Eşime çok yüz verdim.

Mrstpc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
204
101
23
Merhabalar,
Daha 3 aylık evliyim ve adapte olmaya çalışıyorum. Evden 7'de çıkıyorum akşam 6 da geliyorum. Eşim çalıştığı zaman 8 de geliyordu. O gelene kadar evi topluyorum, köpeğimi ihtiyacını gidermesi için çıkarıyorum, 2 veya çoğu zaman 3 çeşit yemek yapıp salatamı yapıyorum. Cumartesi eşimden gelene kadar tüm evi dip bucak temizliyorum evim de 170 m2. Çamaşırı, ütüsü vs. herşey bende. Eşim işten çıktı ve az önce mesaj attım çamaşırları toplayıp katlar mısın diye. Toplarım ama katlayamam dedi konu ordan uzadı. Çay koyuyormuş iki tabağı sudan geçiriyormuş daha ne yapsınmış.
Yoruluyorum. Alışamadım, zorlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Geçen cumartesi dip bucak evi temizledim o da oyun oynadı pc de.
Yapmıcam dedim. Senin vicdanın sızlayana kadar yapmayacağım. Yapmazsan yapma ben kendi başımın çaresine bakarım diyor. Sinirden saçlarımı yolucam şimdi

1 haftadır çalışmıyor. iş arıyor.

Sizde yapmayin o zaman boşverin ne gerekiyorsa yapin kiyidan köşeden gerisini sallayin gitsin hic kiymet bilmezler bence yapmayanlar daha kiymetli oluyor benden söylemesi

Koca diye kırlent aldıysanız demek ki.
Ya normalde böyle değil. Kayınvalidem her işi yaptırmış. Hala daha tembihliyor eşine yardım et diye.
O sanıyor ki işten çıktı diye ben iş yaptırmaya çalışıyorum. Öyle bir şey yok. Her zaman yardım etmesini istiyotrum ben.

Sizde yapmayin o zaman boşverin ne gerekiyorsa yapin kiyidan köşeden gerisini sallayin gitsin hic kiymet bilmezler bence yapmayanlar daha kiymetli oluyor benden söylemesi
Yapmıcam yıkayıp ütülemicem o gömleklerini.

Ellisini geri al o vakit

Yardimin icin tesekkurler ama yeterli degil vs gibi guzel guzel anlatin sakinlesince once iletisim sinirlenmeyin olmadi bir yardimci tutun kadinlar cok yipraniyor ikisinden birini mutlaka diretin ama kavgayla degil

3 aydır böyle alıştırmışsan şimdi yap desen de zor yapar.
Sende hata. Baştan alıştırmayacaktın.

2 kişisiniz zaten.170 m2 evin heryerini kullanıyormusunuz?
Sık kullandığınız yerleri temizleyin gitsin.
Bu arada eşiniz zaten evdeymiş siz gelene kadar salata yapabilir,çamaşır toplar ve asar evi de şöyle bir süpürsün yeter.

Yardimin icin tesekkurler ama yeterli degil vs gibi guzel guzel anlatin sakinlesince once iletisim sinirlenmeyin olmadi bir yardimci tutun kadinlar cok yipraniyor ikisinden birini mutlaka diretin ama kavgayla degil
Söyledim haklısın diyor. Ama iki tabak sudan geçince o yardım ettim sanıyor.

yazık cidden adamı iyice tepene çıkarmışsın indir artık bir nefes al ayar ver düzeltsin kendini.

Hiç de yorma kendini.
Kadına yardım etmeyen erkeğe sinir olurum.
Ya yardımcı tutun ya da kendisi tutsun işin ucundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…