Eşime çok kötü davranıyorum

İlk hamileliğiniz mi?
Biz asabi olunca bebekde gergin oluyormuş, ilk hamileliğimde dr.um demişti, sürekli ağlayan gazlı bebek istiyorsan durma gerilmeye devam et diye
Kendi kendimizi sakinleştirebiliriz bence,
Bu sefer sakinim çok şükür

Kiz ben gebelik planliyordum. korkuttun beni hamilelik boyle bisey mi acaba?? allam ins degildir

Evet, ilk. Bugün doktorum da aynısını söyledi, sinirli olur bebek bak dedi. Bir iki haftaya toparlanırsın merak etme dedi. Şimdi sinirleneceğim zaman hemen burnumdan nefes almaya başlayıp, her şey süperrrrrrrr falan diye telkin ediyorum.

normalde beni hersey sinirlendirir. Bi de hamileyken boyle olursam vay esimin haline

Tam tersi de olabiliyor kimisinde, bir de çook sakin olurmuşsun sende

Ben eşimin kokusuna bayılırdım, ilk hamileliğimde midemi bulandırıyordu en üzüldüğüm buydu

Harikasın
Yürüyüş tavsiye ederim hafif tempolu hem fiziksel hem zihinsel çok iyi gelecektir

Ben esimden uzak kalınca öyle deliririm yani birlikte uyumak anlamında bana sarılarak uyumadiysa beni sevmediyse öyle çekilmez biri olurum ama aksi halde kuzu gibi sakin olurum anlatabildimmi belki ondandir eşini ozlemissindir

Sağol canım,inşallah senden asla ayrılmaz ,bırakmaz seni gibime geliyor,imtihandan g3ciyoruz bence,hayırlısı olsun ,sağ salım kucağına al inşallah

ya bence biyolojik bir şey ... hamile olduğunuz için normal durumunuz 2 ile belki 3 ile çarpılıyor vücut daha alışma sürecinde onun da oluşturduğu bir hormon patlaması var . EE evde çalışmaya da alışkın değilim diyorsunuz. bunun getirdiği bir streste var yani. normalde strese alışkın değilsiniz stres olunca nasıl ben stres oldum diye tekrar stres oluyorsunuz e bide hamilelik hormonları olunca normal stres sizde x9 oluyor . hamileliği olumsuz etkilemeyecek rahatlatıcı çaylar içebilir . sinirlenmeye başlayınca nefes ve stres egzersizleri var yanlış hatırlamıyorsam onlardan yapabilirsiniz ...

Bende normalde sinirli degilimdir ama hamilelikle sinirli bir insan oldum.Aglamiyorum,duygusallik yok tam tersine asabiyet var.Sebebi artan östrojen.Kiminde böyle yapıyor ama nazini çektiği için kendine engel olmuyorsunEsim yanımda yok.Nazimi cekende yok.Yorgunum desem bile kabahat.Haliyle sinirimi dışa vuramiyorum.Tepki gosterecegin zaman durdur kendini.Hamilelik dilediğini yapabilecegin anlamına gelmiyor.Bunu sürekli tekrar et.Yoksa gerçekten erkekler huzursuzluğa dayanamazlar sonra kocam benden soğudu diye ağlama.

Bende yeni hamileyim ama allaha sükür sinirle alakali bir sorunum yok ama bende durduk yere agliyorum sebep yokken bazen sasiriyorum normalde kolay kolay aglamam demekki hamilelik insani degistiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…