- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 33
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşşallahhhe yapma sen de
ne demek yapmayacağım
benim eşim de şu an evde ve sabah benden 1 saat önce kalkıp mutfağı toplamış bulaşıkları makineye atmış kahvaltıyı hazırlamış. bi zahmet yapacak yani kimin işi daha az ise.
Kendine es mi almis hizmetci mi pasam?Merhabalar,
Daha 3 aylık evliyim ve adapte olmaya çalışıyorum. Evden 7'de çıkıyorum akşam 6 da geliyorum. Eşim çalıştığı zaman 8 de geliyordu. O gelene kadar evi topluyorum, köpeğimi ihtiyacını gidermesi için çıkarıyorum, 2 veya çoğu zaman 3 çeşit yemek yapıp salatamı yapıyorum. Cumartesi eşimden gelene kadar tüm evi dip bucak temizliyorum evim de 170 m2. Çamaşırı, ütüsü vs. herşey bende. Eşim işten çıktı ve az önce mesaj attım çamaşırları toplayıp katlar mısın diye. Toplarım ama katlayamam dedi konu ordan uzadı. Çay koyuyormuş iki tabağı sudan geçiriyormuş daha ne yapsınmış.
Yoruluyorum. Alışamadım, zorlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Geçen cumartesi dip bucak evi temizledim o da oyun oynadı pc de.
Yapmıcam dedim. Senin vicdanın sızlayana kadar yapmayacağım. Yapmazsan yapma ben kendi başımın çaresine bakarım diyor. Sinirden saçlarımı yolucam şimdi![]()
Benimkide yapmaz yilda bi kez makinaya camasir atar havalanir bak yardim ettim diye cekmeceden corap alir cekmeceyi dahi cekmez ben hic yardim istemedim cunku erkeklerin ev isi yapmasina sinir olurum her seyi cok uzatirlar 10 dakkalik is 1 saat surer ama derim kendi alanlarini dagitma diye ben ne zaman dagittim der iste erkekler boyleMerhabalar,
Daha 3 aylık evliyim ve adapte olmaya çalışıyorum. Evden 7'de çıkıyorum akşam 6 da geliyorum. Eşim çalıştığı zaman 8 de geliyordu. O gelene kadar evi topluyorum, köpeğimi ihtiyacını gidermesi için çıkarıyorum, 2 veya çoğu zaman 3 çeşit yemek yapıp salatamı yapıyorum. Cumartesi eşimden gelene kadar tüm evi dip bucak temizliyorum evim de 170 m2. Çamaşırı, ütüsü vs. herşey bende. Eşim işten çıktı ve az önce mesaj attım çamaşırları toplayıp katlar mısın diye. Toplarım ama katlayamam dedi konu ordan uzadı. Çay koyuyormuş iki tabağı sudan geçiriyormuş daha ne yapsınmış.
Yoruluyorum. Alışamadım, zorlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Yapmıcam dedim. Senin vicdanın sızlayana kadar yapmayacağım. Yapmazsan yapma ben kendi başımın çaresine bakarım diyor. Sinirden saçlarımı yolucam şimdi![]()
ne iş yapıosun ihtiyacın yoksa calışmayabılırsinSöyledim haklısın diyor. Ama iki tabak sudan geçince o yardım ettim sanıyor.![]()
malesef o sorunu ben de yasıyorum ev hanımı olan kayınvalide bana aman senin işin masa başı ne yorulması diyor insan sinir oluyoır o zaman. Hiç bir zaman tam anlamıyıla dinlenemiyorum kosturmaktan hem dısarda hem evde calısıyoruz biz üstelik masa bası iş dedikleri işte de kafamız yoruluyor ama anlayan kim.Memurum oturarak çalışıyorum diye ' e sen bütün gün oturuyorsun ne yorulması' diyor.
Yalnız değilsin emin ol.. Benim de eşim harika bi eştir ,hayatımızda herşey yolunda ama bir tek bu yardım etmeme meselesi beni de bazen deli ediyo.. Yemekten falan zaten anlamaz (bence işine öyle geliyo babası 3 erkek kardeşi utanmasalar aşçı olucaklarmış) salata bile yapmaz.. 2,5 yıldır aynı evdeyiz toplasan benim zorumla 3-5 kere temizliğe yardım etmiştir. Zaten banyoya mutfağa elini bile sürmez. Yardım etme anlayışı süpürge tutmak yalandan bi de yemek yediğimizde tabağını bardağını toplar tezgaha koyar sanki bulaşık makinesine yerleştirmek benim işim gibi.. Bi tek hamilelik planladığımız için kedimizin tuvalet temizliklerini bi süredir üstlendi onu görev bildi çok şükürMerhabalar,
bence adamı çalıştırmaya başlamak için doğru zaman olmayabilir.yani normalde iş yapan biri ise,ve şu an çalışmadığı için zorladığınızı düşünüyorsa,hani roller değişti,kadın çalışıyor,erkek ev işi yapıyor gibi,düşünüyorsa,bence iş bulana kadar bekleyin.Ya normalde böyle değil. Kayınvalidem her işi yaptırmış. Hala daha tembihliyor eşine yardım et diye.
O sanıyor ki işten çıktı diye ben iş yaptırmaya çalışıyorum. Öyle bir şey yok. Her zaman yardım etmesini istiyotrum ben.