• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime cok kotu davraniyorum:(

35 yildir evliler. Annem yillardir bosanicam der bosanmaz. valla ayni senin gibi nedenlerle. yillarca kv kp gorumce ayni evde yasamislar bundan dolayi suclamalar yapar mesela gecmisi acar durur. ayni senin gibi fizigi ile ilgili agir ithamlarda bulunur mesela.
uyur kizar yemek yer kizar kizar da kizar ama babam susar sabir ceker bu da gecer ya hu der susar.
calismiyor Annem onun.icin bile babama kizar.aman sebep mi ariyorsun.senadama nediye kiziyorsan o da ondan kiziyor iste. ben Annemi mitlu hatirlamam hep biseylere kizar bagirir ve haklidir. ama sonra anladim Annem bpyle mutlu...
sen de boyle mutlusun iste. Sevgi meselesi degil bu yurek meselesi. yuregi guzel insan guzel bakar guzel gorur ve en onemlisi guzel sever. bakimla olmuyor o isler.

Arkadaşım iyi.ki.yazdin

Konu sahibi de evladı açısından biraz bakmış oldu bence, ben annen gibi değilim 3 yaşındaki evladımin yanında konuşmuyorum diyor ama bunu yazan arkadaş ne yazık ki uç yaşında değil

Yanı evladın büyüyene kadar senin bu eleştirilerin ne boyuta gelir bu tahammülsüzlugun ne boyuta gelir hiç düşündün mu

ah iyilik yapmayavaksin heleki hayatini kaderini etkileyecek iyilikler yapmayacaksin..ne iyilihimi bekarkende ayni duygular icindeydim ve dayanamiyordum gozyaslarina uzuluyor diye soz vermistim sozumden cayamadim delikanli davrandim evlendjm ...ama simdi kime anlatsam bu hislerimi sen kotusun susun busun...iyilik ettim dunyanin en kotusu oldum millet gozunde
Depiedra sana bir sır verim mi
Kimse aman iyilik yapim diye evlenmez
İyilikte yapmadın adama zaten
Onu çok sevecek bir kadınla mutlu bir yuva kurma ihtimalini aldın elinden
Annem babam çekmezdi beni bu kadar diyorsun ya evet evlat olsan sevilmezsin
Bak bir sır daha sana
Beni seviyor diyip duruyorsun ya.Sevgi öyle sonsuz,sınırsız değil.Beslenemeyen,büyüyemeyen sevgi zamanla ölür.O zamana kadar o adam senin yanında.Sonrasında bağlasan durmaz.
Peki sen hazır mısın yalnızlığa

Siz kendinizi ne sanıyorsnuz Allah aşkına. İnsan karşısındaki önce insan diye sınırını bilmeli. O adam sizin malınız degil, size baki değil.sizden ayrılmasa bile öldüğünü düşünün vicdan azabı çekmeyecek kadar karşılaştıysa kalbin bilemiyorum. Herkes asık olarak evlenmiyor. Elinizde olanın kıymetini bilin ki bir gün elinizden uçuş gitmesin! Ama esiniz de hatalı. Sizin gibi birine katlanarak kendisine emanet olan hayatı kendine zindan ediyor. Çocuğunuza da acıdım. Babasının onurunu hiçe sayan bir anne sayesinde baba karakteri hep sakat gelişecek zihninde. Unutmayın hayvanların bile hakları var korumamız gereken, karşınızdaki sizi seven bir insan! Çocuğunuza yapsanız devlet elinizden alır. Hayvanlar yapsanız hayvan hakları savunucuları sizi parçalar, kocanızın hakkını da Allah alır, ne olduğunuzu anlayamazsınız.

O adam susabilir ama Hakkın adaleti şimdilik susar, günü gelince öyle bir canınızı yakar ki. Hafife almayın uyarımı, yaşadım biliyorum.

amann ne yaparsan yap. Bna laf sokarak canimibyakacagini saniyorsan yaniliyorsun. Adam gaz cikardi diye bagiran bir insana ben de psikolojik etkilerden bahsediyorum hata bende. keyfine bak canim. istedigin gibi davranadama.
FB_IMG_1485315385474.webp

