• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime cok kotu davraniyorum:(

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum ona:( suan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis :( kendi ustundeki cok az :( halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:((...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu:( askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine:( ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki :( sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum :(

esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum ona:KK43: suan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis :KK43: kendi ustundeki cok az :KK43: halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:KK43:(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu:KK43: askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine:KK43: ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki :KK43: sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum :KK43:
Eşini kaybedince kıymetini anlayacaksın ve ne yazık ki o gün geç olacak.

Herşey aşk değil. Sevgi ve saygı yeter evliliği devam ettirip mutlu olmaya.

Ya profesyonel yardım alın yada ayrılın.

Odayı gaz bombardımanına tutup havalandırmaması hata, siz yokken gaz çıkarması tabi ki hata değil.

Odayı gaz kokusuna boğması da çirkefe bağlayacak kadar büyük bir ayıp değil değil.

Bir de o da spreyleri o gaz kokusundan daha zararlı.

Madem sevmiyorsunuz neden çocuk yaptiniz??? Yazik olmuş esinize sizin gibi onu sevmeyen deģer vermeyen biriyle evlendigi için. Kendinizi toplayin. Onu mutlu etmek icin caba gòsterin bence. Ne kadar severse sevsin bir gùn resti cekip gidebilir unutmayin.

Saydığınız özelliklerinize bencilliğinizide ekleyin bence,çünkü melek diye tabir ettiğiniz bir insanı,sevmediğiniz aşık olmadığınız kocanızı boşandıktan sonra başkası kapar diye boşamıyor. Sevilmeden,saygı görmeden,itilip kakıldığı bir evlilikte yaşamaya mahkum ediyorsunuz. Zorla tutmuyorum diyebilirsiniz belki ama o sizi seviyor ki katlanıyor.
Herkes dengine düşmüyor işte ne diyeyim Allah eşinize sabır versin yada kendini bu evlilikten kurtaracak cesareti çünkü aşk,sevgi,saygı duayla falan olacak şeyler değil. Kaldı ki sevmeyebilir,aşık olmayabilirsiniz ama zamanınızı geçirdiğiniz aynı yatağı,aynı sofrayı paylaştığınız adama saygı duymak zorundasınız

Saydığınız özelliklerinize bencilliğinizide ekleyin bence,çünkü melek diye tabir ettiğiniz bir insanı,sevmediğiniz aşık olmadığınız kocanızı boşandıktan sonra başkası kapar diye boşamıyor. Sevilmeden,saygı görmeden,itilip kakıldığı bir evlilikte yaşamaya mahkum ediyorsunuz. Zorla tutmuyorum diyebilirsiniz belki ama o sizi seviyor ki katlanıyor.
Herkes dengine düşmüyor işte ne diyeyim Allah eşinize sabır versin yada kendini bu evlilikten kurtaracak cesareti çünkü aşk,sevgi,saygı duayla falan olacak şeyler değil. Kaldı ki sevmeyebilir,aşık olmayabilirsiniz ama zamanınızı geçirdiğiniz aynı yatağı,aynı sofrayı paylaştığınız adama saygı duymak zorundasınız
yani bilemiyorum tabikide onu baskasiyla paylasmak dusuncesi beni mutlu etmiyor oyle olsa dusunmez bosanirdim galiba Saygi duymaya calisiyorum

içimden geçenleri yazmak isterdim ama buara çok ban yedim değmez giyorum boşanında adamcağız kurtulsun
Canim ya sende mi dayanamayip savuranlardansin benim.gibi :KK50::KK54: yorumuna bayildim bendede uyari alma aliskanligi oldu bir ara :confused: bende okurken cok sey gecirdim aklimdan da :KK70: ama simdi hic yorulmaya degmez bu arkadas bile bile hayati zindan ediyo esine.ne guzel anlatmis herseyin farkinda ne yapabilirim diyor :ukala:

Madem sevmiyorsunuz neden çocuk yaptiniz??? Yazik olmuş esinize sizin gibi onu sevmeyen deģer vermeyen biriyle evlendigi için. Kendinizi toplayin. Onu mutlu etmek icin caba gòsterin bence. Ne kadar severse sevsin bir gùn resti cekip gidebilir unutmayin.
cocuk ben cok istiyodum anne olmayi tabi erkendi hersey icin..o hep.mutlu ama okadar ahakaret ediyorum 5 dk sonra unutiyo geliyo konusuyo sariliyo falan bende alistim onun yuzunden boyle seylere

Canim ya sende mi dayanamayip savuranlardansin benim.gibi :KK50::KK54: yorumuna bayildim bendede uyari alma aliskanligi oldu bir ara :confused: bende okurken cok sey gecirdim aklimdan da :KK70: ama simdi hic yorulmaya degmez bu arkadas bile bile hayati zindan ediyo esine.ne guzel anlatmis herseyin farkinda ne yapabilirim diyor :ukala:
ne derseniz deyin umrumda degil yorumlar onemli benim icin

Hmm jumral olması kötü olmuş, kilosunu da elestiriursunuz siz de bakınlısınız ve bakkala nakyajsız çıkmadığınıza göre boşverin çocuğu adamı jarfümü güzel kokan birini bulun

Eşini kaybedince kıymetini anlayacaksın ve ne yazık ki o gün geç olacak.

Herşey aşk değil. Sevgi ve saygı yeter evliliği devam ettirip mutlu olmaya.

Ya profesyonel yardım alın yada ayrılın.

Odayı gaz bombardımanına tutup havalandırmaması hata, siz yokken gaz çıkarması tabi ki hata değil.

Odayı gaz kokusuna boğması da çirkefe bağlayacak kadar büyük bir ayıp değil değil.

Bir de o da spreyleri o gaz kokusundan daha zararlı.
ama cok kotu kokuyordu anlatamam:( o kokuyu yayan ve ustelik havalandirmadan oturan beni de dusunmeden bunlari yapana ben daha nasi saygi duyim soyle bana ..aman kurbn olim oda parfumune ben lagim koklamaktan iyidiir

cocuk ben cok istiyodum anne olmayi tabi erkendi hersey icin..o hep.mutlu ama okadar ahakaret ediyorum 5 dk sonra unutiyo geliyo konusuyo sariliyo falan bende alistim onun yuzunden boyle seylere
O sizi seviyor size kiyamiyor. Tipki kucùk bir cocuk gibi . Siz de onu annesi gibi sevin. Esi gibi sarilin kollayin onu. Size ihtiyaci var. Ìnsan sevdigini her zmn yaninda gòrmek ister.

Hmm jumral olması kötü olmuş, kilosunu da elestiriursunuz siz de bakınlısınız ve bakkala nakyajsız çıkmadığınıza göre boşverin çocuğu adamı jarfümü güzel kokan birini bulun
kumral olmasi niue kotu olmus ben seviyorum.kumral bi o yonunu ve gozlerini begeniyorum zaten:)guzel kokan vardir da koklamadim kocama slklp kokluyom napim :) ben yatarken de parfum sikarim yalniz bakkala ait bi ozellik degil;)

bir kere evliliginizde saygi diye bir kavram yok. evde biri varken odada gaz cikaran bir erkek, odada gaz cikardi diye esine hakaret eden bir kadin...

cozum bu durumda oda spreyi degil, olmamali.

Back
X