• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime cok kotu davraniyorum:(

Peki dediğiniz gibi olsun. Konu sahibinin benim ne demek istediğimi anlaığını düşünüyorum. Size hayırlı akşamlar.
Ben uzuldum ya konu sahibine. Kimse neden boyle oldugunu anlamaya calismamis, cozum sunmak yerine elestirmis herkes. Eski konulara da baktim. Ikisinde de biraz suc var. Umarim esiyle oturup konusurlar problemlerini ya da destek alirlar. Hayirli aksamlar diliyorum ben de.

Ben uzuldum ya konu sahibine. Kimse neden boyle oldugunu anlamaya calismamis, cozum sunmak yerine elestirmis herkes. Eski konulara da baktim. Ikisinde de biraz suc var. Umarim esiyle oturup konusurlar problemlerini ya da destek alirlar. Hayirli aksamlar diliyorum ben de.
Doğru söylüyosunuz bende dahil çok eleştiri var. Okur okumaz ön yargılı hareket ediyoruz. Buna bişey demiyorum ama bir çocuktan sonra aşk aramasına hak veremem.

esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum ona:KK43: suan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis :KK43: kendi ustundeki cok az :KK43: halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:KK43:(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu:KK43: askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine:KK43: ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki :KK43: sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum :KK43:
Biraz narsist bir kişiliğiniz mi var? Bu kişiliğe sahip insanlar sevildiklerini anladıkları anda karşılarındakini ezmeye başlar. Kim olursa olsun. Sen aslında aşk değil, atraksiyon istiyorsun. Seni anlıyorum. Gerçekten...

Asik degilsin bu adama olmanissinda hic. Ama zaten en uzun ask uc yil surermis. Asik olsaydibda simdiye bitmisti

Biraz narsist bir kişiliğiniz mi var? Bu kişiliğe sahip insanlar sevildiklerini anladıkları anda karşılarındakini ezmeye başlar. Kim olursa olsun. Sen aslında aşk değil, atraksiyon istiyorsun. Seni anlıyorum. Gerçekten...
aaaaa gercekten de oyleyimmm acaba bu psikolojik birseymi...kesinlikle cok eskilerden beri ben boyleyim mesela esimden once platonik sevdigim kisiler bana ilgi duymaya baslayinca cikma teklifi rttiklerinde kabul etmiyordum ve buz gibi soguyordum..hemcinslerime de ayni bu benle slk slk gorusmek isteyen bi hemcinsimden soguyorum anlamadim gitti

tesekkur ederim canim:( ya elestiri yapanlarda hakli aslinda tabi bende belki hakliyim bilemiyorum ic savas icerisindyim:(

ay yazik adama ya . insan kocasini bu kadar kirip rencide edermi yaaaa.ben bunu yapsam oturur saatlerce aglarim niye incittim diye.kendinize hakim.olun bence sevmiyosanizda bosanin yoksa bu gidsle bi kac sene sonra adam sizi bosar.

Tum konularinda cok ici bunalmis bir insan gordum. Kotu niyetli degil de bir seyleri hem kendi icinde asamamis, esinden de bu yonde bir destek gormuyor. Ben su an agir depresyon gecirdigini dusunuyorum bazi belirtilerden dolayi. Bence bir destek sart. Hepimize disaridan bir goz, yol gosterecek bir el gerekiyor bazen. Ilk once sadece bu konuyu okudum vay kadina bak esine yazik falan dedim, diger konulara baktim iyi bir koca goremedim, psikolojisi darbe almis bir kadin gordum. Herkes de taslamis burada.
canim benim beni anladigin icin tesekkurler :( sadedce care ariyorum insanlarin agir elestirisi bile canimi acitmiyor artik sadedce caree

bosanin..adama yazik, belki kiymetini bilecek birini bulur..sizde aşk ararsiniz kimbilir belkide bulursunuz..nasil birinde bulursunuz onu bilemeyiz tabi..yazik ya bu tarz erkeklere cok uzuluyor ve kiziyorum..hayat cok adaletsiz malesef..
evet en azindan benim kadar kaprisli huysuz nazli biri cikmaz karsisina belkide cok.mutlu olur kim bilir...belkide ben cok.berbat birini bilurum ama cok asik olurum en azindan asik oldugum kisinin kahrini cekerim..hem asik degilim hem kahir cekiyorum fakirlik ailesinin eziyeti pisirik koca beni savunamayan kimseye...ama bisanmak diye birsey yok..cocuk var ona bununyapamam

sizin gibi insanlar, eşlerinin ya da sevgililerinin ilişki esnasında hayatlarını zehir eder,söylenmedik söz bırakmaz, saygısızlık kavga gürültü herşeyi yapar, sonra o şahısları başkasına kaptırır (muhtemelen hem kişilik hem fiziksel yönden kat be kat üstün bi kadına ) sonrada geri dön geri dön diye zırlar, o kadına da basit muamelesi yaparsınız :KK16:
şuan aynı şeyleri yaşıyorum ordan biliyorum çünkü ama ne yazıkki bu hikayede saygısız olan kadın ben değilim :cool:

Başkasının eşini, sevgilisini "kapan" en hafif tabirle basittir.

