• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok mu yükleniyorum ?

Gittim kilodan oluyormuş. Kilomuda veremiyorum düzenim yok destekçim yok. Yüzmeye gidiyordum görümcemle o da haftada 1 en fazla pazar sabah 6 da gittiğimiz için tek o saat boş eşimde izin gününde sabah erken uyandığı için mızmızlandı bırakıp gidiyormuşum onu bla bla bla. Ben napıyım kızımı bırakıp spora yürüyüşe de çıkamıyorum. Sürekli onun bakımından kendime bişeyler hazırlayamıyorum abur cubur:(
Kızını niye birine bırakıyorsun ki bebek arabasına koy hergün düzenli sporunu yap.

Ay yüzüğü ikimizde takmıyoruz yani ben hic takmadım gibi bişey ilk zamanlar taktım. Rahat edemedim bişey takmıyorum zaten. Eşimde pandemi zamanı çıkardı evde o zamandan beri takmıyor bende diyorum satalım ama duruyor . Yani yüzükle bisey olmaz . Evden çıkınca çıkarıp, gelirken de takabilirdi farklı birşeyi olsa açıklamış. Ama ayri yatmak için olmaz ben sevmem. Eşimde horluyor duyunca başını sallıyorum. Horlama bantları oluyor ondan deneyin ayri yatmayin. Ve inşallah KPSS' de başarılı olursunuz. Ev içinde kalmak sizi bunaltmış

Boşanan erkek sorunlu diyoruz ama şimdi bu adam boşansa o kategoride mi ?
Hayat çok garip çok

Ben de boşanan erkeklerin daha sorunlu olduğunu düşünüyorum konu sahibi gibi kadinlar o kadar yaygin degildir sanirim. 🙄
O degil de adam yazik öglenleri iş yerinde aç duruyormuş konu sahibiyse kilodan horluyormuş. Bi insan bu kadar gamsiz ve bencil nasil olabilir tanimayan insanlar bile acidi yani haline.

Ben de boşanan erkeklerin daha sorunlu olduğunu düşünüyorum konu sahibi gibi kadinlar o kadar yaygin degildir sanirim. 🙄
O degil de adam yazik öglenleri iş yerinde aç duruyormuş konu sahibiyse kilodan horluyormuş. Bi insan bu kadar gamsiz ve bencil nasil olabilir tanimayan insanlar bile acidi yani haline.
Az yesin de horlamasın . Çok sinirlendim gerçekten .
Benim eski eş de kilodan horlardı . Ben de ayrı yatardım mecbur . Ona rağmen adamın ve anası-bacısının gözünde ayrı yatmak benim suçumdu . Bu da o hesap .

Hello ben geldim. Benim eşim de kendisi huylu olduğu için ve düzensiz uyku saatleri sebebiyle sık sık bensiz uyurdu. Uygun pozisyonu bulabilmek için yanımda debelenir gider salonda yatardı. Hiç takılmadım nerde rahat ediyosa orda uyusun. Sonra çocuk oldu benle yattı memeyi bırakana kadar çocuk. O dönemlerde de bazen öyle bi pozisyona gelirdik ki mecburen giderdi. Yattığı yerin soğuk olmasını çok sever mesela. Kışın gider cam açar uyurdu salonda. Şimdi bir yıldır Şırnak'tayız. Klimaya muhtacız uzunca bir süre. Mayısta direkt gitti salona. 🤣 Burda geceleri 14 derece oldu 2 gün önce yine klima açmış bir süre salonda. Klima açmasa da cam açıyo bilmem ne. Hala gelemedi yatak odasına. Yatağımız dandik. Onu daha çok rahatsız ediyo mesela. Dibimde olacağına rahat ettiği yerde olsun. Aşk meşktir cinselliktir hiç problem yaşamıyoruz çok şükür. Yüzük ben de takamıyorum. Aslında çok beğeniyorum kadında da erkekte de ama özellikle pandemi ile gelen dezenfektan alışkanlığından sonra ben de çıkardım.

