esime cok kotu davraniyorum:(

Arkadaşım iyi.ki.yazdin

Konu sahibi de evladı açısından biraz bakmış oldu bence, ben annen gibi değilim 3 yaşındaki evladımin yanında konuşmuyorum diyor ama bunu yazan arkadaş ne yazık ki uç yaşında değil

Yanı evladın büyüyene kadar senin bu eleştirilerin ne boyuta gelir bu tahammülsüzlugun ne boyuta gelir hiç düşündün mu

Depiedra sana bir sır verim mi
Kimse aman iyilik yapim diye evlenmez
İyilikte yapmadın adama zaten
Onu çok sevecek bir kadınla mutlu bir yuva kurma ihtimalini aldın elinden
Annem babam çekmezdi beni bu kadar diyorsun ya evet evlat olsan sevilmezsin
Bak bir sır daha sana
Beni seviyor diyip duruyorsun ya.Sevgi öyle sonsuz,sınırsız değil.Beslenemeyen,büyüyemeyen sevgi zamanla ölür.O zamana kadar o adam senin yanında.Sonrasında bağlasan durmaz.
Peki sen hazır mısın yalnızlığa

Siz kendinizi ne sanıyorsnuz Allah aşkına. İnsan karşısındaki önce insan diye sınırını bilmeli. O adam sizin malınız degil, size baki değil.sizden ayrılmasa bile öldüğünü düşünün vicdan azabı çekmeyecek kadar karşılaştıysa kalbin bilemiyorum. Herkes asık olarak evlenmiyor. Elinizde olanın kıymetini bilin ki bir gün elinizden uçuş gitmesin! Ama esiniz de hatalı. Sizin gibi birine katlanarak kendisine emanet olan hayatı kendine zindan ediyor. Çocuğunuza da acıdım. Babasının onurunu hiçe sayan bir anne sayesinde baba karakteri hep sakat gelişecek zihninde. Unutmayın hayvanların bile hakları var korumamız gereken, karşınızdaki sizi seven bir insan! Çocuğunuza yapsanız devlet elinizden alır. Hayvanlar yapsanız hayvan hakları savunucuları sizi parçalar, kocanızın hakkını da Allah alır, ne olduğunuzu anlayamazsınız.

O adam susabilir ama Hakkın adaleti şimdilik susar, günü gelince öyle bir canınızı yakar ki. Hafife almayın uyarımı, yaşadım biliyorum.

Kendinizi eşinizin yerine koyun.
Sürekli görünüşünüzü eleştirse,kavga çıkarsa olur olmaz sebeplerden,ne hissederdiniz?
Boşanamam,başkasıyla olmasını istemem diyorsunuz,o zaman insanca muamele edeceksiniz. Edemem diyorsanız boşanın sonuçta hakkınız yok bu yaptığınıza.
Sevmeden evlendim diyecekseniz,çocuk yapmasaydınız madem emin değildiniz. Hoş mu yani sürekli babasına bağıran,aşağılayan gergin,agresif bir anne olmak? Kendiniz/eşiniz için yapmıyorsanız çocuğunuz için birşeyler yapın.

aşk olması şart değil
azcık saygılı olmayı deneyebilirsin
belki o zaman eşinin sana karşı olan pısırıklığıda ortadan kalkar

en büyük sebep ama:))
eşinden kendini üstün görüyor yakıştıramıyorsun kendine.
daha iyisine layıktım yaktım kendimi diye diye psikolojini bozmuşsun.
eşine sevgin de saygın da yok gibi ne yazık ki.
yani yazdıkların doğrultusunda bunu söylüyorum ben de yanlış anlama.
böyle zor işin.
ne eşine ne evliliğine bağlanamazssın bu düşüncelerle.
ayrılmanız en mantıklısı.
e onu da istemiyormuşsun.
ne istiyorsun peki?
sihirli bir değnek gelip ne eşini ne evini ne evliliğini vs değiştirecek değil ki.
kendine bir çıkış yolu bulmalısın

Kusura bakmada sopaliksin. Resmen bencillik bu. Bosanirsam baskasini mutlu edecek diye bosanma. Bari adami bi kutuya koy moralin bozukken canin romantizm cekince cikar seni mutlu etsin geri kaldir kutuya. Sacmalik simariklik. Cok bakimliymis mismismis... bide baskasina sormak lazim seni uzaktan nasil duruyorsun kendisini öven yere göğe sigdiramayan insanlardan nefret ederim... birak adamin yakasini sinirlendirdin beni ya sabah sabah.

