- 6 Aralık 2016
- 485
- 468
- 23
Bence boşanmalısınız eşinizi başkalrının eşleriyle kıyaslamayın onlardan "üstün yada daha iyi özellikleri olabilir "fakat bu sizin evliliğinizi devam ettirmek için bir sebep değildir ailenizde çok seviyor olabilir fakat içinde aşk olmayan hatta sevgi ve sahiplenme tutku olmayan bir evlilik bence yürütülmemeli siz evliliğinizi kendi beklenti ve isteklerinize göre yönlendirin zira çevremizde o kadar çok aynı evde olduğu için kendini evli zanneden yada hiç bir paylaşım yokken bazen cesaretsizlik bazen kültürel baskı .... sebebiyle evliliklerini devam ettirerek aslında hayatlarını heba eden insanlar varkiesimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum onasuan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis kendi ustundeki cok az halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum (...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum
Ya var ya sende o ışık var kuzum pes etme şakın küçükte olsa yap bişeyler ama mutlaka yaz bana imza gününü kaçırmayım
bak bu filmin sonu nasıl biter söyleyeyim..genelde bu şekildir cünkü aksi olmaz
kadın kocasından soğur. herşeyi batar.diğer arkadaşlarının eşleriyle kıyaslar.dizideki yakışıklı adamlar ile kıyaslar...sonraaaa bu kadının aç oldugunu anlayan çakal bir kurt bu kırmızı başlıklı zavalli kadını ağına düşürüüüürrsonra bunlar kaçamak yaparlar.ama bu aç kurt bununla sadece yatmak için beraberdir .ama kırmızı başlıklı zavalllllllııı kız bununla evlenme planları yapar.kocayı boşayacak kadar kurda aşık olmuştur bi kere..amanınnn o da ne ..kırmızı başlıklı kadının saaaff kocası bunları öğrenir mi? koçtaştan 35 tl'ye aldığı satırla önce adamı sonra kırımızı başlıklı zavallı kızı karacanın 250 parça yemek takımına benzetircesine doğraaaar...doğrar..sevenler bok yoluna gider.asıl iyi adam ise hapis yoluna....
bizde 3.sayfa haberlerinde adama kızarız vaaaaay kadını dğradı dıye...ne yapcağğdıkkk ruhuna bi de fatiha mı okuyacağğdıkkk
kardeşim sen ciddi misin?
dehşetle okudum. şu yazdıklarında resmen namus cinayetini meşrulaştırmışsın, olması gereken bir şey gibi ifade etmişsin. her yıl kaç kadın kocası, babası, kardeşleri tarafından öldürülüyor senin haberin var mı? namus cinayetinden kaç kadın katlediliyor haberin var mı?
aldatmanın cezası öldürmek midir? erkek kadını aldatsa kadının kocasını doğramasını normal mi karşılayacaktık? kendinize gelin Allah aşkına, aldatandan boşanırsın bunun hukuki yolları vardır ne demek satır kapmak adam öldürmek? ben savunmadım sadece hikaye yazdım deme sonunda "ne yapacagdik bir de fatiha mı okuyacagdik?" "biz de adama kızarız kadını doğradı diye" diyerek düşünce tarzını belli etmişsin zaten. sen fatiha okuma tamam ama böyle yorumlarınla kadına şiddetti normal bir şey gibi de gösterme. bir gün başına gelir anlarsın.
ayrıca bu dehşet yorumuMune ye bildirmekte fayda görüyorum.
yav he heee
ya ne diyim şimdi savunma yapamam.cinayetleri tabıkı asla savunmuyorum herşseyden once benım de ıkı kızım var ama böyle kadınların sonu bu....
üslubundan ciddiyet akıyor.
kusura bakma da böyle olabilir diye sonunu söylersin, uyarırsın, cinayeti işleyen adamı savunacak şekilde konuşmazsin. "iyi adam hapise...""biz de adama kızarız kadını doğradı diye""ne yapacagdik fatiha mi okuyacagdik" gibi sözlerin zaten bu durumu normal gördüğünü gösteriyor ve savunuyorsun farkında olmadan da olsa. ayrıca bir önceki mesajında "mor çatı seni bekler" derken bile mağdur kadınlarla dalga geçiyorsun.
ne diyeyim Allah o durumlara düşürmesin seni de, diğer kadınları da.
yapmayın Allah aşkına hiç kimse öyle bir sonu haketmez,kaldı ki eşine nasıl davranırsa davransın kimsenin namusuna dil uzatmakta sizin haddinize düşmez. Ne demek böyle kadınların sonu bu.yav he heee
ya ne diyim şimdi savunma yapamam.cinayetleri tabıkı asla savunmuyorum herşseyden once benım de ıkı kızım var ama böyle kadınların sonu bu....
ya kizlar yazdiklarinizi tek tek okumaya calisiyorum ama tek tek alinti yapamam malesef...nekadar agirnkonussanizda haklisiniz..nediyim..ama iyikide konuyu actim cunku herkez esimi savunmus hakli olarak ve ben yorunlardan etkilenip vicdan yaptim cunku cok dogru seyler soyluyorsunuzben haksizim biliyorum ...esime bosanmanin b sini acsam aslaaa diyor..ben herseyine raziyim memnunum senden seviyorum baskasiyla olmama sensiz yasayamam biterim olurum ben diyor sakin bidaha oyle bi konu acma eger bunu da konsursak zaten bitmisyir bu evlilik diyor yani anlayacaginiz esim asla istemiyor bosanmayi ki bende istemiyorum iç savasimala mucadele etmeye casliyorum ama bana iyi geliyorsunuz beni yalniz birakmayin
dun gece konudan sonra sarildim sabah ise giderken optu beni ve parmagiyla kendi yanagini isarey etti egilerek bende optumne diyim hep boyle olsam keske
sen vicdan yapıyosun şuan..bence eşine sıkı sıkı sarıl...hayır sevmıyorsan da boşan..bu yazdıklarını okusa nasıl kırılır onu düşün..hayırlı eş piyango gibidir herkese vurmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?