esime cok kotu davraniyorum:(

Sen kendini hint kumaşı sanmışsın ama o da bi paçavra işte kumaş parçası.
Sen herkesi eşin gibi zannediyosun sanırım
Bigün adama illallah gelirse hadi güle güle derse ozaman anlarsın el mi yaman bey mi.

Bence boşanmalısınız eşinizi başkalrının eşleriyle kıyaslamayın onlardan "üstün yada daha iyi özellikleri olabilir "fakat bu sizin evliliğinizi devam ettirmek için bir sebep değildir ailenizde çok seviyor olabilir fakat içinde aşk olmayan hatta sevgi ve sahiplenme tutku olmayan bir evlilik bence yürütülmemeli siz evliliğinizi kendi beklenti ve isteklerinize göre yönlendirin zira çevremizde o kadar çok aynı evde olduğu için kendini evli zanneden yada hiç bir paylaşım yokken bazen cesaretsizlik bazen kültürel baskı .... sebebiyle evliliklerini devam ettirerek aslında hayatlarını heba eden insanlar varki

afedersin de o....tan bu kadar kavga çıkarmaya kalp kırmaya ne gerek vardı?ben görsem aynısını gülmekten ölürüm heralde ne kadar kötü koksa da bağırılacak bir durum olamaz bu.

ayrıca makyaj yapmayı parfum sıkmayı bakımlı sanan kadınlar hala var mı? eminim çok bakımlısındır, bi fotonu atsan biz kk olarak gözlerimizi alamayız ışıltından... peh...

Ay eşine inanılmaz acıdım ve kızdım . Ne kadar seversen sev Bi erkek nasıl bu kadar pısar karısının karşısında ya . Okuduğum kadarıyla gerçekten kıymet bilmez Bi insansınız . Aşık değilim diyorsunya onunla alakası Yok eşine saygın Yok senin. Çocuk gibi azarlanır mı eş ya Yazık adama . Bide şu ilgimi çekti onun gibi Bi insanı kaybetmekten korkuyorum demiyorsunuz , onun gibi birini başkasına kaptırmaktan korkuyorum diyorsunuz. Bu nasıl Bi egodur eşiniz size haddinden fazla değer vermiş. Gözümde öyle Bi adam canlandırdım da acıdım.

kardeşim sen ciddi misin?
dehşetle okudum. şu yazdıklarında resmen namus cinayetini meşrulaştırmışsın, olması gereken bir şey gibi ifade etmişsin. her yıl kaç kadın kocası, babası, kardeşleri tarafından öldürülüyor senin haberin var mı? namus cinayetinden kaç kadın katlediliyor haberin var mı?

aldatmanın cezası öldürmek midir? erkek kadını aldatsa kadının kocasını doğramasını normal mi karşılayacaktık? kendinize gelin Allah aşkına, aldatandan boşanırsın bunun hukuki yolları vardır ne demek satır kapmak adam öldürmek? ben savunmadım sadece hikaye yazdım deme sonunda "ne yapacagdik bir de fatiha mı okuyacagdik?" "biz de adama kızarız kadını doğradı diye" diyerek düşünce tarzını belli etmişsin zaten. sen fatiha okuma tamam ama böyle yorumlarınla kadına şiddetti normal bir şey gibi de gösterme. bir gün başına gelir anlarsın.

ayrıca bu dehşet yorumu Mune ye bildirmekte fayda görüyorum.

yav he heee

ya ne diyim şimdi savunma yapamam.cinayetleri tabıkı asla savunmuyorum herşseyden once benım de ıkı kızım var ama böyle kadınların sonu bu....

Senin gibilere anca buldu da bunadı denir. Rahatlık batıyor. İki bağırsa azarlasa dediğini yapmasa kıymetli olur eminim.....

AŞIK değildim evlendim diyorsun o zaman katlan be güzelim biz boşuna mı bekliyoruz gerçek aşkı bu yaşıma kadar...

yav he heee

ya ne diyim şimdi savunma yapamam.cinayetleri tabıkı asla savunmuyorum herşseyden once benım de ıkı kızım var ama böyle kadınların sonu bu....