Yazabildiğim kadar detaylı yazmaya çalıştım. Hayat zaten zor. Birbirimize zorlaştırmayalım. Adam nasıl rahat ediyosa öyle takılsın. Yurt dışında ayrı yatan çiftlerin uyku kaliteleri üzerine bi sürü haberler yapılıyo onlara bakın. Bi yastıkta kocama devri fiilen tamamen bitmiş durumdadır artık.

Kızlar buhrana düştüm. Ara ara neden böyle oluyor bilmiyorum. 13 aylık kızım var. 6 yıllık evliyim. Sağlıkçıyım ve kızımdan önce aktif çalıştım. Eşimle tatiller takılmalar bakımlar sosyal hayatım gayet iyiydi. Eşimle de yeni evlilik hariç kişisel olarak iyiydim. Evin için hayatımın anlamı diye dolanıyordu. Ay ağlicam şimdi🥹 tüm gün kızımlayım. Canım kızım beşiğinden bana cicii cicii gel gel yapıyor her sabah hiç şikayetim yok yorgunluktan gebersemde. Ne hissediyorum bilmiyorum ama eşimle eski halimizi özlüyorum. Benimde hatalarım var gergin tahammülsüz biri oldum ama eşim sanki düşmanımmış gibi. Söylediği herşey batıyor. Sinirleniyorum herşeye. Sürekli ona laf söylüyorum ne halin varsa gör of sus bii kalk sen yap o zaman vs vs. Ekonomik sıkıntımız vardı iş değiştirdi daha iyi maaşla şimdide mesai oluyor ve sürekli aktif ayakta. Eve daha yorgun geliyor.
Horluyormuşum gitti yine diğer odaya işten gelmişmiş uyuyamıyormuş dayamıyormuş neden sinirleniyormuşum. Yüzüğünü de koli indirip kaldırdığı için takmıyormuşş arabada duruyor bi ara taktı rahat edemiyormuş. Atıcam dedim o yüzüğü yemin ettim ama atıcam elime geçer geçmez saklıyor atmıyım diye. Sadakat yüzükle olmazmış ekranında kızı varmış evliyim diye ferman okutuyormuş abartıyormuşum. Yüzüğüm neden takılmıyor benim ? Valla afakanlar basıyor beni. Kimi kınadımda böyle oldun diyorum. Birşey yokmuş öpüyormuş beni yardım da ediyormuş çocuk büyütüyormuşuz normalmiş geçicekmiş ne istiyormuşum daha ondan kimse onun yaptığını yapmazmış.
Kendimi çok kötü hissediyorum bazen kıyafet almıyorum çünkü giyemiyorum. Sürekli evdeyim. Çocuktan önceki gibi çiçekler güzel sözler istiyorum yapıyorum yaptıklarım aklına gelmiyor diyor. Çocuğu alıyor bazen uyuyayım diye şimdi sen bakmıyorsun dersin öylesin diyor. Şu yatakta yalnız yatınca ağlayasım geliyor. Hayırdır boşandıkta haberim mi yok benim diyorum canımı sıkıcaksın yine of uyuyamıyorum acıman yokmu yanındaydım horluyorsun diyor. Horlayayım abi evliliğimizden daha mı önemli ? Çok özenmeye başladım valla böyle karısı olmadan uyuyamayanları görünce yüzüğünü çıkarmayanları görünce. Bir yandan da öylelerine de belli olmuyor diyorum. Evin temizliğini yapar eşim haftasonu toz alma paspas süpürme çamaşır yatak toplama gocunmaz. İşten gelince de oturmaz kızımın kıyafetini değiştirir altını alır. Uyumuyor diye söylenince gelir alır ama o babadan ziyade aynı zamanda koca. Ev arkadaşımıyız ulan biz diye kızıyorum hep. Durup durup laf sokuyorum böyle oluyormuş demekki 5 yıl geçince yazık be diyorum naptım yine film izliyoruz diyor. Geçicek mi bu ben napıyım valla şimdi adama gidip seni koca olarak görmüyorum dicem uyandırıp afakanlar bastı beni🥲
Bu arada 2026 kpss hazırlanıyorum inanıyorum başarıcam ve eski hayatıma dönüp kızımla kariyer yapıp çıkıcam bu ev hayatından :(
Ah hormonlar hormonlarrr…!! Eşimin horlaması yüzünden boşanmaya kadar giden kavgaya aldığımız hava maskesi düzeltti. Yani eşim burnuna bir hava maskesi takıyor o da mışıl mışıl uyuyor ben de! Sabah mis gibi uyanıyor dinlenmiş daha ne. Ben de öyle! Böyle şeyler biraz da karşılıklı. Yazdıklarınıza göre sizi haklı bulmadım ben. Sıkıldığınızı, bunaldığınızı anladım ama. İnşallah kpss dileğiniz gerçek olur.

