esime cok kotu davraniyorum:(

Yani o kadar saçma bir sebep ki ressmen sinirlendim şuan sabah sabah eşinizin evi orası ne kadar sizinse bir o kadar da onun öksürür Tıksırır gaz çıkartır arada bir sizin kaçmıyor mu yani yarın öbür gün hasta olsa bakma bile bakmasınız çok bakımlıyım diyorsunuz da o güzellik nereye kadar gelecek sizinle önemli olan huy güzelliği ben eşinizin yerinde olsam 1 dakika durmam sizinle yazık hem eşinize hem size kıymetini bilmiyorsunuz ansızın bir ölüp gitse o zaman ne yapacaksınız kaç yaşındasınız bilmiyorum ama çocuk aklıyla düşünüyorsunuz neyse çok sinirliyim lütfen böyle konuları açmayın biraz mantıklı şeyler konuşalım .

Ne yaparsam yapayim gitmez diye dusunuyorsunuz bence.Yaptiginiz hareketlerden dolayi icinde birseyler bitmek uzeredir nerden biliyorsunuz?

adamı sevmediğiniz ortada, zaten yazmışsınız ona karşı olumlu diyebileceğimiz duygularınız sadece acıma ve pişmanlık... esip gürledikten sonra vicdan yapıyorsunuz.
mesela bu olay eşini seven bir kadının başına gelseydi kadın odaya girince ya gülüp dalga geçer ya da tatlı-sert kızarak camı açardı büyütmezdi.

hani şu evliliğin temel taşı dedikleri saygı var ya işte o sadece klişe bir laf değil. saygı duymuyorsunuz eşinize. olay ne olursa olsun çocuk gibi azarlıyorsunuz ki ben 4 yaşındaki kızıma bir hatası yüzünden kızdığım zaman bile gururunun kırıldığını düşünüp pişman oluyorum değil ki eşim...

adamın sizi kaybetmemek için herşeye susması da bence güzel bir özellik değil... eşimle sevgiliyken ilk kavgamızda çok şımarıkça davranmıştım. çünkü ondan öncekiler kaybetmemek için susmayı, alttan almayı pohpohlamayı seçerlerdi. ben de onu bekledim. ama o bana "her zaman karşı tarafın alttan almasını beklersen karşında gurursuz birini bulursun" demişti. çok etkilenmiştim ve yıllardır da onun gururunu incitmemek için çaba sarf ederim.

bu evliliği sürdürmenizin ikiniz için de çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama sürdürecekseniz de lütfen eşinizin insanlık onuruna saygı gösterin.

Benim de yazım hatalarına takıntım var

Lütfen eşinize saygı duyun.. Kalp kırmamaya özen gösterin.. Olaylara iyi tarafından bakın.. Halinize şükredin. Eşinizi mutlu etmeye çalışın.

bulmuş bunuyosun bi laf vardır o....tan nem kapan diye aynı öylesin boşanda bari adamda kurtulsun

keşke boşansanız adama yazık. boşanmama sebebinz bi melek gibi dediğiniz adamı başkasına kaptırmamak. valla çok ilginç.

başka bir arkadaş da alıntılamış ondan gördüm bu konunuzu,
bu adam mı melek?
bu adam mı zavallı?
şimdi o konuya mı inanalım buna mı?
orda herkes size üzülmüş, yaşadığınız psikolojik şiddet için... şu an burda bambaşka bir evlilik profili çiziyorsunuz.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlilik-erkege-gore-kole-almak-miydi.955874/

Ben banda yeşek söylemek zorundayım keşke dogmasaymissin!digelimki boşadın senin sevgiye aşka allerjin var bi kere aşık degilmismis de işte ne yazık ki o adamcagiz aşk adamı yoksa senin gibi........
Niye çeksin garibim eminim evede sırf birazdaha kazanıp senin gibi birini mutlu etmek için iş getiriyodur çocuğunuz varmış yoksa olsene sen derdim adam kurtulsu

Pardon siz sizofrenmisiniz yoksa bizimi yiyosunuz aklınızca Allah dan arkadaş alıntıyi görüntülemis yaa ne tip tuhaflar varya

Sevgisi ve herseyi alttan alması sizi simartmiş. Kaybetme korkunuz da olmayınca böyle saygisizlasiyorsunuz.

Insan dışarıdaki arkadaşına böyle davranmaz. O sizin hayat arkadaşınız.

Gaz meselesinde bile karşı taraf bunun ayıbını yapıyorsa siz on kat bu konuda konuşarak yapıyorsunuz. Bu kadar rencide edilmez hiç kimse.

Sanmayın çok uzun dayanır bu adam. Ufacık tatlı söz söyleyen bir kadın gördüğünde , " aa sevilebilirim ben , kıymet verenlerde varmış " der ve gider.

Ne sandınız adamı mecnun mu ?

Allah seni ıslah etsin. Amin.
Yorum dahi yazmak istemiyorum ama ne cirkin insanmissin sen, bunun farkında olman seni haklı cikarmiyor. Hemen o adamdan boşanda, onu mutlu edecek birine kavussun garibim.
arkadaşın dediğine katiliyorum. Duyacağı ilk tatlı dilde kendini kıymetli hissedip sana hak ettiğini verebilir

Sahte olduğunu düşünmek istiyorum zira midemi kaldırdınız. Bosanin beyefendi kurtulsun sizden. Çok üzgünüm ama işin aslı böyle.

ama cok kotu kokuyordu anlatamam o kokuyu yayan ve ustelik havalandirmadan oturan beni de dusunmeden bunlari yapana ben daha nasi saygi duyim soyle bana ..aman kurbn olim oda parfumune ben lagim koklamaktan iyidiir
Oda parfümü gaz kokusundan daha zararlı hastalıklara davetiye çıkarır hele küçük çocuğun varsa ki varmış dahada zararlı.

Şaka mısınız yoksa konu fake mi Allahtan daha ne istiyorsunuz acaba?Gidin tedavi olun adamcağıza da hayatı zehir etmeyin

eşinle aynı yatakta yatarken küs bile olsanız onunla iletişim kurmak yerine buraya bunları yazıyorsanız bence de yazık adama. Ayrıca yaptığın şımarıklıktan başka bişey değil bence ama kaybetmeden de anlayamazsın. Yaşanan herşey güllük gülistanlık olmuyor maalesef, insanın doğasında olan şeyleri anormal birşey gibi lanse ettirmenin de anlamı yok. Yapmacık bi eşin olacağına yat kalk da yanındakine dua et

KEndinize soz verin bir boyunca sadece pozitif ozelliklerine odaklanacagim ve hic birseyine kizmayacagim, beyninizden asik degilim cumlesini cikarin seviyorum cok iyi biri cumlesini ekleyin. Beraber gulun, film izleyin, alisverise gidin belki baska gozle bakmaya baslarsiniz...
Ama sevmiyorum, kotu davraniyorum, ailem kizar, baskasi kapar bosanamiyorum derseniz bu hak yemektir bir yerde.. bosuna adamin hayatini, yillarini yemeyin herkesin sevdigi ve sevildigi ortamda yasamaya hakki var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…