Kendinizi eşinizin yerine koyun.
Sürekli görünüşünüzü eleştirse,kavga çıkarsa olur olmaz sebeplerden,ne hissederdiniz?
Boşanamam,başkasıyla olmasını istemem diyorsunuz,o zaman insanca muamele edeceksiniz. Edemem diyorsanız boşanın sonuçta hakkınız yok bu yaptığınıza.
Sevmeden evlendim diyecekseniz,çocuk yapmasaydınız madem emin değildiniz. Hoş mu yani sürekli babasına bağıran,aşağılayan gergin,agresif bir anne olmak? Kendiniz/eşiniz için yapmıyorsanız çocuğunuz için birşeyler yapın.

aşk olması şart değil
azcık saygılı olmayı deneyebilirsin
belki o zaman eşinin sana karşı olan pısırıklığıda ortadan kalkar

evet o da var yalan degil ..sneysem o ..ama tek sebep de bu degil tabiki...cunku gozum zenginlikte olsaydi basta ailesinyle otirmayi kabul etmezdim ustelik hic esya bile aldirmadim o eve....ama zamanla fakirligin dibini yasadikca eh paraninda maddi durumunda onemi ni anliyorsun ister istemez..ama aasla tek sebel bu degol birsuru
en büyük sebep ama:))
eşinden kendini üstün görüyor yakıştıramıyorsun kendine.
daha iyisine layıktım yaktım kendimi diye diye psikolojini bozmuşsun.
eşine sevgin de saygın da yok gibi ne yazık ki.
yani yazdıkların doğrultusunda bunu söylüyorum ben de yanlış anlama.
böyle zor işin.
ne eşine ne evliliğine bağlanamazssın bu düşüncelerle.
ayrılmanız en mantıklısı.
e onu da istemiyormuşsun.
ne istiyorsun peki?
sihirli bir değnek gelip ne eşini ne evini ne evliliğini vs değiştirecek değil ki.
kendine bir çıkış yolu bulmalısın

Kusura bakmada sopaliksin. Resmen bencillik bu. Bosanirsam baskasini mutlu edecek diye bosanma. Bari adami bi kutuya koy moralin bozukken canin romantizm cekince cikar seni mutlu etsin geri kaldir kutuya. Sacmalik simariklik. Cok bakimliymis mismismis... bide baskasina sormak lazim seni uzaktan nasil duruyorsun kendisini öven yere göğe sigdiramayan insanlardan nefret ederim... birak adamin yakasini sinirlendirdin beni ya sabah sabah.

Esinin degerini bilmiyorsun
Bilmediginin de farkindasin
Konunu okuyunca cok uzuldum cunku yazdiklarin az buz degil...
Sirf iyi biri diye evlenmek, coluk cocuga karistiktan sonra vay ben asik olmak istiyorum falan...
Bastan asagi yanlis.

Kimseye kotu davranmaya hakkimiz yok
Kendini degistirmeyeceksen birak adam kolelikten kurtulsun...

Aynen en nefret ettiğim şey ben böyleyim ben şöyleyim diyenler! Ne kendini begenmişler var ya sinir oluyorum. Yapmayın iyilik kardeşim! Milletin hayatı mahfoluyor bide cocuk yapmıs yazık değilmi ona babasını sevmeyen bir annesi var... kusura bakmasınlar kendini övenler hiçte anlattıkları gibi değiller sinir bozucular.!! Şükredeceklerine yok ben böyleyim eşim pasaklıda söylede. Dua edinde allah baska büyük dert vermesin sağlıklı huzurlu bir eviniz var dua edeceğinize burun kıvırıyorsunuz.!
Kusura bakmada sopaliksin. Resmen bencillik bu. Bosanirsam baskasini mutlu edecek diye bosanma. Bari adami bi kutuya koy moralin bozukken canin romantizm cekince cikar seni mutlu etsin geri kaldir kutuya. Sacmalik simariklik. Cok bakimliymis mismismis... bide baskasina sormak lazim seni uzaktan nasil duruyorsun kendisini öven yere göğe sigdiramayan insanlardan nefret ederim... birak adamin yakasini sinirlendirdin beni ya sabah sabah.

