- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
ya sabah sabah insanın sinirlerini hoplatıyorsunuz. Ya siz nasıl bir "insan"sınız gerçekten bu ne ya adamı bez bebek gibi oynatıyo yok acıyorum yok gaz çıkardı yok bilmem ne bir insan hayat arkadaşına hiç gaz çıkardı diye yerin dibine sokar mı bu ne saygısızlık bir kere sen adamı sevmiyo olabilirsin ama SAYGI göstermek zorunadsın her şey aşk değil saygının sevginin olmadığı evde huzur yoktur dış görünüşünü fiziğini beğenmiyormuşsunuz,acaba siz Adriana Lima mısınız yazık bir de çocuk yapmışsınız o çocuğa yazık o çocuk huzrusuz bir evde büyüyo bunun vebalini nasıl vereceksiniz kusura bakmayın da kocanızın da aklına tüküreyim aşksa bir yere kadar seni insan yerine koymayan biriyle nasıl evli kalabiliyor umarım en yakın zamanda aklı başına gelir size resti çeker sizin gibi pisliklerden iğreniyorum nankörsünüz
guzelim tabi:d adriana teyze nin jeryeri yaptirma ben dogalim enazindan:ddddd ( şaka) herkezin guzwlli kendineAdriana Lima olayı beni bitirdikesin konu sahibi ondan da güzeldir
guzelim tabi:d adriana teyze nin jeryeri yaptirma ben dogalim enazindan:ddddd ( şaka) herkezin guzwlli kendine
guzelim tabi:d adriana teyze nin jeryeri yaptirma ben dogalim enazindan:ddddd ( şaka) herkezin guzwlli kendine
elestiriye acik olmasam konuyu acmam yorumlar cok onemli benim icin hakaretleride direkt kib liyorum ...esimle zaten hergun hirgür degilizki ben sadece ic savastayim kendimle duygularimla hayyat arkadasiyiz yasiyoruz gidiuyoruz simdiilik kavga yok bende konuyi actigimdan beri esime karsi daha ilimliyim yazdiklariniz beni biraz daha vicdanli yapti hosuuma gitmedigi hareket olunca en azindan esip gurlemiyorum yaninda susuuuorum icime atiyorum neyse diyorum safligindan diyoruum...mesela dun markete gittik cocuk gibi yuksek sesle oyuncaklara tepki gosteriyor ccugimuz sevindikdcr oyuncaklara o daha bi seviniyor sanki ama sesi baya duyuluyor hatta satici kizlar tuhaf tuhaf bakiyor ..esime biraz sakin olurmusun herkez sana bskiuor diyorum ve cekip gidiyorum yavasca ysnindan sakinlesip geri geliyorum...boyle bir yasamneyse en azından espri ve eleştirileri kaldırabiliyorsunuz bu da olumlu bir şey.eşinizle aranız burda konu açtığınızdan beri nasıl düzelme varmı sizde ?
espiri...................Adriana Teyze mitamam
Adriana çok üzülecek buna.guzelim tabi:d adriana teyze nin jeryeri yaptirma ben dogalim enazindan:ddddd ( şaka) herkezin guzwlli kendine
Bence siz kendinizi mükemmel sandığınız için adamın her şeyini kusur sayıyosunuz. Sorun sizin kendinizden başka hiçbir şeyi beğenmemeniz. Psikolojik destek alsaniz iyi olur sizin için.
elestiriye acik olmasam konuyu acmam yorumlar cok onemli benim icin hakaretleride direkt kib liyorum ...esimle zaten hergun hirgür degilizki ben sadece ic savastayim kendimle duygularimla hayyat arkadasiyiz yasiyoruz gidiuyoruz simdiilik kavga yok bende konuyi actigimdan beri esime karsi daha ilimliyim yazdiklariniz beni biraz daha vicdanli yapti hosuuma gitmedigi hareket olunca en azindan esip gurlemiyorum yaninda susuuuorum icime atiyorum neyse diyorum safligindan diyoruum...mesela dun markete gittik cocuk gibi yuksek sesle oyuncaklara tepki gosteriyor ccugimuz sevindikdcr oyuncaklara o daha bi seviniyor sanki ama sesi baya duyuluyor hatta satici kizlar tuhaf tuhaf bakiyor ..esime biraz sakin olurmusun herkez sana bskiuor diyorum ve cekip gidiyorum yavasca ysnindan sakinlesip geri geliyorum...boyle bir yasam
yok canim cocugu eglendirmek icin degil tamami..bilmiyorum baska yaa hani saf lik var biraz bence ...ince dusunmez yaw hehe hayat felsefesi ...korkak...savunmasiz falan...evet kro maco erkek esimden oncw bende yasadim ve beni hic sevmiyordu aramazdi bile yalandan seviyorum diyodu sonra aldatti:d onu dusununce esime sariliyorum gidip..benim tek derdim ic savasimo anda başkaları ne der 'elalem' ne der diye düşünmeden,aslında eşinizin çocuğunuzu mutlu etmek için yaptığı davranışın hoşluğuna takılsanız mesela, onu bu şekilde değerlendirseniz, daha ılımlı yaklaşsanız davranışlarına belki hayat daha kolay olur sizin için... en azından iç savaşınıza biraz ara verirsiniz. Evli bir kadın değilim ama ben bu durumu çoğu kız arkadaşımda (gerek nişanlı, gerek sevgilisi olan) gördüm. Genellikle bayanlar fedakar, alttan alan ,ılımlı , kendilerine iyi davranan erkekleri değil , onlara kötü davranan, aldatanan, maço, gürültücü, erkekleri daha çok cazip buluyorlar. bunun örneğini kendimde de yaşadım ama çok yanlış olduğunu yaşayarak gördüm. Şimdi bana değer veren beni çok seven bir erkek arkadaşım var ve inanın normalde kaprisli,şımarık ilişkide kavga etmeden duramayan ben onu kaybetmemek için alttan alıyorum ve sürekli üzerine titriyorum. bizim değerimizi anlayan birilerini bulmak bu devirde o kadar zor ki.. Evlenirken eşinizi neden istediğinizi düşünün onun hangi özelliklerini sevmiştiniz bunları kendinize sık sık hatırlatın.. sizi sevmesimi mesela bunu düşünün.
Biraz başka şeylere yönelmekte size iyi gelebilir, spor yemek yapmak vs. kendinize de vakit ayırın bence.
onu da bilemeyiz erkekler hastalik ta genelde civitirlarSiz yarın bir gün bir sebepten yatağa düşerseniz, altınıza kadar değiştirecek kişinin eşiniz olacağını bilerek evlendiniz, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?