• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime cok kotu davraniyorum:(

Neden izin aliyorum bir erkekten....adim adim hemde...bugun carsiya cikmama izin verirmisin sevgili esim? Yada ...hayatim bugun carisya cikiyorum...hangisi daha medeni? Tabiki 2.si....vucudumla ilgili bir sikayetimden su gune randevu aldim habrrin olsun ' un cevabi , vay bana sormadan nasil randevu alirsin , kafana gore is yapiyorsun , beni dinlemiyorsuna kadar giden veryansi lar...şu meslegi yapmak istiyorum ..cevap su gunler yogun oluyor asla istemiyorum ben seni iyi bi ise sokacam...bu giysiyi aldim canim...cevap surasi dar degilmi neden bende gormedim alirken..kavgali oldugumdan bu aksam onlara gitmek istemiyorum sen tek git beni evde birak ..karsiligi..birsuru hir gur ve bunu aileme yansitmak...ortak kullandigimiz sosyal medya hesaplarini ayirsak askim senin asker arkadaslarin benim kendi arkadaslarimla yaptigim paylasimlari gormesin rahatsiz oluyorum...cevap...rahatsiz oluyosan paylasim yapma asla ayiramassin hesaplari instagramda acamassin o neymis oyle...eger dinlemeyip acarsan kocasindan gizli internettw geziyor iftirasi.....aile oturmasindan donerken saat 23 dür , biraz cocugu parkta oynatalimmi temiz hava alayim.hem.bende dedikten sonraki veryansinlar...her yapmak istedigim sey icin bikac seneedir hayaatimda olan birisinden izin almak artik cok agiriima gidiiyor...yasamaktan zevk almiyorum artik..gulmek bile zor gelmeye basladi yuzum agriyor sanki azcik gulsem...pesimde kara bela gibi hissediyorum esimi....ozgur degilim.....nefes almak istiyorum....10 senedir birlikteyiz 10 senedir hep bir kisitlama..evlilik oncesi benim canillihimle bu kisitlamalar isime geliyordu zaten yas da kucuk olunca insana agir gelmiyor hicbisey alismasi kolay oluyor....ama simdi yasim ilerledi en ufacik karsi cikmasina tahammulum yok...gunlerce yuzune bakmiyorum buz gibi oluuorum ...e dinleme yap derseniz cogu sey yapilmiuor aileler duyuyor cok zitlasinca ve kocasini dinlemeyen alip basini giden geline cikiyor adim...kendi babamda ozguruk konusunda kadini kisitlayan biri oyuzden anlayis beklemiyorum...izin almak terimi bana cok agir geliyor arkadaslar...haber vermek terimi daha ilimli.....bunu defalarca anlattim gozyaslariyla haykirarak hemde.....sayisini unuttum.isyanlarimin...once bi irkiliuor ben seni bubaltniyorum ne istersen yap diyor...bikac gun sonra arkadas kahvaltiya cagriyor dedigimde orasi uzak nasil gidicen kadin basina bilmem ne...iste bu karsi koyma tepkisini gorunce ben sinirden yataklara dusuyorum...sanane deyip cekip gidilmiyor litfen kolaymis gibi yonlendirmeyin bazi evliler iyi bilir o duyguyu..evlilik buymus iste....gozumde buyuttugum evlilik sevdiginin kollarinda misil misil uyumak , pembe panjurlu ev sacmaligini yasamak degilmis....evlendigin kisiye , ailesine ve sulalesine esir alinmakmis....bas kaldirirsan da omur boyu ozgurluk mucadelesi vermekmis.....kotu evlilik yapanlarin gelinligi giydigi gun bilmeden kefeni giymesiymis...

Bu alıntıladığım eski konunuzda bahsettiğiniz eşiniz mi melek olan? Bu adamla o adam aynı kişilik mi? Çok çelişkiler var. Konunun birinde ondan izinsiz nefes alamıyorsunuz, resmen psikolojik şiddet görüyorsunuz.
Diğerinde ise eşiniz sırf sizsiz yapamayacağı için her dediğinize tamam diyor, her istediğinizi yapıyor.
Garip.

Şu an ne kadar iyi olursa olsun, sizi kendinden kendi eliyle soğutmuş demekki.
Kendi de az değilmiş.

Yine de boşanmayacaksanız düzeltmeye bakın.
Yoksa da boşanın.
Birbirinizi mutsuz etmeye hakkınız yok.

Bide çocuğun önünde yapmıyorum diyor o çocuk sağır mı duymuyor mu acaba o kadar bağırmaları elle tutulacak tarafı YOk konu sahibinin değişeceğini düşünmüyorum sadece bir sebep olsada babamda bırak desede koşa koşa boşansam olan çocuğa olsun diyor

Cocukla ilgili kismi kacirdim mi? Kac yasindaymis.

Yuvani yikmak istemiyorsan ve potansiyel var diyorsan kendinde degismelisin..

Yanlis gordugun seyleri baska zaman sakince konusarak anlat. Olmadi duvarlara post-it seklinde yapistir.

