esime cok kotu davraniyorum:(

Adriana Lima olayı beni bitirdi kesin konu sahibi ondan da güzeldir

guzelim tabi:d adriana teyze nin jeryeri yaptirma ben dogalim enazindan:ddddd ( şaka) herkezin guzwlli kendine

neyse en azından espri ve eleştirileri kaldırabiliyorsunuz bu da olumlu bir şey. eşinizle aranız burda konu açtığınızdan beri nasıl düzelme varmı sizde ?

Eşinize acidim herkes böyle eş ister siz bulmussunuz degerini bilmiyorsunuz. Adamda hic bir hata yok. Anca onu kaybedince degerini anlayip cok pisman olursunuz

....herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum...

İnşallah korktuğunuz başınıza gelir yazık

Bakin hepimiz hareketlerini karakterini begendigimiz icimizde biraz biseyler hissettigimiz birileriyle deniyoruz. Bazi insanlar icin mantik ön plandadir bazilari icin aşk. Aşka gelirsek aşık olunca cok taviz verirsiniz ve karsinizdaki kisi nasil olsa elimde diye sizi kirar. Alinmayin ama tam olarak sizin esinize yaptiginiz gibi. Insanlar bencil ben de bana iyi davranan seven erkegi sevemiyorum nedense. Ha kotu davranani da sevmiyorum hayattan soguttu erkekler sagolsun. Bosanin da adam da baska biri tarafindan sevilsin bari deli gibi asik olup elestirilmek sevilmemek ne bilirim.

neyse en azından espri ve eleştirileri kaldırabiliyorsunuz bu da olumlu bir şey. eşinizle aranız burda konu açtığınızdan beri nasıl düzelme varmı sizde ?
elestiriye acik olmasam konuyu acmam yorumlar cok onemli benim icin hakaretleride direkt kib liyorum ...esimle zaten hergun hirgür degilizki ben sadece ic savastayim kendimle duygularimla hayyat arkadasiyiz yasiyoruz gidiuyoruz simdiilik kavga yok bende konuyi actigimdan beri esime karsi daha ilimliyim yazdiklariniz beni biraz daha vicdanli yapti hosuuma gitmedigi hareket olunca en azindan esip gurlemiyorum yaninda susuuuorum icime atiyorum neyse diyorum safligindan diyoruum...mesela dun markete gittik cocuk gibi yuksek sesle oyuncaklara tepki gosteriyor ccugimuz sevindikdcr oyuncaklara o daha bi seviniyor sanki ama sesi baya duyuluyor hatta satici kizlar tuhaf tuhaf bakiyor ..esime biraz sakin olurmusun herkez sana bskiuor diyorum ve cekip gidiyorum yavasca ysnindan sakinlesip geri geliyorum...boyle bir yasam

ben inkar etmedimki evet kilosunu evet kokusu herseyinden rahatsiz oldumu soyledim sevgili bibibibilleaa pardon simdi Bibibella olmussun evet Bibibella cum seni hic sevmedim:d cunku agir yaziyon kaldiramiyom:d
Bence siz kendinizi mükemmel sandığınız için adamın her şeyini kusur sayıyosunuz. Sorun sizin kendinizden başka hiçbir şeyi beğenmemeniz. Psikolojik destek alsaniz iyi olur sizin için.

Yaa ben konuyu okuduğumda sizin esinize daha iyi davranmak için açtığınız hissine kapilmadim nedense,daha çok eşinizi eleştirip belki biri bana hakverirde cesaret kazanirim ayrılmak için diye actiginizi dusundum... Belkide bana öyle geldi ama siz gayet nasıl davranmanız gerektiğini biliyorsunuz yoksa yardım çağrısı değil gibi geldi bana... Ama eşinizi elestirdiginiz iki mesaj gördüm ikisinede çok güldüm ama söyleyim... 1. Si gaz çıkarma olayı hani bir an konu sahibi hiç gaz çıkarmıyor da o ihtiyacı parfüm kokusu olarak çıkıyor diye hayal ettim ve çok guldum2 si bende oyuncakçı da kendimi çok kaybederim çok mu acayip bişey yapıyorum diye düşündüm ve hayal ettim insanların beni cik cik cik diye eleştirdiğini ona güldüm bence gerçekten eşinizle güzel bı hayat geçirmek istiyorsanız bu kadar kasmayin kendinizi oyuncaklar sadece çocuklar için değil çizgi filmlerde... Eşiniz böyle bişey yaptığında eşlik edin ona insanlar ne dusunurlerse düşünsünler bu onların eksikliği... Gaz olayına gelince bence gayet insancıl kibarca uyarin canım pencereyi acar misin diye bence açacaktır... Çocuk gibi azarlamayin ki ben bu tabiri de çok sevmem bence çocuklar bile azarlanmamali...

Siz yarın bir gün bir sebepten yatağa düşerseniz, altınıza kadar değiştirecek kişinin eşiniz olacağını bilerek evlendiniz, değil mi?

o anda başkaları ne der 'elalem' ne der diye düşünmeden,aslında eşinizin çocuğunuzu mutlu etmek için yaptığı davranışın hoşluğuna takılsanız mesela, onu bu şekilde değerlendirseniz, daha ılımlı yaklaşsanız davranışlarına belki hayat daha kolay olur sizin için... en azından iç savaşınıza biraz ara verirsiniz. Evli bir kadın değilim ama ben bu durumu çoğu kız arkadaşımda (gerek nişanlı, gerek sevgilisi olan) gördüm. Genellikle bayanlar fedakar, alttan alan ,ılımlı , kendilerine iyi davranan erkekleri değil , onlara kötü davranan, aldatanan, maço, gürültücü, erkekleri daha çok cazip buluyorlar. bunun örneğini kendimde de yaşadım ama çok yanlış olduğunu yaşayarak gördüm. Şimdi bana değer veren beni çok seven bir erkek arkadaşım var ve inanın normalde kaprisli,şımarık ilişkide kavga etmeden duramayan ben onu kaybetmemek için alttan alıyorum ve sürekli üzerine titriyorum. bizim değerimizi anlayan birilerini bulmak bu devirde o kadar zor ki.. Evlenirken eşinizi neden istediğinizi düşünün onun hangi özelliklerini sevmiştiniz bunları kendinize sık sık hatırlatın.. sizi sevmesimi mesela bunu düşünün.
Biraz başka şeylere yönelmekte size iyi gelebilir, spor yemek yapmak vs. kendinize de vakit ayırın bence.

Esiniz ne guzel deli dolu eglenceliymis daha ne istiyorsun.benim esimde bazen o kadar cocuklasirki evde oynar ziplar gobek atar ben de ona ayak uydururum yada guler gecerim icimden manyak bu yahu desem de ona hissettirmem.bana da der bu kadar rahat bi senin yaninda oluyorum der.esin bagirsa cagirsa evde teror estirse daha mi iyi..

psikolojik bir destek almanız lazım. Kötü niyetle yazmadım. Kocanıza kötü davrandığınzda pişman oluyorsunuz ve büyük tepkiler verdiğinizi farkediyorsunuz. Sinir öfke kontrolü eğitimi almanız faydalı olabilir.

yok canim cocugu eglendirmek icin degil tamami..bilmiyorum baska yaa hani saf lik var biraz bence ...ince dusunmez yaw hehe hayat felsefesi ...korkak...savunmasiz falan...evet kro maco erkek esimden oncw bende yasadim ve beni hic sevmiyordu aramazdi bile yalandan seviyorum diyodu sonra aldatti:d onu dusununce esime sariliyorum gidip..benim tek derdim ic savasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…