Eşime çok kötü davranıyorum

Ard niyet deil sadece erkekler sadece bu dönemde çeker bu dönem de insanın hayatında 1 yada 2 defa bilemedin 3 defa olur vicdan azabı çekme dedim

Kendi eşlerinizle kıyaslamayın diğer erkekleri bi zahmet. Sizin size sadece hamilelikte, onun çocuğunu taşıdığınız için değer veren bir eşiniz olabilir. Kısmet, bu da sizin şanssızlığınız. Konu sahibi kırmaktan korktuguna göre gayet düzgün, karısına her zaman değer veren bir eşi var belli ki.

İlk hamileliğimde kısa bir dönem adamın kokusundan midem bile bulanıyordu,sinir de cabası,sonra duydumki bazı hamilelerde olabiliyormuş,bunu hormonlara da bağlayan olmuştu...Saçların da dökülüyorsa,ki bende de vardı hormon demişlerdi.....Öyle şımarıklık yaşayabileceğim bir ilişki ve adam da yoktu karşımda!yani şımarıklık falan değil bu....

Sen benim eşimi nerden bilebilirsin ayrıca evli olup olmadığımı nerden biebilirsin benim fikrim saygı duy benim yaptığım gibi

Bence gebelikle ilgisi yok bi troid filan baktırmalısınız.. Tüp bebekle hamile kaldım.. İğnelerin, ilaçların, hormonların dibine vurdum resmen, psikoloji desen yerle bir ama bi kere bile eşimle aramda en ufak bi atışma geçmedi.. Tam tersi ona bu dönemde çok daha fazla sarıldım.. Bence normal olmayan bi durum var doktorunuzla bi görüşün derim.. Geçmiş olsun inşallah düzelirsiniz.

hormonal olabilir bana da değişik değişik haller geliyordu. şimdi sen de yaptığının hata olduğunun farkındasın zaten yapma desek sen zaten yapamadığın için buraya konu açıyorsun.
kendini nispeten sakin hissettiğin bir anda eşinle konuşmayı dene. hatta böyle durumlarda sana biraz tepki göstermesini söyle tabi makul çerçevelerde.

Aa evet, saçlarım inanılmaz dökülüyor. Ve maalesef koku.. Artık banyoya girip liflenmekten adamın derisi soyuldu. Bu hafta biraz daha koku hassasiyeti gitti ama çok şükür.

Kesın hormonal

ayy istemsizce güldüm sanki gülecek ne varsa neyse canım biraz sakin ol bi bitki çayı iç bence hormonların değişmeye başladı o yüzden böylesin. Fakat şimdi yolun başındasın ya eee hamilelik ilerledikçe ne olacak diye düşünmeden edemedim kızzz bebeğe yazık valla taklalar atıyordur karnında sinirinden yavrummmm

Ayy hemen gelsem o tekme attığı zamanlara. şu an 'manyağın birinin eline düştük iyi mi?' diye kara kara düşünüyordur. Annecim valla ben öyle bir insan değilim diye ara ara konuşayım bari

Ay dur hazır hamileyken adamı doğduğuna pişman edeyim diyorsunuz galiba hamileliğin ardına gizlenerek :)
Önceden çok mu sinir oluyordun da içinde bastırıyordun bu durumu?

Yaptiginizin yanlis oldugunun farkindasiniz. Peki olay aninda mi bunu farkediyorsunuz yoksa sonrasinda düşününce mi?

hiiiiç sinirlenmezdim, zaten aramızda sinir gerektiren mevzular da olmazdı. Dünyanın en komik kocasına sahibim. Azıcık kavga etsek, güldürerek olayı tatlıya bağlar. Adam şu an şaka yapmaya korkuyor Sanırım, evden çalışmaya alışamadığım, işleri yetiştiremediğim için faturasını en yakınımdakine kesiyorum.

Ay dur hazır hamileyken adamı doğduğuna pişman edeyim diyorsunuz galiba hamileliğin ardına gizlenerek :)
Önceden çok mu sinir oluyordun da içinde bastırıyordun bu durumu?

Etrafımda bir sürü hamile kadının duygusal dalgalanmalarına şahit oldum ama sizinki gibi olanı hiç görmedim..
Biraz etrafınızdaki insanlara fazla yükleniyorsunuz.Farkındasınız da..
Kendi kendinizi telkin edin, çıkın yürüyüşler yapın...Nefes egzersizleri yapın..Yapın yani bir şeyler..
Böyle giderseniz kendisini sürekli dışarıya atan eşiniz olacak...

aslında adet dönemlerde yaşaniyor gerginlik..
bendede öle oldu adet dönemine yaklaştığında eşime bagirip çagirldiğim oldu.
bana bagirma diyo. tüm mahalle komşulara gidiyo sesim..
çok fena oluyorum.. ya yapma bebegini düşürceksin diyo eşim.. bende kendime sakin olamiyom ki nabiyim..
sora geçti.. rahat bir sakin oluyorum artık işte.

Sinir bende de var herşey batıyor ama ben ona bek yansıtmıyorum kendi kendimeyken ağlarım da öfke de kusarım ama o bana sataşmadıkça sinirimi çaktırmam pek.

Yorumlara şöyle bir baktım da.
Ben hiç sonuç çıkaramadım :)
Konunun sahibi ben olsam iyice kafam karışırdı.

Kimisi aynı ben demiş, kimisi aşırı abartı bulmuş, kimisi troid demiş, kimisi guatr demiş, kimisi sekse bağlamış vs vs

Hamile olmadığım için duygu yoğunluğuna bir sey diyemem.
Fakat geçici mi kalıcı mi olacağı önemli.

Daha yolun başındasınız. 7 8 ay daha böyle olacaksanız gerçekten eşiniz adına çekilmez bir durum olabilir. Ancak geçici ise hormonlar sonucu doğru çıkıyor.

Öfke anında içinden 10 a kadar saymayı dene bakalım ne olacak.
Daha önce bastırdığın bir duygu yoksa bu geçici olmalı.

Kolaylıklar diliyorum zor bir süreç olsa gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…