- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Kiz ben gebelik planliyordum. korkuttun benihamilelik boyle bisey mi acaba?? allam ins degildir
normalde beni hersey sinirlendirir. Bi de hamileyken boyle olursam vay esimin halineHerkeste bir değil yaşayıp görmek gerek
Herkeste farklı oluyor canım yaşayıp görmeden bilemezsin kiminin ağır geçer kiminin kolayKiz ben gebelik planliyordum. korkuttun benihamilelik boyle bisey mi acaba?? allam ins degildir
normalde beni hersey sinirlendirir. Bi de hamileyken boyle olursam vay esimin haline
İlk hamileliğiniz mi?
Biz asabi olunca bebekde gergin oluyormuş, ilk hamileliğimde dr.um demişti, sürekli ağlayan gazlı bebek istiyorsan durma gerilmeye devam et diye
Kendi kendimizi sakinleştirebiliriz bence,
Bu sefer sakinim çok şükür
normalde beni hersey sinirlendirir. Bi de hamileyken boyle olursam vay esimin haline
Evet, ilk. Bugün doktorum da aynısını söyledi, sinirli olur bebek bak dedi. Bir iki haftaya toparlanırsın merak etme dedi. Şimdi sinirleneceğim zaman hemen burnumdan nefes almaya başlayıp, her şey süperrrrrrrr falan diye telkin ediyorum.
umarim tam tersi olurummTam tersi de olabiliyor kimisinde, bir de çook sakin olurmuşsun sende
Ben eşimin kokusuna bayılırdım, ilk hamileliğimde midemi bulandırıyordu en üzüldüğüm buydu
Sağol canım,inşallah senden asla ayrılmaz ,bırakmaz seni gibime geliyor,imtihandan g3ciyoruz bence,hayırlısı olsun ,sağ salım kucağına al inşallahteşekkür ederim canım aminsana da çok geçmiş olsun çok zor geçmiş Allah yardımcın olsun.. Ben 2 günde bir progestan iğne oldum transferimden sonra.. günde 3 defa 2şer tane fitil kullandım.. bunlar hep bebek düşmesin diye.. onun yanında bir sürü göbekten iğneler falan hala devam eden iğnem var progestan vücudumda üst seviyeye ulaştığı için geçen p.tesi bıraktırdı doktor.. geceleri kan ter içinde uyanıyorum falan heryerimde sivilceler çıktı kalçalarım göbeklerim delik deşik morartılar içinde ama buna da şükür.. Sonuçta bebeğim benimle inşallah benimle kalmaya devam eder O yüzden bunca çektiklerimden sonra Allah bana böyle bi hediye vermişken kimsenin özellikle de canımın yarısının eşimin kalbini kırmak günaha girmek olur.. O yüzden özellikle normal yollarla hmile kalmış arkadaşlar Allah'a şükredin sizi bu günlere hiç uğraştırmadan getirdiği için.. Bu en güzel günlerinizin tadını çıkarmaya çalışın.. Muhakkak ki zorlukları var ama herşeyin bi çözümü var.. Sinir mi geldi derin derin 10 kere nefes alıp yavaş yavaş verin emin olun sakinleşeceksiniz.. Hiçbişey kimsenin kalbini kırmayı haklı çıkarmaz unutmayın
Bende normalde sinirli degilimdir ama hamilelikle sinirli bir insan oldum.Aglamiyorum,duygusallik yok tam tersine asabiyet var.Sebebi artan östrojen.Kiminde böyle yapıyor ama nazini çektiği için kendine engel olmuyorsunEsim yanımda yok.Nazimi cekende yok.Yorgunum desem bile kabahat.Haliyle sinirimi dışa vuramiyorum.Tepki gosterecegin zaman durdur kendini.Hamilelik dilediğini yapabilecegin anlamına gelmiyor.Bunu sürekli tekrar et.Yoksa gerçekten erkekler huzursuzluğa dayanamazlar sonra kocam benden soğudu diye ağlama.Artık hamilelikten mi bilmiyorum ama adama iki haftadır hayatı zindan ediyorum. Sonra da vicdan yapıp kendime kızıyorum. Ardından kendime kızdığım için tekrar ona kızıyorum.
Aramızda hiçbir sorun yok ama evin içinde kızgın boğa gibi dolanıyorum. Sürekli çığlık çığlığa bağırıyorum, kendimi odalara kitliyorum aptal saptal hareketler. Sadece ona da değil, herkese. televizyonla bile kavga ediyorum.
Ama en çok eşim etkileniyor doğal olarak. Her şeyi gözüme batıyor. oturuşu, duruşu, ses tonu, yatağın sağ tarafında yatması, kumandayı masaya koyması, göz kırpması bile. Kavgalarımın bir nedeni bile yok. Suyun içine limon atmadı diye bir saat oturdum ağladım. Ağlarken ama fiyuuuuuuuu ama demediğimi bırakmadım.
Sizin de böyle oluyor muydu, ne zaman geçecek bu öfke problemi. Normalde de sinir denir bilmeyen bir insanım. Bu şımarıklık bana hiç yakışmıyor, kendimi çok edepsiz ve gereksiz hissediyorum. O alttan aldıkça daha sinirleniyorum oysa. Karşılık verse diye bekliyorum. Başka bir kadına dönüştüm resmen. Hülya Koçyiğit gibiyken Aliye Rona oldum. Kendinizi frenlemek için ne yapıyorsunuz bu durumlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?