Yüzüğü atıcam ama ya da satıcam en azından takmıyor gider parasıyla bi kahve içerim atıcam dedim atmazsam her sözümü goy goy anlar. 5 6 yıl olmuş yeni evli değilmişizzzz abartıyormuşum. Batıyor bu adam bana ya kızmazsan yastığımı getirirmisn diyor bi de dikenlerde yat bananeğğğğ
Üstüne dustukce siz geri teper zorla ilgi alinmaz bu tür ilişkilerde kadinlar istedigini hicbur zaman alamaz bu sekilde davranırsan kendini aniden geri cek kendine yönel lütfen bu şekilde onu darlayarak sadece kendinden uzaklastirirsin kavga etmis konuşmuşsun anlamamis lütfen odak noktani sadece kendine kaydir

Son düzenleme:
Yüzüğü atıcam ama ya da satıcam en azından takmıyor gider parasıyla bi kahve içerim atıcam dedim atmazsam her sözümü goy goy anlar. 5 6 yıl olmuş yeni evli değilmişizzzz abartıyormuşum. Batıyor bu adam bana ya kızmazsan yastığımı getirirmisn diyor bi de dikenlerde yat bananeğğğğ
Sabir siniyorsunuz resmen adam sesini cikarmiyor diye
Iyi kazanacagi bir ise girmis
O zaman daha az kazanacagi bir ise girip yuzuk taksin sizde ekonomik davranmayi ogrenin
O zamanda az kazaniyor diye laf edersiniz
Zorsunuz