Sanırım size kök söktürecek birini arıyorsunuz . Herşeye uyumlu , size hep evet diyen biri mutlu etmiyor sizi .

Kusura bakmayın eleştirilere verdiğiniz tepkisizlik dikkatimi çekti , gerçekte bu kadar anlayışlı iseniz eşinize karşı niye bu anlayışınız yok !
İlginç bir kişilik yapınız var sanırım zorumu seviyorsunuz ? Kolay olan size hoş gelmiyor .
Bence macera arıyorsunuz .

Tabi bu yorumlarım sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak yaptıgım yorumlar, eşinizi ve yaşadıklarınızı tam olarak bilemem .

Ayrıca eşinizdede hata görüyorum sizi bu kadar alttan aldıkça siz dozajı artırıyorsunuz sanırım .size dur diyecek bir eş profili lazım .
Belki eşinizle bunu açık açık konuşa bilirsiniz . Onun, sizi bu kadar alttan almamasını tavsiye edebilirsiniz .

Bence bu ikiniz içinde daha iyi olabilir .

Bulmuşsun bunuyosun Allah'tan daha ne istiyosun sana böyle bir eş vermiş yazık adamcağıza ne denebilir herkes dengine düşmüyor bu dünyada Allah çokça sabır versin yardım etsin eşinize bence biraz kendinize çeki düzen verip Allah'ınıza şükretmeyi bilin.

Sanırım size kök söktürecek birini arıyorsunuz . Herşeye uyumlu , size hep evet diyen biri mutlu etmiyor sizi .

Kusura bakmayın eleştirilere verdiğiniz tepkisizlik dikkatimi çekti , gerçekte bu kadar anlayışlı iseniz eşinize karşı niye bu anlayışınız yok !
İlginç bir kişilik yapınız var sanırım zorumu seviyorsunuz ? Kolay olan size hoş gelmiyor .
Bence macera arıyorsunuz .

Tabi bu yorumlarım sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak yaptıgım yorumlar, eşinizi ve yaşadıklarınızı tam olarak bilemem .

Ayrıca eşinizdede hata görüyorum sizi bu kadar alttan aldıkça siz dozajı artırıyorsunuz sanırım .size dur diyecek bir eş profili lazım .
Belki eşinizle bunu açık açık konuşa bilirsiniz . Onun, sizi bu kadar alttan almamasını tavsiye edebilirsiniz .

Bence bu ikiniz içinde daha iyi olabilir .
tepki versem kiblenirim yokyere ..buraya ihtiyacim.var..jer yorum benim icin cok onemli..kolay olan hangimize hos geldiki...nankoruz insanogluyuz

Yardım almak için konu açmışsınız. ne güzel yanlış yönlerinizin farkındasınız o zaman bir çözüm var yardım almalısınız buradan olmaz bu bizim diyeceğimiz 2 3 kelime ile olmaz ki çoğu kişi eleştirir bu yazdıklarınızı o yüzden yardım almalısınız o insana yazık bilmiyorum br insanı bu kadar sevmek de doğru mu? yani her lafı duymak kimin hoşuna gider ki bence kendinizi eşinizin yerine koyup bir de o açıdan bakmalısınız..

simdi ben anlamadim D Depiedra bu adam seni cok kisitliyor ve psikolojik siddet mi uyguluyor yoksa cok iyi ve melek gibi bi adam mi? baska bi üye baska bi konunuzdan alinti yapmis, ordan gördüm
bence bu iki konu birbiriyle celisiyor

aciklama yapar misiniz, daha net önerilerde bulunur daha iyi yardimci olabiliriz

bende bilmiyorum.ne gunahi vardi da kiymet bilmeyen bir ese dustu:KK43:

Hep oyle oluyor galiba. tersine işliyor bu dunyada her sey :)

Yalniz o adam hep boyle kalmaz. Bir gün patlar bu sefer de sen pesinden kosmakla kalmaz ezilirsin de barissin diye. Bu yuzden psikoloğa mi gidiyorsun napiyorsan yap da artık tutumunu davranislarini degistir eşine karsi. yoksa pisman olursun.

Bu adam sana neden katlanıyor? nasıl katlanıyor?

Ve sen bu adamı zerre kadar hak etmiyorsun...

Evliligi sürdürmek icin sevgi ve saygi lazim. Sevginiz var ama sayginiz yok sanki ?!
Öfke kontrol probleminiz var ve acilen terapiye gidin yoksa cok kafanizi duvarlara vurur, pismanim diye inlersiniz (yaptim,biliyorum)

Back
X