- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
Bana da 3 çeşit pek yakışmıyo , tek çeşit şıp diye oluyo tarzım bu demek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da 3 çeşit pek yakışmıyo , tek çeşit şıp diye oluyo tarzım bu demek
anladım. hem çalışmıyorEsim suan calismiyor. Bayan alcak durumda degiliz
Keşke evlenmeden ev işleri konusuna açıklık getirseydiniz. Mesela ben sizin yaptığınızı yapamam gücüm yetmez kendime bu eziyeti layık görmem. Çünkü erkekler daha güçlüler ve ben tek başıma 170 m2 evi temizleyemem üstelik kocanızda işsizken. Yani tamam hiçbişey yapmıyor değilmiş ama burnuma şımarıklık kokusu geldi.Merhabalar,
Daha 3 aylık evliyim ve adapte olmaya çalışıyorum. Evden 7'de çıkıyorum akşam 6 da geliyorum. Eşim çalıştığı zaman 8 de geliyordu. O gelene kadar evi topluyorum, köpeğimi ihtiyacını gidermesi için çıkarıyorum, 2 veya çoğu zaman 3 çeşit yemek yapıp salatamı yapıyorum. Cumartesi eşimden gelene kadar tüm evi dip bucak temizliyorum evim de 170 m2. Çamaşırı, ütüsü vs. herşey bende. Eşim işten çıktı ve az önce mesaj attım çamaşırları toplayıp katlar mısın diye. Toplarım ama katlayamam dedi konu ordan uzadı. Çay koyuyormuş iki tabağı sudan geçiriyormuş daha ne yapsınmış.
Yoruluyorum. Alışamadım, zorlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Geçen cumartesi dip bucak evi temizledim o da oyun oynadı pc de.
Yapmıcam dedim. Senin vicdanın sızlayana kadar yapmayacağım. Yapmazsan yapma ben kendi başımın çaresine bakarım diyor. Sinirden saçlarımı yolucam şimdi![]()
Ya normalde böyle değil. Kayınvalidem her işi yaptırmış. Hala daha tembihliyor eşine yardım et diye.
O sanıyor ki işten çıktı diye ben iş yaptırmaya çalışıyorum. Öyle bir şey yok. Her zaman yardım etmesini istiyotrum ben.
Bak işte 3 çeşit yemek yaptın Allah razı olsun demezTost yermis bundan sonra. Yapsin tostunu yesin banane
Carladim olmadi guzellikle soyledim olmadi. Evet haklisin diyor ama dedim ya iki tabak sudan gecilip oraya konulunca o saniyor ki yardim ettim. E ben dana yardim ediyorum ya diyor. Zaten 2 sene dusunmuyorum suan birde cocuk olsa kesin bunalimYalnız 170 m2 eve yetişiyosan helal olsun
Ben daha 90 a yetişemiyorum
Bi de şimdi cırladın cırladın
Sonra yaymaya hepten alışır
Sende her işe atlama, mükemmel olmak zorunda değil herşey
Yarın birgün hastalık olur bebek olur hiç yapamazsın, hayatı birlikte omuzlanmaya bak tek başına yazık olur sana
Sende onun kadarını yapCarladim olmadi guzellikle soyledim olmadi. Evet haklisin diyor ama dedim ya iki tabak sudan gecilip oraya konulunca o saniyor ki yardim ettim. E ben dana yardim ediyorum ya diyor. Zaten 2 sene dusunmuyorum suan birde cocuk olsa kesin bunalim
Bugunden itibaren böyle.3 aydır niye her şeyi kendin yaptın o zaman makineye çamaşır atma kıyafet siz bırak
Yemeginizi yedikten sonra mutfağı oldugu gibi bırak
Akşamları is yapma otur tv izle
Bak nasıl pes edecek ama sakın kavga etme çok yorgun olduğunu bahane et
Aslinda esim çok iyi cok dusunceli de neden bu konuda anlamıyor beni bilmiyorum. Yapicam mecbur keske bizi bu duruma getirmeseydi. Hiç ugrasasim yok. Uykum var :)Sende onun kadarını yap
Kalan işi gözüyle görsün
Ütüsüz gömlek, yıkanmamış çamaşır, kirli bulaşıklar, toz uçuşan yerler, yemek pişmeyen mutfak..