Annem de ayni senin gibi babam da ayni esin gibi ve ben babami annemden cooookkkk daha fazla seviyorum. cocugun da ilerde bosansan da bosanmasan da gercegi gorecek ve en ufacik.derdinde bile san kosmak yerine babasina sarilacak.
hatta sevgimi soyle anlatayim Annem de babam da dis tedavisi gordu ayni anda ve ben babam yemek yiyemiyor diye uzuldum. cocugun da boyle olacak merak etme ve devam et bence.
kendine de Esine de kotu davran boyle mutlu oluyorsun icten ice. hayatinda kazandigin hicbirsey yok. yalanci saygilar icinde yasiyorsun ve farkindasin baskalarina olan kinini ve sinirini o adamdan cikariyorsun.
nankor ve kisiligi daha oturmamis ergenler gibisin. en ufacik sorun senin icin coookkkk buyuk dert bu nedenle buyuk dertlerde ayaga kalkamayacak kadar gucsuzsun.
hayatinda sana katlananlarailen dahil sen gittiginde rahatliyorlar.
biliyor musun cocugunla asla iyi bir iletisimin olmayacak. bu kavgalar da ilk basta seni hakli gorse de akli basina geldiginde yukarida siraladigim ozelliklere sahip oldugunu anlayip babasina yoblnelecek.

bize sizin gibi düşünen, hisseden karakteri olan kadınlar lazım.. daha güzel özetlenemezdi, bravo..

esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum ona:KK43: suan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis :KK43: kendi ustundeki cok az :KK43: halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:KK43:(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu:KK43: askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine:KK43: ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki :KK43: sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum :KK43:

Sana söylenecek çok şey var da..hadi sen tahmin et..

ya sabah sabah insanın sinirlerini hoplatıyorsunuz. Ya siz nasıl bir "insan"sınız gerçekten bu ne ya adamı bez bebek gibi oynatıyo yok acıyorum yok gaz çıkardı yok bilmem ne bir insan hayat arkadaşına hiç gaz çıkardı diye yerin dibine sokar mı bu ne saygısızlık bir kere sen adamı sevmiyo olabilirsin ama SAYGI göstermek zorunadsın her şey aşk değil saygının sevginin olmadığı evde huzur yoktur dış görünüşünü fiziğini beğenmiyormuşsunuz,acaba siz Adriana Lima mısınız yazık bir de çocuk yapmışsınız o çocuğa yazık o çocuk huzrusuz bir evde büyüyo bunun vebalini nasıl vereceksiniz kusura bakmayın da kocanızın da aklına tüküreyim aşksa bir yere kadar seni insan yerine koymayan biriyle nasıl evli kalabiliyor umarım en yakın zamanda aklı başına gelir size resti çeker sizin gibi pisliklerden iğreniyorum nankörsünüz

Valla aşık değilseniz ne olsa gözünüze batar. Ama aşık olsaydım da o gaz meselesi benim de gözüme batardı yalan yok :( Böyle şeylerden anında tiksiniyorum maalesef.

konun herkes gibi benimde sinirlerimi hoplatmaya yetti
1. hak etmeyen birine eziyet etmek nasıl bir vicdandır (benimde eşime ters davrandığım zamanlar olur ama o bana yanlış yaptığı içindir)
2. Hayattaki herşey mal mülk değil eşinin kocaman gönlü varmış ki halen sana tahammül edebiliyor
3. Madem parasızlıktan yakınıyorsun evde boş durmak yerine öğren el işi al yap sat bir bebek yeleği en az 30 tl o parfüm parana yeter
4. insanız hepimiz gaz çıkartabiliriz bu kadar hakareti hak etmemiştir. Bazen ben üşütünce tutamam eşimin yanında kaçırsam bile utandırmamak için dile getirmez sen bide daha çocuğa da söyletiyorsun
5. ben çok gördüm bakkala makyajlı gidipte bacaklarında ki kılların bir metreye ulaştığı kadınları makyajda bakımlı olmak değil :KK20:

arkadaslar genelde gaz olayina takilip kalmissiniz ama durum kacirmak degil asla ona soyleyevegim laf olamaz insaniz ama esiminki saatlerce ayni odada durup orayi saatlerce kokutmak ve zahmet edip cami acmamasi..benim kizdigim.bu..o kokuyu sizde esinizden alsaydiniz cami acmamis oldugu icin inanin sizde saydirirdiniz tiyizseniz bide...ama dun aksam yine ayni sey oldu odaya girdim 2 saattir odada ders yapiyordu baktimmi cami acmis havalamdirmis ve kapatiyodurdu askim kokmuyor dimi havalandirdim bak dedi evet tesekkur ederjm anlatisina dedim guzelce ciktim o dadan yani bunu yapmamis olmasi da saygisizlikti bana gore ama dun aksam yapti o da saygi duymali boyle seylere ki sogutmasin kendinden

Back
X