Kızlar buhrana düştüm. Ara ara neden böyle oluyor bilmiyorum. 13 aylık kızım var. 6 yıllık evliyim. Sağlıkçıyım ve kızımdan önce aktif çalıştım. Eşimle tatiller takılmalar bakımlar sosyal hayatım gayet iyiydi. Eşimle de yeni evlilik hariç kişisel olarak iyiydim. Evin için hayatımın anlamı diye dolanıyordu. Ay ağlicam şimdi🥹 tüm gün kızımlayım. Canım kızım beşiğinden bana cicii cicii gel gel yapıyor her sabah hiç şikayetim yok yorgunluktan gebersemde. Ne hissediyorum bilmiyorum ama eşimle eski halimizi özlüyorum. Benimde hatalarım var gergin tahammülsüz biri oldum ama eşim sanki düşmanımmış gibi. Söylediği herşey batıyor. Sinirleniyorum herşeye. Sürekli ona laf söylüyorum ne halin varsa gör of sus bii kalk sen yap o zaman vs vs. Ekonomik sıkıntımız vardı iş değiştirdi daha iyi maaşla şimdide mesai oluyor ve sürekli aktif ayakta. Eve daha yorgun geliyor.
Horluyormuşum gitti yine diğer odaya işten gelmişmiş uyuyamıyormuş dayamıyormuş neden sinirleniyormuşum. Yüzüğünü de koli indirip kaldırdığı için takmıyormuşş arabada duruyor bi ara taktı rahat edemiyormuş. Atıcam dedim o yüzüğü yemin ettim ama atıcam elime geçer geçmez saklıyor atmıyım diye. Sadakat yüzükle olmazmış ekranında kızı varmış evliyim diye ferman okutuyormuş abartıyormuşum. Yüzüğüm neden takılmıyor benim ? Valla afakanlar basıyor beni. Kimi kınadımda böyle oldun diyorum. Birşey yokmuş öpüyormuş beni yardım da ediyormuş çocuk büyütüyormuşuz normalmiş geçicekmiş ne istiyormuşum daha ondan kimse onun yaptığını yapmazmış.
Kendimi çok kötü hissediyorum bazen kıyafet almıyorum çünkü giyemiyorum. Sürekli evdeyim. Çocuktan önceki gibi çiçekler güzel sözler istiyorum yapıyorum yaptıklarım aklına gelmiyor diyor. Çocuğu alıyor bazen uyuyayım diye şimdi sen bakmıyorsun dersin öylesin diyor. Şu yatakta yalnız yatınca ağlayasım geliyor. Hayırdır boşandıkta haberim mi yok benim diyorum canımı sıkıcaksın yine of uyuyamıyorum acıman yokmu yanındaydım horluyorsun diyor. Horlayayım abi evliliğimizden daha mı önemli ? Çok özenmeye başladım valla böyle karısı olmadan uyuyamayanları görünce yüzüğünü çıkarmayanları görünce. Bir yandan da öylelerine de belli olmuyor diyorum. Evin temizliğini yapar eşim haftasonu toz alma paspas süpürme çamaşır yatak toplama gocunmaz. İşten gelince de oturmaz kızımın kıyafetini değiştirir altını alır. Uyumuyor diye söylenince gelir alır ama o babadan ziyade aynı zamanda koca. Ev arkadaşımıyız ulan biz diye kızıyorum hep. Durup durup laf sokuyorum böyle oluyormuş demekki 5 yıl geçince yazık be diyorum naptım yine film izliyoruz diyor. Geçicek mi bu ben napıyım valla şimdi adama gidip seni koca olarak görmüyorum dicem uyandırıp afakanlar bastı beni🥲
Bu arada 2026 kpss hazırlanıyorum inanıyorum başarıcam ve eski hayatıma dönüp kızımla kariyer yapıp çıkıcam bu ev hayatından :(
Biraz monotolaşmış olabilirsiniz çocuktan sonra ama ben büyük aşılmicak bişey göremedim , herşeyi psikolojiye bağlamak doğru olmasa da ,ben olsam destek alırdım orda en azından psikolog sağlıklı bir ilişki nasıl olmalı yol gösterir.belki öf püf hallerinden kurtulabilirsin.. bunalmışsın birazcıkta romantıklık eksik olur okadar normal🌸 sıkma canını yüzük konusuna gelirsek , ne imza ne yüzük bunlar sadece formalitedir benim gözümde önemli olan sadık kalması. Yüzük takip nice insanlar aldatıyor. Ben eşimle evlendim evleneli yüzük takmıyoruz nişanlıyken takıyorduk sadece 6 yıl oldu. Bitane pırlantam var onu takıyorum arada bir :) sevgi böyle bişey değil.. yüzükle felan ölçmeyin birbirnizin sevgisini.

Biraz daha geniş bakış açısı lazım , herkesin defosu var ama iyi yanları görebilmek lazım..

Bide erkekler düz mantık zaten , hepsi değil ama coğu.. ne sıkıntıya ne stresse gelemiyolar e bide işten gelince senin tavırların biraz bunaltmiş olabilir kendisini.

Eğer bu söylediklerimde 1 tane kötü söz, kırıcak kelime varsa da aff ola🙏🏼 hiç birini art niyetle yazmadım hiç bi şekilde de üzmek istemem. 🌸

Back
X