O belki sana kiyamaz degisir de senin isin daha zor. Bir kere bu bagirmalari birak. Ofke kontrolu icin kisisel gelisim kitaplari okuyabilirsin.

+ Cift terapisi alabilirsiniz.
aslinda terapist mantikli..ilk defa bukadar cozum odakli bir yorum okudum tesekkurler:) bu cift terapileri ucretli mi ozel hastanelerde mi oluyor canim..ve sence benim duygularima etki edicekmi:(

Bu hayati ve evliligi kendin sectin. Esinden acisini cikarma. Ozaman ki aklinla en dogru gelen karar buymus. Ki iyide olmus. Hayirlisi da buymus. Cunku iyi bir esin ve evladin var. Mal mulk gelip gecici seyler.
Gecmiste daha iyi yapabilirdim diye kendine acimak isyana dusmek yerine..su yasadigin ana odaklan ve enerjini yapabilecegin dusuncelere yonelt. Zengin bir esim yok ve bana iyi imkanlar sunmiyor diye uzulme. Kendini gelistir ilerisi icin neler yapabileceginizin planini kur. Ayrica esinin elinde imkanlar olsa sizden bunu esirgemeyecek kadar iyi bir insan olarak canlandi gozumde. Ne erkekler var zengin olan ama esine zindan hayati yasatip cimrilik yapan. Gelistirin kendinizi ve esinizi..iliskinizi asagi degil yukari cekin.

Bu alıntıladığım eski konunuzda bahsettiğiniz eşiniz mi melek olan? Bu adamla o adam aynı kişilik mi? Çok çelişkiler var. Konunun birinde ondan izinsiz nefes alamıyorsunuz, resmen psikolojik şiddet görüyorsunuz.
Diğerinde ise eşiniz sırf sizsiz yapamayacağı için her dediğinize tamam diyor, her istediğinizi yapıyor.
Garip.

Şu an ne kadar iyi olursa olsun, sizi kendinden kendi eliyle soğutmuş demekki.
Kendi de az değilmiş.

Yine de boşanmayacaksanız düzeltmeye bakın.
Yoksa da boşanın.
Birbirinizi mutsuz etmeye hakkınız yok.
canim biz kul olarak hatasiz degiliz elbetteki benim esiminde hatalari var ama hep bi tarz hatalar beni kisakndigindan hayatimi ele alma hatasi bu anlattiklarim iste...ama yinede ozu saf zararsiz ...tabikide istemedigim huylari var mutlaka..duzeltmeye bakicam insalah

Bu ülkede eşinden sırf yemeğe tuz koymadı diye dayak yiyen, sürekli aldatılan, camdan baktı diye öldürülen kadınlar var. Sen diyosun ki makyajsız bakkala bile gitmem. Yanlış anlama yadırgamıyorum bende kendime bakarım ama bence şanslı olduğunu düşünmelisin.
esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum ona:KK43: suan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis :KK43: kendi ustundeki cok az :KK43: halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:KK43:(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu:KK43: askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine:KK43: ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki :KK43: sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum :KK43:

asgari ucretle gecinen, egitim profili dusuk bir erkegin cift terapistine gidecegini hic zannetmiyorum ben. velev ki gitti diyelim... terapistin didaktik kelamlari adami hayattan sogutacagi gibi, konu sahibini de esinden daha da uzaklastiracaktir.
oncelikli olarak yapmaniz gereken sey, kendinize icerisinde oldugunuz kosullari kabul ettirmek. bunu onermemin nedeni, bosanmayi tercih etmiyor olusunuz. yanlis anlama olmasin.
D Depiedra

Bide çocuğun önünde yapmıyorum diyor o çocuk sağır mı duymuyor mu acaba o kadar bağırmaları elle tutulacak tarafı YOk konu sahibinin değişeceğini düşünmüyorum sadece bir sebep olsada babamda bırak desede koşa koşa boşansam olan çocuğa olsun diyor
canim sen neden kafanda boyle bir cocuk profili yarattin bak gercekten cocuga belli etmemeye calisiyoruz mutlaka ufak tfek biseyler duyar hangimizin evinde ara sira sesli tartisma olmuyorki malesef ben olabildince yawrumun yaninda olan munakadalara dikkat ediyorum gercekten icim rahat o la ilgili

aslinda terapist mantikli..ilk defa bukadar cozum odakli bir yorum okudum tesekkurler:) bu cift terapileri ucretli mi ozel hastanelerde mi oluyor canim..ve sence benim duygularima etki edicekmi:KK43:

Yurt ici hakkinda bir fikrim yok maalesef.

Senin duygularina etki etmesi icin ozel caban gerekiyor. Psikolojik destek alabilirsin.

Kisisel gelisim kitaplarina da ayrica para vermene gerek yok. Ofke kontrolu hakkinda bir suru yazi bulabilirsin internette.

Cocugunun yaninda tartisiyorsan mutlaka almalisin hatta. Daha cok kucukmus.