Sorarsa e ne var bende bulaşıkları akıttım ya dersin, tost yaptım fena mı dersin : )
Çünkü bencilAslinda esim çok iyi cok dusunceli de neden bu konuda anlamıyor beni bilmiyorum. Yapicam mecbur keske bizi bu duruma getirmeseydi. Hiç ugrasasim yok. Uykum var :)
İşin sırrı burada.1 haftadır çalışmıyor. iş arıyor.
İnatlasıp catışarak çözülmüyor malesef.. Deneyımıme dayanarak calışıyorum ve evın eşimin hatta aıle ilişkilerını duzene koymanın sorumluluguna kadar.. Ama kavga gurultuyle olmuyor. yardımcı almak zorunda kldım fakat 2 hafta bır.. Şimdi haftada bır esımle yapıyoruz:) o süpüruyor bn sılıyorum konustuk duzene oturttuk..bırlik olmak zorundayız. Mesela o pc oynamasn yardm etsın sonra oynasın en fazla 1 saat zaten.. Dahıl edın esınızıMerhabalar,
Daha 3 aylık evliyim ve adapte olmaya çalışıyorum. Evden 7'de çıkıyorum akşam 6 da geliyorum. Eşim çalıştığı zaman 8 de geliyordu. O gelene kadar evi topluyorum, köpeğimi ihtiyacını gidermesi için çıkarıyorum, 2 veya çoğu zaman 3 çeşit yemek yapıp salatamı yapıyorum. Cumartesi eşimden gelene kadar tüm evi dip bucak temizliyorum evim de 170 m2. Çamaşırı, ütüsü vs. herşey bende. Eşim işten çıktı ve az önce mesaj attım çamaşırları toplayıp katlar mısın diye. Toplarım ama katlayamam dedi konu ordan uzadı. Çay koyuyormuş iki tabağı sudan geçiriyormuş daha ne yapsınmış.
Yoruluyorum. Alışamadım, zorlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Yapmıcam dedim. Senin vicdanın sızlayana kadar yapmayacağım. Yapmazsan yapma ben kendi başımın çaresine bakarım diyor. Sinirden saçlarımı yolucam şimdi![]()
Ben hep soyledim yardim et dedim. Yetemiyorum dedim. Evim cok buyuk ve esyalarim hep beyaz. Goruyor halimi gercekten nefes nefese kaliyorum. Ki ben böyle büyüdüm. Benim babam yemekte yapar temizlikte hic gocunmaz. Dun aksam cok gec geldik eve 4 saatle ise gittim. Bugunde karniyarik cekmis cani bende e bari çamaşırları topla deyince gözüne batiyorum falan diyor.İşin sırrı burada.
Şimdiye kadar paşalar gibi yaşatmışsınız beyimizi, çalışmadığı için baskılamaya başladığınızı düşünüyordur artık.
Çalışmıyorsam da evin erkeği benim modumda.
Ben hep soyledim yardim et dedim. Yetemiyorum dedim. Evim cok buyuk ve esyalarim hep beyaz. Goruyor halimi gercekten nefes nefese kaliyorum. Ki ben böyle büyüdüm. Benim babam yemekte yapar temizlikte hic gocunmaz. Dun aksam cok gec geldik eve 4 saatle ise gittim. Bugunde karniyarik cekmis cani bende e bari çamaşırları topla deyince gözüne batiyorum falan diyor.
Ben hep soyledim yardim et dedim. Yetemiyorum dedim. Evim cok buyuk ve esyalarim hep beyaz. Goruyor halimi gercekten nefes nefese kaliyorum. Ki ben böyle büyüdüm. Benim babam yemekte yapar temizlikte hic gocunmaz. Dun aksam cok gec geldik eve 4 saatle ise gittim. Bugunde karniyarik cekmis cani bende e bari çamaşırları topla deyince gözüne batiyorum falan diyor.
Merhabalar,