Esinin degerini bilmiyorsun
Bilmediginin de farkindasin
Konunu okuyunca cok uzuldum cunku yazdiklarin az buz degil...
Sirf iyi biri diye evlenmek, coluk cocuga karistiktan sonra vay ben asik olmak istiyorum falan...
Bastan asagi yanlis.

Kimseye kotu davranmaya hakkimiz yok
Kendini degistirmeyeceksen birak adam kolelikten kurtulsun...

Aynen en nefret ettiğim şey ben böyleyim ben şöyleyim diyenler! Ne kendini begenmişler var ya sinir oluyorum. Yapmayın iyilik kardeşim! Milletin hayatı mahfoluyor bide cocuk yapmıs yazık değilmi ona babasını sevmeyen bir annesi var... kusura bakmasınlar kendini övenler hiçte anlattıkları gibi değiller sinir bozucular.!! Şükredeceklerine yok ben böyleyim eşim pasaklıda söylede. Dua edinde allah baska büyük dert vermesin sağlıklı huzurlu bir eviniz var dua edeceğinize burun kıvırıyorsunuz.!

bize sizin gibi düşünen, hisseden karakteri olan kadınlar lazım.. daha güzel özetlenemezdi, bravo..

Sana söylenecek çok şey var da..hadi sen tahmin et..

ya sabah sabah insanın sinirlerini hoplatıyorsunuz. Ya siz nasıl bir "insan"sınız gerçekten bu ne ya adamı bez bebek gibi oynatıyo yok acıyorum yok gaz çıkardı yok bilmem ne bir insan hayat arkadaşına hiç gaz çıkardı diye yerin dibine sokar mı bu ne saygısızlık bir kere sen adamı sevmiyo olabilirsin ama SAYGI göstermek zorunadsın her şey aşk değil saygının sevginin olmadığı evde huzur yoktur dış görünüşünü fiziğini beğenmiyormuşsunuz,acaba siz Adriana Lima mısınız yazık bir de çocuk yapmışsınız o çocuğa yazık o çocuk huzrusuz bir evde büyüyo bunun vebalini nasıl vereceksiniz kusura bakmayın da kocanızın da aklına tüküreyim aşksa bir yere kadar seni insan yerine koymayan biriyle nasıl evli kalabiliyor umarım en yakın zamanda aklı başına gelir size resti çeker sizin gibi pisliklerden iğreniyorum nankörsünüz

Valla aşık değilseniz ne olsa gözünüze batar. Ama aşık olsaydım da o gaz meselesi benim de gözüme batardı yalan yok Böyle şeylerden anında tiksiniyorum maalesef.

konun herkes gibi benimde sinirlerimi hoplatmaya yetti
1. hak etmeyen birine eziyet etmek nasıl bir vicdandır (benimde eşime ters davrandığım zamanlar olur ama o bana yanlış yaptığı içindir)
2. Hayattaki herşey mal mülk değil eşinin kocaman gönlü varmış ki halen sana tahammül edebiliyor
3. Madem parasızlıktan yakınıyorsun evde boş durmak yerine öğren el işi al yap sat bir bebek yeleği en az 30 tl o parfüm parana yeter
4. insanız hepimiz gaz çıkartabiliriz bu kadar hakareti hak etmemiştir. Bazen ben üşütünce tutamam eşimin yanında kaçırsam bile utandırmamak için dile getirmez sen bide daha çocuğa da söyletiyorsun
5. ben çok gördüm bakkala makyajlı gidipte bacaklarında ki kılların bir metreye ulaştığı kadınları makyajda bakımlı olmak değil

arkadaslar genelde gaz olayina takilip kalmissiniz ama durum kacirmak degil asla ona soyleyevegim laf olamaz insaniz ama esiminki saatlerce ayni odada durup orayi saatlerce kokutmak ve zahmet edip cami acmamasi..benim kizdigim.bu..o kokuyu sizde esinizden alsaydiniz cami acmamis oldugu icin inanin sizde saydirirdiniz tiyizseniz bide...ama dun aksam yine ayni sey oldu odaya girdim 2 saattir odada ders yapiyordu baktimmi cami acmis havalamdirmis ve kapatiyodurdu askim kokmuyor dimi havalandirdim bak dedi evet tesekkur ederjm anlatisina dedim guzelce ciktim o dadan yani bunu yapmamis olmasi da saygisizlikti bana gore ama dun aksam yapti o da saygi duymali boyle seylere ki sogutmasin kendinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…