- 15 Ekim 2015
- 1.077
- 2.745
- 53
35 yildir evliler. Annem yillardir bosanicam der bosanmaz. valla ayni senin gibi nedenlerle. yillarca kv kp gorumce ayni evde yasamislar bundan dolayi suclamalar yapar mesela gecmisi acar durur. ayni senin gibi fizigi ile ilgili agir ithamlarda bulunur mesela.
uyur kizar yemek yer kizar kizar da kizar ama babam susar sabir ceker bu da gecer ya hu der susar.
calismiyor Annem onun.icin bile babama kizar.aman sebep mi ariyorsun.senadama nediye kiziyorsan o da ondan kiziyor iste. ben Annemi mitlu hatirlamam hep biseylere kizar bagirir ve haklidir. ama sonra anladim Annem bpyle mutlu...
sen de boyle mutlusun iste. Sevgi meselesi degil bu yurek meselesi. yuregi guzel insan guzel bakar guzel gorur ve en onemlisi guzel sever. bakimla olmuyor o isler.
Arkadaşım iyi.ki.yazdin
Konu sahibi de evladı açısından biraz bakmış oldu bence, ben annen gibi değilim 3 yaşındaki evladımin yanında konuşmuyorum diyor ama bunu yazan arkadaş ne yazık ki uç yaşında değil
Yanı evladın büyüyene kadar senin bu eleştirilerin ne boyuta gelir bu tahammülsüzlugun ne boyuta gelir hiç düşündün mu