Eşime çok kötü davranıyorum

Ben de hamileyim ama benim hormonlara bir sey olmadi henuz sanirim.
Hic sinirlenmedim bu sekilde.

Bizde hamile olduk,gereksizliklerinizi hamileliğe yüklemeyin. Evet hormonlar değişiyor,daha hassas daha duygusal oluyoruz. Sizin bHsettiğiniz başka bişey,tedavi olun. Bu psikolojiyle ne düzgün eş nede düzgün anne olursunuz.

Cinsellik olmayınca böyle oluyor birde ona karşı bastırılmış duygularınız olabilir hamilelikle ortaya çıkmıştır.

:) beniguldurdun ,kiz hamislikten bacim ,bende neler yaptim
  1. herkezde olan seyler,asla aglamayanben
Çikolata goriyim aglar oldum
dengesiz hareketler,esimhicbisey yapmıyo,git dıyorum adama ,oda yazok,nereye gidiyim diyo

bir hamile kalsam keyfi yapacam senın yaptıklarını , tadını çıkar

Bende hamileyim öfke patlamam falan hiç olmadı normalde çabuk parlayan bi insanim ama gebelik beni pamuk gibi bişiy yaptı en çok kızılcak konulara bile sinirlenemiyorum bebek anneden çok etkileniyo sakin olmanı öneririm

hemilelikten kaynaklı rahatsızlıkların sorumluluğunu eşinizemi yüklüyor bilinaltı
hormonlardan olabilir psikolojik olabilir
normalde şimdiki insan değilseniz hamilelik loğosa ile son bulur heralde

Hamilesin diye kimseye zulüm etme hakkin yok, hic bir zaman boyle bir hakkin olmadigi gibi. Sürekli evde misin acaba,bana bunalmissin gibi geldi. Bana hamilelikte daha bir huzur gelir. Kişiden kişiye değişebilir ama bu size yine de zulmetme hakki vermez.

Ay benim lohusa olduğum zamanki hallerim.berbat bir psikoloji.benim de eşim alttan alır pohpohlardi falan anca öyle sakinleştirdim.neyseki kısa sürdü.uzasa eşim de bikardi tabi.senin de geçici bir hormon sorunudur.insallah çok uzamaz çünkü esin nereye kadar sabredebilir :)

Yürüyüş yapın.. uykusuz kalmayın.. güzel şeyler düşünün.. evde yalnız çok kalmayın.. arkadaslariniz ile gorusun.. Hamilelik stresi olabilir zamanla geçecek.. ama koruklemeyin.. çaba gösterin.. sevgiler..

Hamileliğiniz yeni olmasa bizim arkadaşın eşi misiniz diye soracağım valla.

Adam dün akşam karısının elinden kaçıp bize sığındı. İçti anlattı, içti ağladı. Ne yapacağımızı şaşırdık. Sonra karısı arayıp bağırınca kalkıp gitti kedi gibi. Ama doğumdan sonrası için çok korkunç planları var, ben bile korktum. Sabrını fazla zorlamayın adamcağızların.

Bende hamilelikte öyleydim özellikle başlarında. Çünkü plansız bi hamilelikti ve ben nefret doluydum. Sonra sonra düzeldim ama şöyle bi şey var ben normalde tripli nazlı takılrm eşime, hamilelikte artmıştı.

Şöyle de bi not düşeyim, lohusalığı yaşadığında bu zamanlarını mumla ararsın bence eşinle bol bol güzel vakit geçir

Yorumlarınız için teşekkürler. Hamilelikten önce işe gidip geliyordum. Hamile kaldıktan sonra evden çalışmaya başladım. Ve bir türlü alışamadım evden çalışmaya, kolay gibi gözükse de bir türlü işleri yetiştiremiyorum. Bütün uyku düzenim değişti ve oturtmayı başaramadım.

Yogaya senelerdir gidiyorum aslında ama son meditasyon kısmında bu aralar uyuduğum için onu da bir kaç haftadır askıya almıştım. Bir de normalde bıcır bıcır sürekli hareket halinde biriyim, hamilelikle beraber, koltuktan kalkmayan tembel bir teletabi oldum.

Söylediğiniz gibi, evet libidom sıfıra inmiş durumda Sanırım onun da büyük etkisi var. Lisede coğrafya hocam vardı, 50 yaşında hiç evlenmemişti ve aynen böyleydi. Demek ki freud haklıymış, seks gerçekten gerekli

Oysa hamile kalmadan önce ne hayallerim vardı, asla bunu yapmam, şunu yapmam. Bir sürü kitaplar, cd ler. Bir ton kursa yazılmalar... Şimdi kınadığım ne varsa, aynen öyle davranıyorum

Ayy bu arada, 'kocan seni bırakacak' diyenler, iki haftacık sinirimi çekti diye eşim beni bırakacaksa; ohoooo... İlişki dediğin iyi günde kötü gündedir. Daha bunun depresyonu var, işsizliği var, çocuğu devlete mi yazdıralım özele mi kavgası var. Bak, bu çocuğu sen şımartıyorsunları var. Menapozu var.... Korkum bırakacak mı diye değil. Onu kırdığımı düşündüğüm için.

Hamileliginizle hic bi ilgisi yok bence..
Burda "sizdede boylemiydi" diye sordugunuz hamilelerin cogunun suyuna limon atilmamadindan daha buyuk dertleri var ..
Örnegin hamileyken anlasilmamak yada aldatilmak yada ileri gidenleri tartaklanilmak gibi

Benim de aklıma ilk gelen direk tiroid oldu. Gerçekten acayip bir asabiyet yapıyor. Reklamlara ağladığımı, ya da çok küçük meselelerden kavga çıkardığımı bilirim. Ki hiç hamile de olmadım ben.

Eşiniz elinizin altında olunca ona sarıyorsunuz doğal olarak.

Hamileliğin tadını çıkar bu şekilde hamile olmasan asla alttan almaz getir burnundan hiç vicdan azabı çekme

Ard niyet deil sadece erkekler sadece bu dönemde çeker bu dönem de insanın hayatında 1 yada 2 defa bilemedin 3 defa olur vicdan azabı çekme dedim

Ara ara beni de sinir basıyor tabi eşimi kırmayayım diye odama çekiliyorum sakinleşmek için.

Aşırı sinir basıyor bazen,benimkinin cinsellikle alakası yokta bir anlık sinirlenip sakinleşiyorum.

Kendini frenlemeye çalış biraz daha başındayken yıpratma adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…