Eşime çok sinirlendim,sizce kim haklı?

Ha işte yarım Birgün bir bebeğin olur büyür el içine karişir ana babadan vefa görmediği için ahanda tam böyle olur.
Biz kadınlar sevgililik döneminde kendi ailesinden uzak olunca bizi erkeklerin çok sevdiğini düşünür ve seviniriz. Ha işte hatamızda burda başlıyor adam a sosyal kendi anasına babasına göstermwsi gereken saygı ve sevgiyi göstermeyen kuz tarafının anasına babasına akrabasına sence gösterir mi?
Çok haklısın zaten ailesini de nişanlanınca tanıdım ve ailecek böyle asosyal olduklarını zamanla anladım ama iş işten geçti işte😞Benim ailem de,özellikle babam tam tersi gelip gitmeyi çok sever akrabalarla fln

Bende akraba akraba gezmekten hoşlanmıyorum kvdemler annemler bitti gitti eşim gitmek isterse genelde tek gider ;)

Bazıları evlendikten sonra sürpriz yumurta gibi çıkıyor.gercekten çok iyi gizliyorlar kendilerini
Önceden sessiz sakin biri iyi derdim.Beraber de gezer iyi vakit geçirirdik ama meğer benim eşim başkalarıyla görüşmeyi çok sevmeyen ve her şeye de çabuk kırılıp küsen bir insanmış.

Bende akraba akraba gezmekten hoşlanmıyorum kvdemler annemler bitti gitti eşim gitmek isterse genelde tek gider ;)
Ben de çok sevmem ama karşı taraf yakınlık gösterince ben de arada istemesem de bir sorumluluk hissediyorum.İki tarafın da bazen fedakarlik yapması gerektiğini düşünüyorum çünkü ben de yeri geldiğinde onun için istemediğim bir yere gidiyorum.

Hic sevmiorum su akraba islerini ve dayatmalari ya. Bence siz haksizsiniz. Ona on dk buna bes dk ömür geçip gidio.

Back
X