+ Yine cift terapisi denemeye deger.

canim biz kul olarak hatasiz degiliz elbetteki benim esiminde hatalari var ama hep bi tarz hatalar beni kisakndigindan hayatimi ele alma hatasi bu anlattiklarim iste...ama yinede ozu saf zararsiz ...tabikide istemedigim huylari var mutlaka..duzeltmeye bakicam insalah

Özünü bilemem ama o anlattiklariniz soğumaniz icin yeterli bi sebep zaten. Özgürlügün kısıtlanması kadar kötü bi sey yok. Boğazınızı mengene gibi sıkmış nefes alamamışsınız. Gitgide uzaklasmissiniz.
Her "gidemezsin" dediğinde daha da uzaklastirmis sizi kendinden.
Yani demem o ki kötü davranmalarinizin tek sorumlusu tek suçlusu siz degilsiniz.
Ama şuan boyle huylari yoksa siz de anlayışli olmaya calisin tabi.

Cocukla ilgili kismi kacirdim mi? Kac yasindaymis.
bisey kacirmadin canim:) 3 yasinda cocugum var ama arkadas aklinda cocgumla ilgili baya bi kotu profil uyandirdi galiba cok da acikladim oku istersen canim ozellikle benim cocugum icin olan aciklamalarimi..ysni cocugun yaninda yedi 24 bagirmiyorum allah korusun :) tartismalarimiz gizli olur odada arada tuksek sesle de oluyor ama nadir ve bu ha gi mizin evinde olmuyorki malesef

Özünü bilemem ama o anlattiklariniz soğumaniz icin yeterli bi sebep zaten. Özgürlügün kısıtlanması kadar kötü bi sey yok. Boğazınızı mengene gibi sıkmış nefes alamamışsınız. Gitgide uzaklasmissiniz.
Her "gidemezsin" dediğinde daha da uzaklastirmis sizi kendinden.
Yani demem o ki kötü davranmalarinizin tek sorumlusu tek suçlusu siz degilsiniz.
Ama şuan boyle huylari yoksa siz de anlayışli olmaya calisin tabi.
kesinlikleeeeee....cabum cok guzel ozetlemissin zaten bukadar ofkenin altinda malumunuz mutlaja sebelpler yatiyor benim sebeolerimde bunlar galiba..simdu baya rahatim ozgurluum konusunda ama simdide duygularim tamamen bitik :(

Yurt ici hakkinda bir fikrim yok maalesef.

Senin duygularina etki etmesi icin ozel caban gerekiyor. Psikolojik destek alabilirsin.

Kisisel gelisim kitaplarina da ayrica para vermene gerek yok. Ofke kontrolu hakkinda bir suru yazi bulabilirsin internette.

Cocugunun yaninda tartisiyorsan mutlaka almalisin hatta. Daha cok kucukmus.

+ Yine cift terapisi denemeye deger.
of of site terapist aslinda hepsi hikaye:( icinde kalbinde olucak biseyler:(

ben ne yazik ki konuya burada bu gecelik veda edecegim. gitmeden sunu demek isterim konu saibine, eger yanlis yorumlamazsa.

mesela siz parfum uzerinden konu actiginiz icin yazayim; poisson girl - black opuim'u ayni anda alacak imkana sahibim ama onu sikip kendime ozguven duyacagim bir zaman dilimine sahip olamadigim icin mutsuzluk duyuyorum.

kadin milletinin mutsuzluk yaratma yetisi bitmez. lutfen hicbir sey olamazsaniz da 'farkinda' olun. farkindalik kendinize bahsedebileceginiz en buyuk ve en degerli hediye.

mutsuzluk da mutluluklar gibi anlik. gercek olan sey, bugununuzun farkinda olarak yarinlarinizin yapilandirilmasinda emek harcamak.

hic ummadigim aileler var ki benim evimin gelirinden daha az gelirle, benim evimin sahip olamadigi kadar sosyal hayatlar yasiyorlar.
her sey sizde bitiyor. kndinizi uzaklastirmak icin cok sebebe sahip olabilirsiniz... kendinizi yuvanizi sahiplendirmek icin de cok degerli bir sebebe sahipsiniz, bir evlada.

kiymetini bilin.

iyi geceler dilerim. D Depiedra

Eski konulariniza üstünkörü bi göz attim da baya tatminsiz ve memnuniyetsiz bir insansiniz
cok yazik ediyorsunuz hem kendinize hem esinize hem etrafinizdaki insanlara
Siz böyle memnuniyetsiz ve tatminsiz oldugunuz sürece hic bir zaman mutlu olamazsiniz, herseyin "en iyisi" sizin olsa bile... bence bir uzmandan yardim almalisiniz

Bende agresif bi tipim söylenirim olup olmadık zAmanda eşim hiç sesini çıkarmaz ondan başkasıda çekmez zaten kahrimi zor biri oluyorum bazen yemegi sorun etmez temizligi hic biseyimi karismaz ben nasıl mutlu oluyorsam oda öyle mutlu olur cok sukur böyle bi ese sahibim ve esimi çok seviyorum.size gelince esınızin kıymetini bilin sonra çok geç olmuş olabilir

Back
X