla ilgisi nasıl peki?

Evde kesinlikle ilgili 2 sinide alır yanına bütün akşam evde oturur ama böyle önemli konuda beni yanlız bırakması beni çok üzüyor

Evde kesinlikle ilgili 2 sinide alır yanına bütün akşam evde oturur ama böyle önemli konuda beni yanlız bırakması beni çok üzüyor
bu durumda açıkça konuşmakta fayda var diyorum ben.yani herkes adama vermiş veriştirmiş ama ilgili bir baba diyorsunuz genel anlamda.
açıkça konuşun,bebeğinizin hastalığı hissettiklerini zyaşadıklarınız ,yalnız kalışınız ve açıkça destek isteyin.
odun öküz ve anlayışsız bir imaj çizmedi eşiniz benim kafamda.sadece bazen erkekler imadan flan anlamaz düşünemez de,açık olmak lazım.

Bu akşam konuşmayı düşünüyorum
Ben ima yaptığım zaman sağolsun anlamaz 2 kat ima yapar hastalık konusunda bebeğimin ameliyatlarında hep beraberdik
Ama yok kontrollerine bende geleyim vs diye düşünmez düşünmüyor ki 7 aydır her hafta giderim kontrollere insan bi teklif olsa bile bekliyor bilmiyorum ben mi abartıyorum ama çok bunaldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…