üslubundan ciddiyet akıyor.
kusura bakma da böyle olabilir diye sonunu söylersin, uyarırsın, cinayeti işleyen adamı savunacak şekilde konuşmazsin. "iyi adam hapise...""biz de adama kızarız kadını doğradı diye""ne yapacagdik fatiha mi okuyacagdik" gibi sözlerin zaten bu durumu normal gördüğünü gösteriyor ve savunuyorsun farkında olmadan da olsa. ayrıca bir önceki mesajında "mor çatı seni bekler " derken bile mağdur kadınlarla dalga geçiyorsun.

ne diyeyim Allah o durumlara düşürmesin seni de, diğer kadınları da.

ya ne dalga gecicem sende bi acayıpsin.meydanı buldun konuş dur.burda beni herkes yıllardır tanır...şaun sana kendımı tabbiki izah etmek zorunda değilim...tek sen kadın haklarını savunmaya kendini eşdeğer tutma istersen...

hayır öyle bi saçma sapan zan altında bırakışın var ki...böyle bi kadını savunamam cunku bu kadının konularını okduum....üüf neyse istediğini düşün ya..

muhasebeni yapmissin en azindan allah rizasiicin adamcagiza iyi davranin ne yapsa size yaranamiyor garibim...

yav he heee

yapmayın Allah aşkına hiç kimse öyle bir sonu haketmez,kaldı ki eşine nasıl davranırsa davransın kimsenin namusuna dil uzatmakta sizin haddinize düşmez. Ne demek böyle kadınların sonu bu.
Dile getirdiğiniz şey cinayet farkında mısınız? Hemde ayrıntılarıyla anlattığınız...
Kadın eşimi sevmiyorum diyor ve evet çok yanlış davranıyor ama hakkında konuştuğunuz varsayımlar ürettiğiniz kadın 3 yaşında bir çocuğun annesi. El insaf...

ya kizlar yazdiklarinizi tek tek okumaya calisiyorum ama tek tek alinti yapamam malesef...nekadar agirnkonussanizda haklisiniz..nediyim..ama iyikide konuyu actim cunku herkez esimi savunmus hakli olarak ve ben yorunlardan etkilenip vicdan yaptim cunku cok dogru seyler soyluyorsunuz ben haksizim biliyorum ...esime bosanmanin b sini acsam aslaaa diyor..ben herseyine raziyim memnunum senden seviyorum baskasiyla olmama sensiz yasayamam biterim olurum ben diyor sakin bidaha oyle bi konu acma eger bunu da konsursak zaten bitmisyir bu evlilik diyor yani anlayacaginiz esim asla istemiyor bosanmayi ki bende istemiyorum iç savasimala mucadele etmeye casliyorum ama bana iyi geliyorsunuz beni yalniz birakmayin

dun gece konudan sonra sarildim sabah ise giderken optu beni ve parmagiyla kendi yanagini isarey etti egilerek bende optum ne diyim hep boyle olsam keske

dun gece konudan sonra sarildim sabah ise giderken optu beni ve parmagiyla kendi yanagini isarey etti egilerek bende optum ne diyim hep boyle olsam keske

sen vicdan yapıyosun şuan..bence eşine sıkı sıkı sarıl...hayır sevmıyorsan da boşan..bu yazdıklarını okusa nasıl kırılır onu düşün..hayırlı eş piyango gibidir herkese vurmaz

ben sana çok gıcık oldum orası ayrıda eşine de sinirlendim. sürekli hakaret eden, aşağılayan bir kadına sensin boşanamam edemem ne ya hu??
neden bu kadar pasif kalmış ki??
Allah ona akıl fikir azıcık da gurur versin . sana da ne diyeceğimi bilemiyorum

sen vicdan yapıyosun şuan..bence eşine sıkı sıkı sarıl...hayır sevmıyorsan da boşan..bu yazdıklarını okusa nasıl kırılır onu düşün..hayırlı eş piyango gibidir herkese vurmaz

bence kırılmaz. sürekli hakaret ediyormuş ama 5 dakika sonra adam unutuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…