Eşime çok yüz verdim.

Hafta içi eşimle aynı saatte evde oluyorum yemek yapma ve bulaşık toplama işi bende(hep pratik şeyler yaparım eşim yemek aramaz), bu arada ütülenecek bişey varsa oda ütüsünü yapar.Hafta sonu süpürme-silme işi ortaklaşa. Evlenmeden önce 'yardım ederim ama kimseye söylemezsen' derdi.Çünkü tam bi maçodur kimse değil ütü süpürge yaptığına bile inanmaz :) Sonra baktı söylediğinde iyi karşılanıyor,Şimdi Kendi söylüyor, ikimizde çalışıyoruz tabiki yardımcı olmam lazım diyor :) :)

Hayat müşterek yahu! Nasıl ki siz dışarıda çalışıp eve para getiriyorsanız, eşiniz de evde işin bir ucundan tutmak zorunda. Bence tatlı tatlı kv.'nize ispiyonlayın eşinizi. O hakkından gelir.

Sonra ne mi oldu?
Cuma günü öyle bir hasta oldum ki, neredeyse hastanede tutacaklardı beni. Bütün gün uyudum eşimle bir gece öncesinden halletmiştik zaten. Güzelce sakince konuştum. Haklısın ben hata ediyorum dedi. 3 saat sonunda el sıkışıp anlaştık.
Hasta olduğumdan baya baya servis yaptı bana. Akşam yemeği yaptı.
Cumartesi dip bucak ev temizledi. Halıları falan sirkeledi o derece
Pazar, pazartesi, salı.. Ben mutfağa gittiğimde tin tin geliyor arkamdan hemen bişeyler yapıyor. Ben dizi izlerken aman ben aşkıma çay koyayımlar.
Galiba hata biraz da bende vardı. Konuşmasını beceremedim.
Neyseki hallettik. Özüne döndü çocuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…