Kızlar buhrana düştüm. Ara ara neden böyle oluyor bilmiyorum. 13 aylık kızım var. 6 yıllık evliyim. Sağlıkçıyım ve kızımdan önce aktif çalıştım. Eşimle tatiller takılmalar bakımlar sosyal hayatım gayet iyiydi. Eşimle de yeni evlilik hariç kişisel olarak iyiydim. Evin için hayatımın anlamı diye dolanıyordu. Ay ağlicam şimdi

tüm gün kızımlayım. Canım kızım beşiğinden bana cicii cicii gel gel yapıyor her sabah hiç şikayetim yok yorgunluktan gebersemde. Ne hissediyorum bilmiyorum ama eşimle eski halimizi özlüyorum. Benimde hatalarım var gergin tahammülsüz biri oldum ama eşim sanki düşmanımmış gibi. Söylediği herşey batıyor. Sinirleniyorum herşeye. Sürekli ona laf söylüyorum ne halin varsa gör of sus bii kalk sen yap o zaman vs vs. Ekonomik sıkıntımız vardı iş değiştirdi daha iyi maaşla şimdide mesai oluyor ve sürekli aktif ayakta. Eve daha yorgun geliyor.
Horluyormuşum gitti yine diğer odaya işten gelmişmiş uyuyamıyormuş dayamıyormuş neden sinirleniyormuşum. Yüzüğünü de koli indirip kaldırdığı için takmıyormuşş arabada duruyor bi ara taktı rahat edemiyormuş. Atıcam dedim o yüzüğü yemin ettim ama atıcam elime geçer geçmez saklıyor atmıyım diye. Sadakat yüzükle olmazmış ekranında kızı varmış evliyim diye ferman okutuyormuş abartıyormuşum. Yüzüğüm neden takılmıyor benim ? Valla afakanlar basıyor beni. Kimi kınadımda böyle oldun diyorum. Birşey yokmuş öpüyormuş beni yardım da ediyormuş çocuk büyütüyormuşuz normalmiş geçicekmiş ne istiyormuşum daha ondan kimse onun yaptığını yapmazmış.
Kendimi çok kötü hissediyorum bazen kıyafet almıyorum çünkü giyemiyorum. Sürekli evdeyim. Çocuktan önceki gibi çiçekler güzel sözler istiyorum yapıyorum yaptıklarım aklına gelmiyor diyor. Çocuğu alıyor bazen uyuyayım diye şimdi sen bakmıyorsun dersin öylesin diyor. Şu yatakta yalnız yatınca ağlayasım geliyor. Hayırdır boşandıkta haberim mi yok benim diyorum canımı sıkıcaksın yine of uyuyamıyorum acıman yokmu yanındaydım horluyorsun diyor. Horlayayım abi evliliğimizden daha mı önemli ? Çok özenmeye başladım valla böyle karısı olmadan uyuyamayanları görünce yüzüğünü çıkarmayanları görünce. Bir yandan da öylelerine de belli olmuyor diyorum. Evin temizliğini yapar eşim haftasonu toz alma paspas süpürme çamaşır yatak toplama gocunmaz. İşten gelince de oturmaz kızımın kıyafetini değiştirir altını alır. Uyumuyor diye söylenince gelir alır ama o babadan ziyade aynı zamanda koca. Ev arkadaşımıyız ulan biz diye kızıyorum hep. Durup durup laf sokuyorum böyle oluyormuş demekki 5 yıl geçince yazık be diyorum naptım yine film izliyoruz diyor. Geçicek mi bu ben napıyım valla şimdi adama gidip seni koca olarak görmüyorum dicem uyandırıp afakanlar bastı beni

Bu arada 2026 kpss hazırlanıyorum inanıyorum başarıcam ve eski hayatıma dönüp kızımla kariyer yapıp çıkıcam bu ev hayatından